Aspirante optimiste (805)
Raspunsuri - Pagina 10
xdidi spune:
salutare fetelor,
moni felicitari pt z1 sa speram ca luna viitoare nu o sa mai fie cazul.
mihafalt eu n-am mai intrat de ceva timp si nici timp sa citesc din urma n-am , am avut si netu stricat in fine....imi pare rau daca s-a intamplat ceva si te sustinem toate
despre mine, chiar n-am ce sa va zic , mi-a venit la 27 zile luna asta cred ca n-am ovulat asa xca dupa 30 de zile ma astept la invadari...in rest am o prb cu sanii foaret umflati de dinainte de cm si s-au pastrat si acum, astia prevestesc o dereglare hormonala...ce sa mai zic
va puuuup pe toate
MeAlex spune:
Mesaj primit de la Bob:
Dragonita Iris s-a grabit sa-si faca aparitia ieri (27 august, cezariana). E mititica, bruneta si pufoasa. O iubesc de morrrr!
Sa fiti sanatoase si voioase alaturi de tati! Puuuup!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
IuliaCospy spune:
Neata fetelor!
Acum am vazut si eu la odisee vestea despre Bob! Felicitari draga noastra! Sa iti traiasca dragonita, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de o viata minunata!
Miha, si multi pt tine. Sa fii puternica!
Monique, ma bucur nespus si sper sa fie cu 2 liniute la sfarsitul lunii!
Alex, tin pumnii si pt tine! Sa te ajute DD sa iti tii puiul in brate!
Va imbratisez cu drag pe toate si multi, multi
Iulia, mami de Sara Andreea si 24+
dana0000 spune:
Bob-ul nostru a nascut,Doamne ce ma bucur pt ea!
Sa fie sanatoasa Iris,sa isi bucure parintii minunti si mamica sa aiba laptic!
Chiar ma gandeam la ea de dimineata,nu pot sa cred!
Vestile bune nu vin singure,cine mai face un test zilele astea?
emilia.m spune:
Bravo BOB!!! Felicitari! Sa fie sanatoasa si voioasa micuta si sa va aduca miliarde de bucurii!
8+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
emilia.m spune:
Moni, chiar nu e dezastru spermograma, poti ramane dar iti recomand sa-i dai in continuare vitamine, suplimente si aminoacizi si sa folositi lubrifiant Preseed.
Eu l-am folosit pe acesta www.babymad.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=83&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1&Itemid=26" target="_blank">http://www.babymad.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=83&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1&Itemid=26
Succes!
8+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
Monique77 spune:
'Neata fetele!
Bob sa iti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata!!!
moni05 spune:
'Neata fetelor!
Gaby si Emilia, va multumesc mult pentru incurajari si sfaturi.
Am gasit preseed-ul si pe baby start cum mi-ai spus tu emilia, saptamana viitoare cand luam salariul o sa il comand.
Vine repede daca il comand online?
La sf acestei saptamani inceputul urmatoarei ar trebui sa ovulez, poate fac rost de niste banuti sa il cumpar pana la salariu.
Ce-i drept androlog-ul a spus ca rez spermogramei lui nu ar trebui sa fie un motiv de infertilitate.
Eu ii dau in continuare vitamine plus tratamentul homeopat.
Ma tem ca eu sunt problema cu endometrul meu subtire si Dzeu stie mai ce.
Gaby eu de ovulat ovulez, luni la rand de teste facute au aratat asta, sper acum ca ne putem baza pe ele.
Ma bucur tare mult ca una din aspirante a devenit mamica! Felicitari BOB, sa va traiasca si sa va bucurati nespus de mult de bebita!
Va pup si sa aveti o zi fumoasa!