Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
vas ma bucur ca en-ai scris mai fa-ti si tu timp si mai scrie-ne tinem pumnii cu gradi
felicitas asa-i, cand esti gravi totul este amplificat. devenim mai precaute, mai atente.... cum stai cu greturile?
deea Anna mai cere lapte si la pranz? tu de ce nu-i dai lapte de vaca?
fetelor, acum nu critic pe nimeni doar intreb...le dati bebeilor cremvursti sau tot felul de sunci si pastrame? sunt atat de rele si stiti bine din ce sunt facute, nu? mai ales cremvurstii, parizerul si pastramele condimentate.
merg si eu sa fac un dus si direct in pat ca maine ne trezim devreme ca mergem la un gratar de peste
alina06st spune:
Roxy, stam bine cu alaptatul. Multam de intrebare. De la cafea ma abtin, dar am o mare problema cu fructele. Salivez dupa ele.... A luat sotul piersici si struguri si le-a pus intr-o fructiera pe care o avem in bucatarie. Mamaaaa, cum miros piersicile alea, tare m-as infige intr-una, dar am observat ca a fost cam agitata cand am mai mancat fructe, asa ca am renuntat complet de vreo saptamana si ceva. Doar compot.
Astept, cum ai zis si tu, macar pana pe la 3 luni. Poate la botez, ca va avea 3 luni si 2 zile
Am stabilit si noi botezul, pe 20 oct . Poate scap si eu de burtica pana atunci .
Delia ai pregatit ceva bun pentru intoarcereaMariei?
Madutza, un link spre prajitura greceasca despre care vorbesti, se poate? Eu am lipsit cam mult de pe aici, si banuiesc ca voi ati mai vorbit despre ea, dar mi-a scapat...
Alexina,eu la 17 sapt am aflat ca o sa avem fetita, iar la Luca la 16. Medicul meu se fereste sa spuna inainte, desi stiu sigur ca se vede. Ba chiar, la Luca mi-a cam dat de inteles.
Ma bag la somn, va pup!
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
cami_antonia spune:
fetele
nu am apucat sa citesc tot
ca nu am timp deloc
sunt tot singurica cu fetele
i-am dat 10 zile augumentin
i-a trecut stomatita
doar ca ne-am gasit cu niste copii ai unor prieteni si am si luat niste muci
ambele sunt acu pe aerosoli ca de
offffffffffffff
am crezut ca nu luam
da s-au pupat intr-una
ca se placeau si erau si celelalte tot fetite
asta e
da ne-a placut intalnirea cu ei la maxim
5 fete in cativa metrii patrati
superbbbbbbb
eu am intrat
mai mult sa va rog
sa nu va stresati cu chestii care pt mine cel putin sunt minore
si nu ca sunt eu mai sui
da antonia mea a vorbit la 2 ani si 8 luni
si e drept ca a facut la oala de la 1 an si 6 luni
ea de atunci fffffffffff rar mai facea caca pe ea
da cu petra nu e asa
o pun pe oala si nimic
ii place ca o pun
langa antonia
oale la fl
da mi-o aduce goala la baie si gata
cica face si ea ca si sorela ei
ahahahahha
da mi se par enorm de mici ca sa inteleaga multe chestii
si asa petra e cu multtttttttttt mai precoce decat antonia
va pup pe toate
mie dor sa avem timp de discutii
da poate cand se face vremea mai urata
sau daca ma conving sa o dau pe antonia la gradi
macar la program scurt
voi vedea
multe imbratisari
irinuca05 spune:
Hello!
Ne-am petrecut si noi aseara la nunta. A foat frumos, iar am ajuns acasa pe lumina, la 6. Am dormit pana la 11:30, dar in reprize, ca m-a enervat un cocos pe care l-a apucat cantatul sub geamul nostru. Il visam ciorba :)
Azi am fost cu Daria la control. Are 9900 gr si 79 cm. In rest, totul ok. Ne-a spus sa-i dam un sirop Sonnobimbi pt nopti mai linistite din cauza dintilor. Costa cam 30 lei, moi l-am luat din farmacia Pharmalife ( de la Medlife). Gustul imi aduce aminte de smochine, desi e pe baza de alte plante, in special tei.
Maine dimineata ne ducem la analize generale. Ii recolteaza sange, urina etc. Sunt analizele uzuale si le facem doar ca sa vedem care e starea ei generala. Pediatrul nostru recomanda analize de sange dupa 1 an
Roxy, eu nu prea ii dau Dariei crenvrusti. I-am dat saptamana asta 2, fiindca am mancat noi si a vrut si ea. Ultima data i-am dat cand am fost la mare, la inceputul lui iulie. Deci cate 2 crenvrusti la 2 luni nu mi se pare mult. Altw mezeluri evit sa-i dau.
Acum mananca mult mai bine decat sapt trecuta. Probabil s-a mai ameliorat durerea de maselute. Azi a mancat cu noi musaca de cartofi cu carne de curcan de la noi din curte :)
Cum a fost gratarul de peste? Yumm yumm
Madutza, Andreea, cum a fost petrecerea?
Mai am de citit din urma.
Noapte buna!
strumphitza spune:
Buna seara !
Nu am timp si chef de trancanit acum, mi-a fost rau toata ziua vreau doar sa dau copy paste la mesajul care l-am scris pe Fb ca nu stiu daca toata lumea e pe Fb si poate sunt mamici doritoare si fara Fb
Deja e septembrie si nu mai e mult pana vin in Ro si precum multe dintre voi vreti sa ne inatlnim cand ajung in tara am spus sa deschid deja subiectul pentru ca timpul zboara rapid si mi-e ca nu o sa avem timp destul de aranjat ziua/ora/locatia.
Eu m-am gandit la vineri , 21 sept , ora 3 p.m , Cismigiu/Herastrau? Imi pare rau ca nu o sa pot sa ne vedem in weekend dar sambata pe 22 sept merg la botezul nepotelei si duminica plec spre mama in nordul Moldovei. Eu propun si va las pe voi liber la dezbatut, eu voi fi in vacanta deci mi-e cam indiferent locul/ora... dar stiu ca sunt mamici care lucreaza sau au alte obligatii, alti copilasi la gradi/cresa... deci va astept cu idei. Eu o sa revin in Bucuresti pe 1 oct, luni, de la parintii mei si voi mai fi in Bucuresti pana pe 3 oct cand ma intorc acasa la Londra, dar va fi tot in timpul sapt, dar sper ca daca nu apuc sa vad pe toate fetele mele dragi , atunci pe 21 sept sa va vad pe 1-2-3 oct:)
Abia astept sa ne intalnim si piticii nostri sa socializeze!:)
Noapte buna si ne auzim maine dimi la cafea!
vas spune:
Neata.
Ma bucur ca ati reusit sa parstrati relatiile in conditii bune.
Vad ca toate va petreci, care nunti, cununii, botezuri.....bravo!
De cand am fost in concediu s/a schimbat si la noi ora de trezire asa ca la 8 suntem in picioare doi ai casei, pentru ca pe Eliza o lasam sa mai doarma putin, tati e deja la munca asa ca eu si piciul stam in dormitor, si ne uitam la neata cu Razvan si Dani.
Am facut si pipi si cacutz la olita....uraaaa deci suntem pe drumul cel bun.
Nu m/am stresat cu olita dar incepuse sa/mi spuna cand facea in pampers asa ca am demarat operatiunea.Sper ca intr/o luna sa nu mai punem deloc.
Cafeaua cu scortisoara a iesit super....e prima oara cand beau dar mi/a placut tare.
Mandreeac, ma bucur ca sta piciul in trici. Fetita mea nu prea a stat in carucioare, trici si altele dar Andrei e super incantat. Bine... el saracu cred ca acolo isi gaseste linistea ca in rest e zapacit de sora/sa.
ca tot ati vorbit .....nici mie nu/mi place ca a venit toamna....nu mi/a placut niciodata anotimpul asta ....acum cu atat mai mult cu cat mai este putin pana incep munca si ma apuca plansul.
va pup si o zi buna sa aveti.!!!!
strumphitza spune:
Morning si-o cafea!
piscoata mea are ceasul desteptator in fund fix la 6 o auzeam ca prin vis, am zis ca mi se pare , dar nu, ea era treaza m-am uitat chioras la ceas si m-am ridicat din pat sa ma duc la ea, inca intuneric in camera si ea toata o veselie deja mi-am baut o cafeluta, imi mai fac una acusi ca prea mi se inchid ochii
azi aici incepe scoala, o sa fie o nebunie curata in oras, deci mai mult pe acasa si prin cartier o sa stau, desi ma gandeam sa ies in oras dar mi-am adus aminte de inceperea scolii si stau in banca mea
va pup, saptamana frumoasa
madutza_bra spune:
Neata!
strumph, ziua de vineri e ok pt noi, dar la ora 3 nu putem veni, abia aatunci se trezeste Cata, plus ca tb sa-l iau la 4 pe Cristi de la gradi. Daca ramane stabilita ora 3 noi o sa ajungem putin mai tarziu, oricum poate ne vedem si atunci si in 1-2-3 oct
irinuca, mi sa pare cam traumatizant sa-i iei sange asa micuta. Ti s epare ca are ceva pitica? Eu lui Cristi nu i-am facut nici acum analize generale de sange . Singura data cand i-au luat sange a fost inainte de op de polipi/amigdale.
Cat despre cremvusti, eu le mai dau, seara mai raman in pana de inspiratie la mancare si iau cremwusti de pui pt copii de la Fortozo....la ingrediente nu scrie sa aiba ceva de porc , in schimb cremvustii "normali" de pui au o gramada de porc in compozitie: gusa de porc, slanina..etc Nu dau zilnic, nici macar saptamanal, dar nici nu ma feresc de ei. Mezeluri nu le dau, nu le plac , dar le mai dau cateodata pate de ficat, almette, branza topita sau mozzarella, cascaval etc.
fug la treaba, termin ciorbitza, mai strang prin casa si apoi trag o fuga prin Obor
Va pup,
ailed_dota spune:
Neatza!
eu sunt cu durere in ceafa de trei zile... au ajuns noaptea la 2 si sambata andra la 7 era drepti!....
va pup!
crenvusti andrei i-am dat cred de 3 ori pana acum, de pui numai, Mariei i-am dat mai multi cand era mica, pt ca-mi recomandase pediatru , mezeluri nu prea cumpar... doar cand am musafiri si n-am timp sa fac altceva..., ii dau crema de brnza de aici care e facuta doar din branza si sare, brnza gen telemea nu ff sarata , care-i place si unt... in rest outz, unt, miere.
mergem in parc pa!
lparpala spune:
Buna fetele!
Ne mai primiti si pe noi?
Am vazut ca vorbeati despre "performantele" puilor. Sincera sa fiu, aceste "performante" sunt principalul motiv pentru care nu intru foarte des. Pitica mea am impresia ca nu face nimic deosebit, in afara de a dormi destul de prost noaptea, de a face crize in parc si de a fi de o dragalasenie dezarmanta, ceea ce oricum fac si ceilalti copii.
Dupa cum poate ati observat in pozele incarcate pe Picasa, am fost plecati in concediu prin Moldova. A fost tare frumos, dar si foarte obositor. Mie mi-a ramas o vena pe burta mai umflata de la sarcina cu Diana care acum ma doare de fiecare data cand sunt mai obosita sau fac mai mult efort.In afara de vena, au inceput sa ma doara si soldurile (banuiesc din cauza greutatii).
Am mai fost pe 15 august la un Aqua Park in Brasov foarte dragut (Paradisul acvatic). A intrat si Diana cu tati in piscina, dar nu a fost foarte incantata.
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 31+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze