Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *444*
Raspunsuri - Pagina 27
pisigri spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Ma gandesc sa nu am si eu bebe pana la Craciun... Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 17+ cu IULIA va invinge CANCERUL! |
Te rog sa nu-mi rapesti momentul de glorie, da...??
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 25+
Monnvas spune:
INA, nu am vazut inca programul conferintei, dar este exclus sa pot chiuli vineri dimineata. In rest... nu mai zic, imi propusesem sa trag o fuga la Oradea, Cami nici nu vrea sa auda ca trag chiului, iar eu... calculez si iar imi da cu virgula.
denisamada spune:
Tufete, dati-mi o idee de... cadou pt "doptor".
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 17+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
Monnvas spune:
Concertul anuntat pe 3 oct. o sa se amane. Connect-r are alt program in seara aia, dar ar veni pe 10
sperrrrrr sa se realizezeeeeeee
inapreda spune:
Intrebarea/intrebarile sint adresate dnei "gen" dar rog toate fetele care au trecut prin experiente similare sa-mi impartaseasca experienta lor.
Fetita unor prieteni are 1 an si 3 luni. Are 9 kg (dar e lungana), vesela, activa. Nu prea maninca. Are paraziti intestinali. Restultatul analizelor -facute in mai multe locuri- bune toate. Medicul de la Cluj la care merg constant le-a spus.
1. Ca e...subponderala si i-a prescris vitamine pentru pofta de mincare; Liv 52 si "ceva biotice" (mi-a spus mama ei). Voi ati da/ati dat vitamine penru pofta de mincare? Eu, nu.
2. Le-a recomandat parintilor sa nu-i dea Zentel ci Wormex (un produs naturist). In conditiile asta, eu nu prea inteleg de ce i-au prescris si Liv 52; eu stiu ca e pentru refacerea celulelor hepatice; o fi si Wormexul ala toxic hepatic?
3. Voi ce ati da copilului: Zentel sau Wormex? Eu am ales variata Zentel pentru ca mi-era nu stiu cum sa-l las cu viermii aia nu stiu cite luni pina si-ar fi facut Wormexul efectul (asta in cazul in care ar fi fost eficient).
4. Liv 52 se administreaza in paralel cu Zentel sau dupa tratamentul cu Zentel?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri si imi cer scuze ca va incarc cu problemele altora.
anamariame spune:
Buna dimineata!Am si astazi cafea, sa stiti!Si fac si ceai, pentru cine doreste! Gina, ce fel de paraziti intestinali are? Eu as merge pe Wormex, de fapt asta am si facut cand i-au iesit Evei la analize. Vitaminele pt pofta de mancare le-as inlocui cu Propolis cu Vit C si cu Vit C cu macese. Liv52 poate i s-a prescris in urma unor analize?
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Concertul anuntat pe 3 oct. o sa se amane. Connect-r are alt program in seara aia, dar ar veni pe 10 sperrrrrr sa se realizezeeeeeee CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Bravoooooo !! sigur o sa vina lume multa
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Tufete, dati-mi o idee de... cadou pt "doptor". Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 17+ cu IULIA va invinge CANCERUL! |
Da-ne mai multe detalii despre el
Un parfum nu ar merge ?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
novus spune:
Si acum : buna dimineata !!!
Anamariame multam de cafea !!
Inapreda, eu nu stiu ce sfat sa le dau prietenilor tai pt ca nu m-am confruntat cu asa ceva, pt pofta de mancare eu nu as da nimic
_
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
eu as dori si ceai si cafea
am dat o tura la biserica,sarbatoare mare, cruce rosie, Inaltarea Sfintei Cruci si Ari intreba in biserica, "unde e painica?" adika Anafura
Anamariame -ce face Eva? cum e?
Ina- sanatate multa copilasuluinu ma pricep la combinatia asta de medicamente
stiu doar ca pt viermi mergea reteta naturista de pe vremea noastra cand eram copii, seminte de dovleac, pisate si amestecate cu miere, sper sa nu gresesc2-3 lingurite inainte de masa sau o lingurita dimineata pe stomacul gol, parca asa era.
La sectiunea cadou: vreun set d-ala interesant pt birou? cu ceas sau mini glob, stilou etc...sunt aasa de diferite si marimi la fel, eu mereu oftez la alea mici, sunt asa ushkitede obicei dc e femeie sau barbat, e apreciat ca e de folos, si nu prea treb sa stii ff mult gusturile personale.zic si yo na.
azi e post, deci am multe fructe si legume in program
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 13