Dezastre in bucatarie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Auzi, Mina, spala cu amoniac (sper sa se gaseste), miroase ca dracu' atunci pe loc, insa iese curat tare si mirosul dispare complet si definitiv cind se usuca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Auzi, Mina, spala cu amoniac (sper sa se gaseste), miroase ca dracu' atunci pe loc, insa iese curat tare si mirosul dispare complet si definitiv cind se usuca.

Mik.

Merci de idee dar nu pot. Imi vars matzele o saptamana, la propriu, daca miros amoniac, nu stiu ce am dar niciodata nu l-am suportat.

Raman la spirt sau otet, deocamdata. S-o lua, pana la urma, doar sa imi mai treaca nitel nervii si frustraea . :))

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mina, te inteleg. Si sora-mea se urca pe perdele cind e la mine in vizita si eu am de lucru cu amioniacul.

Nu-l poti pune pe sot ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Mina, te inteleg. Si sora-mea se urca pe perdele cind e la mine in vizita si eu am de lucru cu amioniacul.

Nu-l poti pune pe sot ?

Mik.

Nope, nici o sansa, ala lesina si de la mirosul de clor....ma descurc eu cumva :))

Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

poti spala gresia de ulei/grasime cu orice detergent de vase, lichid sau pasta, freci cu un burete aspru, apoi clatesti cu apa calda de mai multe ori, manual sau cu mopul.
exista si o pasta speciala, folosita de mecanicii din atelierele auto, cu ea se curata de uleiul si vaselina de pe maini.
sa nu dai cu triumf pe gresie, s-ar putea sa iti atace suprafata, ala se da pe chestii emailate.
exista un produs care mie mi s-a parut ca ar curata foarte bine grasimea fara sa freci prea mult, se numeste rivex, este pentru bucatarie. este un flacon cu pulverizator (pompita).
in ultima instanta cred ca poti incerca cu lichid pentru parbriz, d-ala concentrat. n-am incercat niciodata, insa ma gandesc ca are putere mare de curatare, daca elimina toate porcariile de pe geamul masinii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

poti spala gresia de ulei/grasime cu orice detergent de vase, lichid sau pasta, freci cu un burete aspru, apoi clatesti cu apa calda de mai multe ori, manual sau cu mopul.
exista si o pasta speciala, folosita de mecanicii din atelierele auto, cu ea se curata de uleiul si vaselina de pe maini.
sa nu dai cu triumf pe gresie, s-ar putea sa iti atace suprafata, ala se da pe chestii emailate.
exista un produs care mie mi s-a parut ca ar curata foarte bine grasimea fara sa freci prea mult, se numeste rivex, este pentru bucatarie. este un flacon cu pulverizator (pompita).
in ultima instanta cred ca poti incerca cu lichid pentru parbriz, d-ala concentrat. n-am incercat niciodata, insa ma gandesc ca are putere mare de curatare, daca elimina toate porcariile de pe geamul masinii...

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Merci de idei. Intre timp am efectuat o cura cu spirt si vad ca arata mai omeneste.

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Mina si mie mi s-a intamplat anul trecut ceva asemanator.
Pusesem intr-un borcan niste ulei in care prajisem peste si cum-necum mi-a alunecat din mana fix in mijlocul bucatariei.
Am incercat absolut orice aveam in casa Degresant,solutie pentru geamuri,clor,detergent de vase,de haine,etc si tot ramanea unsuros pe jos si un mirooos..
Pana la urma i-am dat de capat cu ajutorul buretilor de vase cu sapun(cred ca se gasesc si in Romania),frecat in jur de o ora si folosit o cutie de astfel de bureti,apoi spalat de n ori cu apa fierbinte si la sfarsit cu o solutie pentru gresie si faianta.
Garantat scapi de necaz cu buretii acestia!
Bafta la frecat!

Mergi la inceput