300 lei - capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. ...cum ar fi informatia ca la facultatea de limbi straineze sigur se invata soiurile de struguri ) IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Iar interpretezi...pe sub rinduri!
Era vorba de cum se scrie corect ,soiul respectiv!
Recunosc ca nu stiam!Ce auzim noi e pronuntzia fonetica,probabil ca in scris e asa cum spune Mik!
Deci fara nicio grija...nimeni nu cere absolventzilor de limbi straine sa stie soiurile de struguri!
Dana
giulia81 spune:
citat din mesajul lui allinta Intr-adevar, este mult mai rentabil sa cumperi puiul intreg si sa-l transezi. Eu procedez asa de ani. Pieptii ii pun in pungi separate fata de copane, iar din ce ramane, le pun in pungi pt supe/ciorbe. allinta |
idem
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
ela_04 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dianad
eu intru pe cago. ro (scoti spatiile) si descarc ce catalog doresc parca e pe undeva: cora, real, mega sau carrefour DianaD & Alexandru 12 04 2006 www.ghid-az.ro |
nu am gasit catalogul de la cora...
nu are nici la real, nici mega, nici carrefour..
poate trag o fuga maine pana la cora desi ideea de a intra intr-un supermarket doar pt a ma uita nu e prea buna inca
edit: rectific. am gasit catalogul dar nimic de jacobs...
o sa mai astept. trebuie sa apara vreo oferta...
+28
Alizee spune:
Cand fac curatenie, intai dau cu aspiratorul, apoi spal cu mopul clasic.
La un moment dat, cand eram coplesita de prea multe activitati, o saptamana dadeam cu aspiratorul, o alta cu mopul si tot asa...
Eu urasc sa sterg praful, dar si sa fie asezat pe mobila si sa-l inspir.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny E tzatza caprei sau tzatza vacii? |
tzatza vacii
allinta
Alizee spune:
Doncafe 500 g 18,45 lei
http://www.carrefour.ro/promotii/ospeciale/
Jacobs de 250 de grame costa 12 lei, deci 500 de grame ar putea fi 20 lei.
allinta
carmencat spune:
Intors din delegatie cu preturi noi.
Zona Focsani:
-ardei capia 2.8lei/kg
-gogosari 2.8lei/kg
-morcovi 2lei/kg
-struguri diverse sortimente 2-3lei/kg
-telina, radacina mare cu multe frunze 3lei/buc.
-castraveti 3lei/buc
-rosii 2.5-3lei/buc
-prune 2-3lei/kg
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui andacos
Iar interpretezi...pe sub rinduri! Era vorba de cum se scrie corect ,soiul respectiv! Recunosc ca nu stiam!Ce auzim noi e pronuntzia fonetica,probabil ca in scris e asa cum spune Mik! Deci fara nicio grija...nimeni nu cere absolventzilor de limbi straine sa stie soiurile de struguri! Dana |
Mno, ma bucur ca ma monitorizezi atent, da' habar n-ai ce am vrut sa spun eu, asa ca interpretarile deplasate iti apartin, cu tot cu virgulele introduse aiurea si cu semnelele alea de exclamare cu care se termina toate propozitiile tale, cum bine a observat cineva
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui allinta
tzatza vacii allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Eu nu am auzit veci de struguri "tzitza vacii", doar de "tzitza caprei", dar la o scurta cautare pe gugu cica exista ambele:))