Aradence DC (175) - cu gandul la Moni :(
Raspunsuri - Pagina 16
Claudelu spune:
care-i gravida?? ![]()
si eu am fost cobza 
N-am chef de nimic, nici macar de scris...dar vreau sa aud care-i gravidutza noastra
...ALINA, GABI...care??? 
gabitzica spune:
Clau,eu nuuuuu!!
La asta m-am gandit si eu, ca e careva gravida
Am sunat- o pe Miha, dar nu a vrut sa imi spuna nimic. Asa ca daca iese ceva la iveala sa ma sunati careva si pe mine, ca nu mai intru o saptamana, din motive obiective. Miine merg sa ma operez la ochi si am interdictie la pc.
gabitzica spune:
Vad ca nu se indura de noi fericita posesoare a unei vesti bune. Haideti fetelor, ca nu mai dorm la noapte, si asa am destule griji..
Alina?! Tu esti ? Eu la tine m-am gandit din prima....esti cam tacuta in ultima vreme.![]()
maria_rubi spune:
Nu-i Alina, ca si eu tot la ea m-am gandit si am sunat-o. Nici ea nu stie despre ce este vorba. Am sunat-o si eu pe Miha, dar nu mi-a raspuns....si Cami, prietena ei, m-a sunat azi si am intrebat-o...dar nici ea nu stia nimic.
Miha, ne fierbi la foc mic
.
Mama Marei si a Dorei
Tren de noapte
www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade
alinamoro spune:
![]()
Fetelor, am ras cu pofta cand am citit ca ma banuiti pe mine ca as fi gravida. ![]()
Din pacate, eu vin cu vesti rele...varu-meu care era cu tumora cerebrala a murit ieri. Acum seara am fost la priveghi la Lipova, maine ii inmormantarea. 

Deci...astept si eu vestea buna... 
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Am uitat...Gabi, ma rog sa fie ok operatia si sa te refaci repede.

Alina
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
HA ha ce s-a animat subiectul noastru.
Uff ce rea sunt la suflet, o las pe Gabi sa mearga la operatie asa stresata.![]()
Alina condoleante.
Gabi bafta maine. Ramai acasa dupa operatie? Adica iti iei zile libere?
Eu ar trebui sa lucrez dar imi pica ochii in gura, am atipit de vreo 2 ori. Ufff nu stiu cand imi termin treaba ca maine n-am cu cine sa o las pe Ghighi, asa ca nu merg la lucru

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi! 
alinamoro spune:
Miha, da-ne macar un indiciu!! 
Alina
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Gabi, bafta la operatie 
Alina, condoleante 
Aualeu ce batuta cu strigaturi merita Miha...ne-au pus pe jar....tztztzzzzzz 

Claudelu spune:
ieri am facut-o lata
Eu am cartela reincarcabila si cum de obicei o incarc cu mai multi euro decat am nevoie pentru optiunea mea, m-am gandit ca mai am ceva banuti pe cartela, astfel ca daca tot am ajuns in oras, mi-am zis sa fiu si eu tare si in loc sa-mi iau tichet de parcare hai sa trimit sms... si n-am avut credit...si uite asa ieri am primit peste 300 de mesaje prin care ma atentiona ca nu am credit suficient pentru solicitarea facuta.

Dar stiti cum veneau sms-urile? unu dupa altu
Acum astept sa se faca ora opt sa reuseasca Clau sa vb cu careva de la parcari sa deblocheze mesajul...oricum am si tichetul pentru o ora...doar eu stiu sa le fac pe astea