Aspirante optimiste (805)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dincaalina spune:

Buna fetele,

Nu am mai intrat de cand v-am dat vestea mare ca sunt gravida. Nu prea am mai avut timp.
Mihaela, imi pare extrem de rau pentru pierderea ta.
Sa stii ca si eu sunt extrem de ingrijorata ca mi s-ar putea intampla ceva. Am fost la eco la 5 saptamani si nu se vedea nimic in afara de sacul gestational. La o saptamana am repetat eco si s-a vazut vezicula vitelina si un bumbisor mic de tot (inca nu sunt convinsa ca era acolo)care probabil era embrionul. Nu s-au inregistrat batai de inimioara. Doctora mi-a zis ca inima incepe sa bata pe la 6 saptamani si 4 zile (cata precizie). Sper sa nu-mi fi spus asa, ca sa ma incurajeze. Am avut zilele astea greata, dar astazi nu am avut deloc si nici somnolenta. Imi fac o mie de ganduri.
Incerc din rasputeri sa ma obisnuesc si cu ideea ca s-ar putea sa nu fie bine, deoarece dezamagirea ar fi prea mare.
O sa vin cu vesti saptamana viitoare, pana atunci incerc sa ma linistesc!
Va pup si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

eu am raciiiiit
a a doua oara in 6 luni
cred ca m-am defectat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

emi, cixi pt raspuns.
Deci toata lumea de pe babystart!
ok
Ma gandeam sa-l comand si eu, chiar dak am trecut de ovu. Pt luna viitoare

Ancuta, in curand mamica!

si eu tot de acolo am comandat si, surprinzator, la mine a venit comanda in aceeasi zi, in Bucuresti, adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Bine ai venit IRIS!! Sa fii cumintica si sa nu o superi pe mama!
Bob, felicitari mamico! Asteptam poze, cand iti intri in ritm!

Moniq sa-ti treaca raceala!
Moni05, pai cum sa zici asa prostie!!! Testele de ovulatie sunt asa...apa de ploaie, nu esti sigura ca ovulezi daca iti ies pozitive! Numai la eco stii sigur ca ai ov si poti baga mana in foc.
Sa-ti dau exemple? Eu cu LH ridicat in Z14, ziceam ca ovulez...dupa 3 luni de monitorizare ...s-a vazut NIMIC!!!! nici macar un folicul, am fost diagnosticata cu Inactivitate ovariana, asa ca ai grija. Nu pierde timpul cu testele, sunt bune abia dupa ce stii sigur ca ovulezi.
Cine mai zice ca mine? Ca testele de ov nu sunt sigure 100%?

Mergi la inceput

deci...ca sa fiu sigura, ca nu mai tin minte bine cum l-am facut
fac brevactid in loc de pregnyl (ca d-asta am)
si dupa cat timp ne apucam de treaba?
eu nu mai tin minte bine cum am facut dar parca l-am facut dimineata... si parca seara am trecut la fapte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna

bob,felicitari!sa iti traiasca pitica si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moni, parca imi amintesc ca mi-a zis dr. ca trebuie prestat la 12 ore de la injectie si la 36 de ore.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Mesaj primit de la Bob:

Dragonita Iris s-a grabit sa-si faca aparitia ieri (27 august, cezariana). E mititica, bruneta si pufoasa. O iubesc de morrrr!

Sa fiti sanatoase si voioase alaturi de tati! Puuuup!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Vai de mineeeeeee! Am pierdut pariul!!!! Eu estimasem ca e baietel

Felicitari Bob drag, sa va bucurati de ea si sa fiti sanatoasi si bucurosi cu totii!!! Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit. Te imbratisam si asteptam sa ne povestesti despre ea + poze.

Alex, multumim ca ne tii la curent.

Intrebare de baraj pentru gagici experimentate: test pozitiv de ovulatie ieri - deci azi ovulez. Dar n-am vazut cine stie ce mucus. Ovulez ori ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Monique, si la mine tot in Bucuresti, dar eu am comandat si altceva si n-aveau cred pe stoc atunci si m-au sunat sa ma intrebe daca e ok sa imi livreze dupa week-end si am zis da ca nu era urgenta maxima.
Moni, eu am prestat si in ziua cu injectia si Dana la fel si ea doar atunci a prestat si a ramas.

8+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari BOB sanatate si fericire la toti :)

Eu sunt inca in asteptari. CM fiind ne regulat... nu stiu cat am de asteptat, azi e ziua 30.
Azi in schimb mi-a fost greata rau, nici in weekend nu mi-a fost foarte bine, dar m-am gandit ca e din cauza tonelor de zacusca facute.
Azi tot asteptam pe cineva sa vina, si intre timp zic sa am duc sa fac pe un bat Sure Check, ca prea mi se parea dubioasa greata asta. A iesit a doua liniuta mai deschisa, destul de pala. Nu mi s-a mai intamplat pana acum niciodat. Vineri aparuse doar liniuta de control, azi a aparut si a doua dar destul rozalie si pala. Mi-e si teama sa incep sa ma bucur.
In rest.. nimic doar greata intensa, mi-e scarba de tot si toate si mi-e sete incontinuu.
Nu stiu ce sa cred :(

Mergi la inceput