**Prichindei nazdravani 2008 in blugi!** (1)
Raspunsuri - Pagina 7
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Va servesc aburinda!
Cum ati petrecut we-ul? Ce planuri pt saptamana asta aveti?
Noi am fost ieri la o petrecere de Sf Ana.
Azi pregatim rechizitele pt gradi...
la mamici si puiuti
alina_satena spune:
Doinita o servbesc si eu si eu acum.
Delia a inceput sa raceasca aseara tusea de mama foculuiasa in prag de gradinita.
Am castigat vizita la fabrica Danone vom merge maine sunt asa nerabdatoare
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
Poftiti la cu rom, ca sa incepem o noua saptamana in forta !
Din pacate sambata n-am fost apta pentru tratatii, m-a lovit o raceala de am stat tot we la pat si cu masca pe figura . Asa ca astazi sunteti invitatele mele de onoare ! V-am pregatit startup-uri, peste la cuptor cu garnitura de cartofi cu rozmarin si tort de cacao cu visine, shampanica rose, nectar de fructe si alte alea la alegere !
Alina, multumesc mult pentru mesaj ! Esti o draguta !
Doinita, multumesc pentru felicitari ! Cum a fost filmul ?
si va astept la o !
doinita_g spune:
Fetelor vad ca au dat virusii peste voi...
Alina, sanatate Deliei...hai ca-si revine ea sapt asta
Te duci cu Delia in vizita la Danone? Ia-ti si CV-ul cu tine si lasa-l pe-acolo...cine stie?
Mariana, mutumim pt tratatie suna apetisant Tu gata...ai scapat de raceala?
Despre film...am castigat invitatiile ...urmeaza sa vedem cum intram in posesia lor...apoi o sa-ti pove cum a fost la film. Am trecut totusi prin Carref, Teo a stat vreo 2 ore la locul de joaca...tb sa luam un cadouash pt Ana...si acolo mai sunt reduceri, una-alta
alina_satena spune:
Doinita sa stii ca este o idee buna cu lasat cv-ul la Danone.
Mariana nu ai pentru cenu puteam tam,an pe tine sa te ratez o Marie asa speciala.
Nyny, Magdalena,Leyalaype unde sunteti fetelor?
Astazi am o zi full de pentru ca maine vreau sa ma duc linistita la vizita Danone
MarianaPop spune:
Alina, ! Ma bucur pentru voi pentru asa castiguri ! Eu am noroc doar in dragoste ...Glumesc . Ce sa castig daca nu particip, asa si cu 6 din 49 tare mi-as dori sa castig o suma cu 6 zerouri, dar daca nu joc...n-am ce sa castig....
Doinita am scapat si de data asta . N-aveam prevazut in buget cheltuieli cu medicamentele.... Asa ca omu' mi-a facut cadou de ziua mea o "punga" cu strepsils.... De cand e omu' ocupat am ajuns mai greu in Carre4.
Am alta la ...dul meu, tata e din ce in ce mai rau . I-a schimbat si tratamentul de la neurologie si se misca sin ce in ce mai greu, nici nu mai reuseste nici sa mearga la toaleta.... Basca ca e incapatanat si nu vrea sa faca exercitii de miscare . Vai de saraca mama, unde mai pui...cade mai mereu din picioare si e foarte greu sa-l ridici ca are suta de kile . Sunt tare neputincioasa ca nu am banuti sa-l duc la mai multi medici . Stau si ma gandesc, poate gasesc o varianta...
alina_satena spune:
Mariana DD ajuta ca tatal tau sa se simta mai bine, o sa vezi ca DD nu te va lasa la greu
doinita_g spune:
Mariana, imi pare rau ca ai pb de sanatate (si nu numai) cu tatal tau!
Sa-ti ajute Dumnezeu sa gasesti resurse pentru rezolvarea lor
MarianaPop spune:
Dragelor, va multumesc mult pentru sustinerea morala ! Cand il auzi spunand sa facem ceva cu el ca nu mai suporta starea in care a ajuns, ti se rupe sufletul, nu alta....