Aspirante optimiste (805)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-r spune:

Buna dimineata fete.
Moniq felicitari pt z 1 ! Luna asta va fi una norocoasa. Spor la treaba!
Miha iti doresc din suflet sa treci cu bine peste aceasta suferinta. Trebuie sa fii tare si sa lupti, iar rezultatul va fi pe masura.
Eu sunt bine.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata fetelor, ma apuc sa repet analizele: toxoplasma si citomegalovirus (mi se par mai importante, ca se iau destul de usor si sunt grave in sarcina) si analiza de secretie pentru ca in sarcina trecuta, mi-a aparut pentru prima data in viata streptococ B agalactiae...doar ca mi-a picat fisa ca poate ar trebui sa se analizeze si sotul...parca am intrebat cand am facut tratamentul si ginecologul mi-a zis ca nu...dar mie mi se pare logic sa verificam...asa ca il voi trimite pe domn sa faca spermocultura.
Ati avut cumva strepto si in cazul asta, ati tratat si sotul?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Streptococul B poate sa para oricand ,mie mi-a facut analiza pentru el in ziua in care am mers sa nasc pentru ca este periculos la o nastere naturala .

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, mi-a zis si ginecologul ca nu ne facem griji pentru el in sarcina, ca tratam spre final...desi am citit ca poate duce la ruperea membranelor inainte de termen...in fine, aia e. Ai avut streptococ si inainte de sarcina? Sotul s-a tratat cumva?
Ma agit acum ca se apropie perioada fertila si as vrea sa ne apucam de treaba fara stres...si daca am vreo indoiala sau vreo teama ca nu am facut analize, e nasol, ma streseaza rau. Eu nu pot merge la risc, pe ideea "fie ce o fi" ca am un talent deosebit sa adun multe bube.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noi nu am avut dar asa mi-a zis medicul ca asta poate sa apara si cu cateva zile inainte de nastere si se recomanda sa se faca analiza in ziua cand nasti.La Municipal mie mi-a facut

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!
Moni ma bucur tare mult de z1, iata ca ne bucuram si pentru uratul asta cateodata
toate fetele, sa aveti o saptamana frumoasa eu plec la mare asa ca ne "auzim" cand ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Miky, distractie placuta la mare, poate ne vedem pe acolo ca merg si eu de joi la Saturn.

8+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Moni, poti sa faci injectie de declansare, dar iti recomand o eco de rutina macar prin Z10. E prima luna cand organismul tau lucreaza si poate nu o sa simti foliculul pe ovar cum ar trebui. Iar daca faci injectia prea tarziu, o faci degeaba. Iar daca e prea devreme, iti strici foliculul si risti sa nu mai ovulezi.
Asa ca du-te prin Z10, vezi ce foliculi ai si apoi calculezi cand ajung spre 18mm si faci declansarea.
Pup restul fetelor, sunt cam obosita, am avut un we plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna fetele

miha,multa putere iti doresc si sa fie bine in curand!

alex,Doamne ajuta!

o dupamasa linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Ah, uitasem ...
Moni05, mie mi se pare buna spermograma, chiar mult mai buna decat a multora. A noastra e mai slabuta, iar dr de aici, ne-au zis ca e perfecta, asa ca nu va faceti griji cu asta.
Eu cred ca nu el este problema: ori ratati ovulatia, ori nu ovulezi...parerea mea!

Ah si nu stiu cum este la voi...dar pop-cornul asta din stanga imi lasa gura apa , din pacate sunt la cura si nu pot!!!

Mergi la inceput