Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!
Raspunsuri - Pagina 14
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet salut fete o zi buna! |
velvet tu ce mai faci? sotul mai ia ceva tratamente?
si la noi are ceva probleme sotul la analiza gigeilor eu i-am luat spermotrend acum am zis sa repetam analiza la 3/4 luni, mai asteptam un pic
velvet spune:
cris ,noi am repetat.ne-a iesit mai buna.continuam cu tratament.asteptam deocamdata.tot nu avem prea multi spermatozoizi buni,da sunt mai multi un pic.voi ce valori aveti la sperm?
gabyv spune:
Buna
Anca, dar ce doamnisoara! Ce repede creste!
Xdidi, pai nu cumva e de bucurie?
Alex, pai daca aveam pile la fabrica de teste pozitive, aveam si eu vreo 3 deja si mai dadeam si la altii!(da,da promit ca dupa ce am 3 ma opresc)
Azi nu am chef de nimic!
camcris spune:
citat din mesajul lui velvet cris ,noi am repetat.ne-a iesit mai buna.continuam cu tratament.asteptam deocamdata.tot nu avem prea multi spermatozoizi buni,da sunt mai multi un pic.voi ce valori aveti la sperm? |
i-ti spun mai tarziu cand ajung acasa ca nu mai stiu exact valorile
tot la medlife(Albu) a-ti ramas?
velvet spune:
gaby
cris ,nu,acum la sf lui august am mers la altcineva.dr albu e prea ocupat...noi am mers si in vederea unui FIV daca bebe nu vrea sa vina singur.
velvet spune:
aaa,si cel mai important,cris-unde ati facut sperm?ca ea trebuie lucrata doar de un embriolog in clinici specializate,de ex medlife la materno fetala.noi aici am aflat adevarul dupa 3 sperm bune la laboratoare generaliste si am pierdut timpul
Laima spune:
citat din mesajul lui velvet aaa,si cel mai important,cris-unde ati facut sperm?ca ea trebuie lucrata doar de un embriolog in clinici specializate,de ex medlife la materno fetala.noi aici am aflat adevarul dupa 3 sperm bune la laboratoare generaliste si am pierdut timpul |
velvet, in afara de medlife mai recomanzi un alt laborator? Noi am facut la Regina Maria si a iesit totul bine, mai putin ph 7 (normal 7.12-8) si cel mai important "Prezente aglutinari mixte spermatozoizi / celule" care cica n-ar trebui sa existe. Asa ca am vrea sa repetam, macar sa fim siguri.
Mersi
“GWENDOLEN, If you are not too long, I will wait here for you all my life.” Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest
velvet spune:
laima,noi am repetat-o la promed acum.e bun laboratorul,pt ca au un dr embriolog f bun.succes!
emilia.m spune:
Ma bag in vorba sa zic ca ultima data sotul meu a facut la Promed si rezultatul a fost complex detaliat (si lucrat de embriolog).
de molipsire
9+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan