Aspirante optimiste (805)
Raspunsuri - Pagina 13
MeAlex spune:
Pai Flafi...ce sa zic? Te asteptam maine dimi cu un test nou-nout facut la primul pipi :)! Suna bine ce zici tu acolo, dar asteptam cuminti vestea buna.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
moni05 spune:
Gaby, eu habar n-aveam...
Ma bucur ca mi-ai spus! O sa incep monitorizarea ecografica.
Iris bine ai venit si sedere scurta! Ce analize ti-ai facut pana acum?
Flafi, ce ne spui tu este incurajator!
Repeta testul maine dimineata si tine-ne la curent.
dincaalina fii pozitiva, nu te mai gandi ca ce se intampla in jurul tau ti se poate intampla si tie.
Ai incredere in doctorul tau si va fii bine!
Monique iti recomand niste extract de echinaceea, pui in putina apa, 2 ml sau cateva picaturi, vreo 20, sa iti mai intaresti sistemul imunitar!
Va sa aveti o seara frumoasa!
emilia.m spune:
Flafi, doar 2 cuvinte: felicitari graviduto!
8+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
oxxy spune:
Buna, fetele! ...in legatura cu testele de ovulatie, am citit pe un prospect de la unul pe care l-am folosit, ca nu sunt relevante in cazul femeilor cu ovare polichistice din cauza lh-ului care e ridicat oricum...eu am facut teste de ovulatie si mereu ieseau pozitive si nu ovulam ,asa ca mai sigura este monitorizarea ecografica.
emilia.m spune:
Oxxy, mie desi am ovare polichistice nu mi-au iesit mereu pozitive testele. Doar cand am ovulat au iesit pozitive, in rest ori aparea a doua liniuta foarte slaba ori (de cele mai multe ori) nu aparea deloc.
8+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
ramayanaa spune:
buna fetele
Felicitari Bob!!!! Si bine ai venit Iris!!! sa ai o viata indelungata, plina de bucurii!!!
Flafy, felicitari, daca ti-a iesit in termenul dat, esti!!!
Oxxi, asa mi-a zis si mie dr, ca testele de ovulatie, la ovarele polichistice pot da rezultate false.
Monique, dupa injectie, asa stiu si eu ca intre 12-36 de ore...eu am facut dimineata injectia si dr mi-a zis "candva in cursul zilei de maine", fiindca spermatozoizii traiesc destul
mai am de asteptat si eu cateva zile, joi ma duc din nou pt progesteron, luni la fel si miercurea viitoare daca mai apuc la beta, desi nu cred ca mai apuc, ca nu am eu faza luteala asa lunga sa ajung in ziua 15 postovulator...daca nu iese nimic, tre sa sun sa-mi trimita planul pt inseminare si reteta pt medicatie, m-a sunat azi o dr din echipa lui doc si mi-a zis ca facem stimulare f usoara, doar cu jumate de clomifen...si tot ea mi-a zis ca spermograma lui sotulica e foarte buna, ca sunt si multi si rapizi si normali, mi-a zis si valori, dar eram la lucru cand m-a sunat si nu am retinut...
concluzia mea legata de spermograma...se poate modifica in timp si din bine in rau si din rau in bine...acum 4 ani si acum 2 ani am avut teratozo moderata...acum 2 la rand sunt normo, cu rezultate din ce in ce mai bune...si nu a luat nici un tratament, nimic nimic...doar ca nu-si mai tine laptopul in brate, ci are o masuta cu cooler, cu care sta comod pe canapea
flory_blanca spune:
Salutare!
Fetelor merci de gandurile bune. Eu dupa tone de miere cu lamaie si paracetamol mi-am mai revenit dar tot sunt blegita rau. As dormi non stop.
Monique eu ca vara asta nu am patit niciodata. 4 raceli in 2 luni, cred ca sunt de vina caldurile astea si virusii care se inmultesc.
Flafi felicitari. Daca SC ti-a iesit pozitiv nu mai ai de ce sa iti faci probleme. Ai grija de tine in continuare.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
Azi am fost la tara in vizita la o cunostinta care e gravi in 8 sapt. Nu stiu dar parca era alta lume, totul non stres, totul natural. Ea nici nu stia ce e ala utrogestan sau acid folic ia dr nici nu i-a spus de asa ceva, iar pe ea am gasit-o la cules de prune si se pregatea de scos cartofii. Nu avea nici o grija sau restrictie la efort sau orice altceva. Mi-a adus aminte de soacra-mea cand am vazut-o si care mereu imi spune: "pe vremea mea eram gravida, umblam desculta ca sa aduc apa de la rau, munceam pe rupte si nu ma plangeam atata ca voi si nici nu am avut atatea probleme cu sarcina. Nu stiu de unde voi astea tinere aveti atatea probleme."
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Ana178081 spune:
Va pup fetele dragi
Felicitari Bob pentru Iris,sa fie sanatoasa,frumoasa si iubita!
Chiar am vrut sa intru sa-ti zic k mai ai putin si tb sa nasti....insa surpriza a fost la mine cand am vazut k deja ai nascut
Mihaela am ramas in urma rau,n-am inteles ce s-a intamplat cu sarcina ta
Eu poimaine merg la eco 4D,am deja 22saptamani,bebe misca destul de mult....totul e ok!Asteptam eco de joi sa vedem ce sex are
Sedere cat mai scurta nou-venitelor!
Sa apara cat mai multi bebelasi pe aici!!!
miha_23 spune:
Felicitari BOB! sa va bucurati de minunea vostra. Multa sanatate!
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna