Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *442*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

!neata!

Dodo trimis! Diferenta e pt baiat...

Kea, Novus mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete

Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor.
Magdy au intrat
Matza gri nu cred ca face varicela Bogdi vad ca "nu vrea" sa faca

eu am o durere crunta de capatana ...dar va trece

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Mada, cum ati petrecut ieri ? asteptam pozele

Multumim si pe-aceasta cale pt urarile sosite pe diferite cai!

Am petrecut mai pensionareste asa... Sper ca musafirii s-au simtit totusi acceptabil, eu m-am bucurat ca au reusit sa ajunga.

Poze cam putine...

Azi-noapte mi-a fost cam rau, asa ca azi sunt iar la rasturnica.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza la pranz

LA MULTI ANI LYSBETH! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilasii tai si poate mai intri si pe aici sa ne citesti

Eu ma simt un pic cam aiurea, ca am dat mail la toata lumea la birou cu cazul Iuliei si nici un raspuns de la nimeni. Ma rog, macar sa fi pus mana sa fi dat sms (ca de asta l-am dat abia acum) sau sa fi donat, ca aia e important. Dar clar oamenii si-au pierdut disponiblitatea pt compasiune, pt empatie, pt ajutorarea semenilor, trist....

Ieri ne-am simtit f bine la domnii doctori, doamba a gatit ca deobicei mult si bun, nu prea am simtit-o insa in apele ei si mi-a parut rau, sper ca azi esti mai bine Doambo, ia stai tu cuminte acolo ca mananci bataita

Noi am avut o noapte horror. Desi e pe tratament, de vineri Ana a inceput iarasi cu crizele, iar azi noapte a fost apogeul, a tusit pana la 2:30, a vomitat in vreo trei ture, nici nu mai avea ce, ca nu prea mancase. Si nu putea respira si plangea ca vrea sa doarma, groaznic a fost. Initial trebuia sa stea cu tata, care a venit pt o nunta si si-a prelungit special sederea sa fie baby sitter azi, dar pana la urma a ramas si Pisicu acasa, mai mult ca sa ii faca aerosoli si sa fie acolo la somnul de pranz, ca in pozitie verticala nu are nicio treaba,a orizontala apar problemele. Diseara mergem la doctor, probabil ne va baga iarasi pe Singulair si sa vedem ce ne mai zice. Acum e in parc cu tata domnisoara, se distreaza.

Va pup si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mada, ma bucur ca ati petrecut frumos chiar daca mai linistit, lasa ca la anu' facem tambalau mare

Pisik, off sanatate multa Anei
Cu sms-urile si eu am patit cam la fel la birou, nimeni nu mi-a dat vreun reply dar ma tin eu de capul lor, nu-i bai , sunt convinsa ca vor da sms-uri si se vor strange banuti frumosi si pe aceasta cale
PS-la colegii din sucursala Oradea le-am dat mail separat, sper sa fie sensibilizati mai mult fiind vorba de o oradeanca de-a lor

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Eu am primit un feedback frumos din partea unora dintre copiii mei (actuali si fosti elevi) care m-au intrebat despre Iulia si au si dat SMS-uri. M-am bucurat tare mult ca nu au ramas indiferenti.

Pisik, imi pare rau ca e Ana bolnava. Sanatate multa!

Dodo

Mada, sa fii cuminte!

Kea, sunteti niste frumosi! Mi-ar placea ca intr-o buna zi sa ne cunoastem si live, te simt foarte apropiata de sufletul meu.

Ce frumos ca aveti planuri de mers la mare, va invidiez.

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anamariame, ai primit afisele ? acum am verificat si imi apare doar ca ai fost contactata , eu trecusem livrare sambata, nu a venit?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna tufete,

Am trimis si eu SMS, sper din tot sufletul sa se stranga toti banutii necesari Iuliei, am sa trimit si eu mesaj la toti cunoscutii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Mada, cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de frumoasa ta familie si sarcina usoara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Novus, Kea: multumesc mult pentru raspuns

Magdi: eu pe Sebi l-am operat de polipi, nu-ti face griji, ca trece repede, Sebi a fost agitat, dar nu a plans prea mult, dupa cateva ore deja era bine, insanatosire grabnica

Pisik: multa sanatate Anei

Dodo:

Tot asa am patit si eu n-am primit nici un reply la mailurile date, doar sper sa fi trimis sms-uri.

Iuca:ce mai faceti voi?

Mergi la inceput