**Prichindei nazdravani 2008 in blugi!** (1)
Raspunsuri - Pagina 4
MarianaPop spune:
Ofof, mai-mai
. Sa fim sanatosi si cu DD inainte. Mai o refinatare, o rescadentare, un card de credit unde jonglam cu ratele, un "ajutor" pana la salariu...uite asa trece timpul. Calcule si calculele...Eu n-am fost si nu sunt pretentioasa defel, am crescut intr-o familie modesta avand un singur salariu in casa, acum trecem printr-o perioada mai deosebita si astept o redresare (poate ajungem la luminita!). Imi doresc doar sa avem resursele necesare pentru un trai decent. N-am avut cine stie ce in copilarie... doar doua papusi Aradeanca de care am avut grija ca ochii din cap, cateva jocuri din lemn, am fost doar in 4 excursii si 1 tabara, n-am avut imbracaminte de firma dar am invatat lucruri esentiale, sa fiu cumpatata, sa chibzuiesc banutii si sa apreciez orice lucru facut de parintii mei. Intr-adevar as fi vrut sa-i ofer mult mai multe copilului meu dar fac tot posibilul sa-i indeplinesc aproape orice dorinta in limita bugetului disponibil.
Cat despre imunizare...Bianca a rontzait atatia ursuleti cu echinaceea
...(a aparut un articol la americani cum ca nu e indicat sa dai echinaceea copiilor pana in 12 ani
)...cand s-au "impartit" virusii la cresa ea a fost prezenta de fiecare data...
, asa ca mai avem 2 ani si o sa fim mai rezistente impotriva racelilor. I-am dat si ei catina cu miere dar nu i-a placut.
Am fost la cresa, am livrat "atentia" urmeaza sa afiseze maine la avizier programarea sedintelor cu parintii si repartitia copiilor pe grupe
. Din cate mi-a spus sedinta noastra va fi marti...

. E ziua cand sunt full si alta pasare la job. Oare cum ma voi imparti
?
Doinita, inteleg ca esti home sau vrei si ceva part time
?
Alina, lasa-l incolo ca te arde rau la buzunar
! Gandeste-te ca, cu banutii dati pe fumigene ai putea sa-i cumperi lucrusoare Deliei
!
Tatiana, te imbratisez cu drag
!
doinita_g spune:
Mariana, da sunt home...in curand, adica prin octombrie.
Asta-i viata...cine stie, un sut in
un pas inainte! Oricum nu mai puteam continua in halul ala...intre trenuri![]()
Mai naspa e ...ca nu am o meserie palpabila
...si nici talente deosebite nu detin...si nu in cele din urma...varsta mea nu mai e asa 'frageda'![]()
Alina, nu stiu daca-i o solutie...dar frate'meu care-i fumator ...zicea ieri ca si-a luat cu 10 roni o tigara electronica
...si de la un pachet pe zi...acu baga 2-3 tigari de foi...plus electronica
...El zice ca oricum nu se poate lasa asa deodata...si ca a facut economii cu tigara electronica...
Si eu am fumat...dar se pare ca nu eram fumatoare convisa ca m-am lasat brusc...fara probleme![]()
De ceva vreme...cam de sambata am niste pb cu stomacul...o fi oare de la stres?...ma cam doare mai sus asa...si din cand in cand ma taie si cate-o pantecaraie...
Sapt viitoare intentionez sa ma investighez putin...
la toata lumea
alina_satena spune:
Doinita oricat as incerca macar sa le reduc am avut si eu tigara electronica si degeaba s-a stricat
MarianaPop spune:
Buna dimineata!
cu caimac e gata! Poftiti de serviti
!
Doinita, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Stiu cum e, eu cu omu' meu o tot trag de cand ne-am casatorit
. Sa dea DD sa-ti gasesti un job satisfacator
!
Alina, a reduce tigarile nu-i o rezolvare, te pacalesti singura (iti spun din proprie experienta). Incearca sa parcurgi pasii pe care ti i-am descris intr-o postare anterioara. Si un lucru foarte important: trebuie sa fii decisa!.
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Mariana
, multam de cafelutza
...si de incurajari
!
Azi trec pe la banca sa mai las o rata la casa...imi doresc s-o achit odata ca m-am saturat
Saptamana trecuta am fost cu Teo la film, la Neinfricata...i-a placut tare mult (si mie
)...mai ales ca eroina are parul crezt ca al ei
la mamici si puiuti
alina_satena spune:
Am venit si eu azi la cafea astazi voi fi
si voi gati o ciorba de legume.
Mariana mai trimite-mi odata ce mi-ai scris legat de tigari
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Am venit si eu azi la cafea astazi voi fi si voi gati o ciorba de legume.Mariana mai trimite-mi odata ce mi-ai scris legat de tigari http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina,
! Pentru ca nu am timp disponibil sa caut acel mesaj iti scriu in cateva cuvinte: arunca/ascunde toate scrumierele, brichetele; cand simti nevoia sa fumezi ocupa-ti timpul cu altceva...net, carti, te joci cu Delia...mai un aranjament prin casa, o schita cu o noua creatie, planuri de viitor...gasesti tu ceva ca sa acoperi perioada respectiva
. Principalul este sa nu cedezi usor tentatiei. O sa ai perioade grele dar cu perseverenta si hotarare o sa treci peste. Iti doresc mult succes
!
MarianaPop spune:
Si inca una si am plecat...
Eu am intrat in "sevraj"
... iar sunt in greva cei de la LH, vai mama mea
. Daca scap si de ziua de maine va fac cinste cu beuturi si dulcegarii...
.
alina_satena spune:
Cum adica esti in "sevraj"Mariana?Si ce inseamna majusculele LH?Si unde pleci?O sa incerc si varianta ta dar nu e deloc usor crede-ma
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Cum adica esti in "sevraj"Mariana?Si ce inseamna majusculele LH?Si unde pleci?O sa incerc si varianta ta dar nu e deloc usor crede-ma ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
LH e prescurtarea de la Lufthansa. As fi vrut eu sa plec da' macar navigand pe net ajung si eu in toate colturile lumii
. Incearca...