Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

salut fete

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

salut fete

o zi buna!

velvet tu ce mai faci? sotul mai ia ceva tratamente?
si la noi are ceva probleme sotul la analiza gigeilor eu i-am luat spermotrend acum am zis sa repetam analiza la 3/4 luni, mai asteptam un pic

Mergi la inceput

cris ,noi am repetat.ne-a iesit mai buna.continuam cu tratament.asteptam deocamdata.tot nu avem prea multi spermatozoizi buni,da sunt mai multi un pic.voi ce valori aveti la sperm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna

Anca, dar ce doamnisoara! Ce repede creste!
Xdidi, pai nu cumva e de bucurie?
Alex, pai daca aveam pile la fabrica de teste pozitive, aveam si eu vreo 3 deja si mai dadeam si la altii!(da,da promit ca dupa ce am 3 ma opresc)

Azi nu am chef de nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:

cris ,noi am repetat.ne-a iesit mai buna.continuam cu tratament.asteptam deocamdata.tot nu avem prea multi spermatozoizi buni,da sunt mai multi un pic.voi ce valori aveti la sperm?

i-ti spun mai tarziu cand ajung acasa ca nu mai stiu exact valorile
tot la medlife(Albu) a-ti ramas?

Mergi la inceput

gaby

cris ,nu,acum la sf lui august am mers la altcineva.dr albu e prea ocupat...noi am mers si in vederea unui FIV daca bebe nu vrea sa vina singur.

Mergi la inceput

aaa,si cel mai important,cris-unde ati facut sperm?ca ea trebuie lucrata doar de un embriolog in clinici specializate,de ex medlife la materno fetala.noi aici am aflat adevarul dupa 3 sperm bune la laboratoare generaliste si am pierdut timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laima spune:

Citat:

aaa,si cel mai important,cris-unde ati facut sperm?ca ea trebuie lucrata doar de un embriolog in clinici specializate,de ex medlife la materno fetala.noi aici am aflat adevarul dupa 3 sperm bune la laboratoare generaliste si am pierdut timpul

velvet, in afara de medlife mai recomanzi un alt laborator? Noi am facut la Regina Maria si a iesit totul bine, mai putin ph 7 (normal 7.12-8) si cel mai important "Prezente aglutinari mixte spermatozoizi / celule" care cica n-ar trebui sa existe. Asa ca am vrea sa repetam, macar sa fim siguri.

Mersi

“GWENDOLEN, If you are not too long, I will wait here for you all my life.” Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest

Mergi la inceput

laima,noi am repetat-o la promed acum.e bun laboratorul,pt ca au un dr embriolog f bun.succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ma bag in vorba sa zic ca ultima data sotul meu a facut la Promed si rezultatul a fost complex detaliat (si lucrat de embriolog).
de molipsire

9+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput