Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *442*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Monnvas, la noi Omi il iubeste si se intelege tare tare bine cu Pisi, ceea ce ma face tare fericita mai ales ca e valabila si reciproca ! si Oma e indragostita de el

De bucurie dau o cafea !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Avem astazi si o sarbatorita de seama, da de baut cand se intoarce din vacanta !!

BIANCA

Sa fii sanatoasa si sa ii ai langa tine pe cei dragi mereu

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

Mergi la inceput

Eu sunt tare happy azi !! nu mi s-a intamplat nimic spectaculos dar nici nimic rau , pur si simplu sunt bucuroasa, o fi de vina wkd-ul care bate la usa

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Apropo de chestionarul ANCAI cu soacrele si instinctul lor matern, propun o provocare inversa. Ce zice instinctul matern al mamelor voastre despre alesul vostru?
...asta fiindca am impresia ca, de fapt, mamele de fete is mai cusurgioaice decat mamele de baieti...

...omul meu incercat m-a marcat prin putere si vitalitate...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
IULIA va invinge CANCERUL
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

nu exista insinct matern la asa ceva!!!

exista pareri, impresii, totul e subiectiv; de ex eu de-acum "ii aleg" prietenii iziei (evident, inafara de colegii de gradi care sint o mixitate din cartier) si nu o duc sa se joace acolo unde nu sint (in mare) aceleasi valori inculcate.
Si evident ca as fi dezamagita daca ea mi-ar aduce ca prieten (ca doar nu s-o marita din prima ) un "baiat de cartier"... desi totul e posibil, pt ca fiecare virsta are seducatorii ei.
Altfel, mama l-a iubit foarte mult pe ex, pt ca se intelegeau foarte bine ei doi; pe actual nu il agreeaza in mod deosebit, dar nici nu are nik impotriva lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata!

Ma luai cu vorba inainte sa deschid gura :))

Ceaiul il baui, acum ma duc sa ma plimb pe riu.

Sint niste calduri pe-aici de behaim incontinuu de cald... nici noaptea nu se racoreste atmosfera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete dragi

Citat:
citat din mesajul lui novus

Avem astazi si o sarbatorita de seama, da de baut cand se intoarce din vacanta !!

BIANCA

Sa fii sanatoasa si sa ii ai langa tine pe cei dragi mereu

la multi ani BIANCA sa fii sanatoasa ,fericita si implinita!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

BIANCA, LA MULTI ANI suflet frumos! Iti doresc din suflet sa ai parte de tot binele din lume si tot ce iti doresti sa se implineasca

NOVUS, ma bucur ca esti happy!. Si eu sunt, desi starea, cel putin aia fizica, zice altceva. Sunt cobza de racita, ma doare gatul de lesin si capul, cred ca sunt unicat, racita in plina vara pe 40 grade

In ceea ce priveste intrebarea privind relatia ginere-soacra la noi e buna spre f buna. Mama il place pe Pisicu, il mai bombane ea uneori pe diverse teme, cum ar fi ca e prea imprastiat, prea poet, prea glumet, etc, dar ii trece repede. Si de multe ori ii ia apararea cand ma burzului eu pe el

Eu numar orele pana maine seara cand se intoarce minunica. Mi-e asa dor de ea

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Pisik, insanatosire grabnica iti doresc !!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neata!

Bianca sa-ti priasca vacanta si sa fii santoasa, frumoasa si mereu cu sufletul liber si nonconformist. te pup si-ti doresc tot binele din lume.

Anca- nebuna mica ce estim-ai distrat cu povestea ta, detaliile tale tre scrise intr-o carte, ai darul asta. Dc te ocmplici sau nu, eu zic ca n-ai nimik de pierdut, nicio obligatie cu nimeni, esti frree as a bird, deci go ahead, poate-l simti tu pe nenea asta altfel, si se infiripa ceva ceva, macar va cunoasteti mai bine, dc nu ajungeti la altar.

Ca soacra as fi ca soacra-mea, sa-mi tin baiatul aproape, sa vad ce da din el, sa fie mereu dialog, dc o sa-l iubesc, tot ca Chato cred ca o sa fiu subiectiva, imi place sau nu; apoi o sa zic important e s-o iubeasca, respecte pe fi-mea/ sa-i fie ei bine, eu sa -i ajut cum pot.corect? Normal ca dc e iubire e altceva, probabil ca ne apropiem la nepoti mai multoi mai trai eu atat?????????

Cu soacra-mea vb de toate, avem secrete, cateodata se palnge ea la mine de socrul, cateodata eu al ea de fi-su, insa nu sarim calul, si nici nu ii zic "mama", ca nu pot, dar o respect fff mult, si vad ce grija are de noi, de Ari nu mai zic, merita toata iubirea noastra

Asa, acum sa zic si eu dpn-ul 22.03.2013

Monnvas, eu n-o sa cer fluturasi cu sms-ul, o sa zic din gura , si o sa trimita majoritatea prietenilor. E cel mai usor.

Azi se anunta niste prieteni in vizita stau cateva zile, asa ca ma apuc de shmotru.

Ramona- si noua ne placea NAtalia, demult sotul tot imi spunea numele asta preferential pt bb 2, felicitari e super. eu credeam ca se serbeaza de Craciun

revin

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Zic si eu neata de dupa cana de cafea.

Azi imi recuperez si eu copilul, de miercuri seara rezideaza la bunici, abia astept sa ma infig in dansul

Ii urez LA MULTI ANI si pe aceasta cale Biancai, am impersia ca se petrecareste cu Simply. Hmmm, sa bea o bere si in cinstea muritorilor de cald...

Mergi la inceput