300 lei - capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 14
ela_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianad Ce termen de garantie au? poate erau expirati DianaD & Alexandru 12 04 2006 www.snapped.ro |
Nop. erau in termen. de anul asta. delfine parca era marca dar nu sunt sigura.
ca pret erau asta bun ca direct la ei m-am infipt
dezamagitor...
+29
Selene_Bunny spune:
Dephne, ela.
Eu am luat gogosari murati marca proprie Kaufland, si jumatati, si fasii, mi-au placut mult.
Ilinca_M. spune:
Dephne, clar; cea mai proasta marca de gogosari, o singura data am luat, ca aratau bine prin borcan, i-am tot pus la gunoi dupa ce i-am desfacut, o-ri-bil...cum naiba nu dau faliment?!
ela_04 spune:
nu stiu cum de nu dau faliment...probabil au noroc cu cascati ca mine
daca sti pe undeva gogosari buni la pret si calitativ (pe gustate) as mai cumpara niste borcane.
Am pus eu 15 kg dar nici nu stiu ce am pus si oricum nu ne ajung...
+29
cristinuk@ spune:
e asa de simplu sa arunci niste gogosari in cuptor sa i intorci odata si gata cojiti si facut salata cat sa manci odata
bine ca aici nu se prea gasesc asa ca m am adaptat si i am facut singura
cuptorul la cea mai amre temperatura posibil
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinuk@ e asa de simplu sa arunci niste gogosari in cuptor sa i intorci odata si gata cojiti si facut salata cat sa manci odata bine ca aici nu se prea gasesc asa ca m am adaptat si i am facut singura cuptorul la cea mai amre temperatura posibil https://picasaweb.google.com/111356891978087779654/HikyBird# "...Poti descoperi inca in minunata viata a animalelor profunde semnificatii si nu de putine ori, adevarate valori etice si morale de comportament..." Constantin Mihailescu |
Nu se "sfarojesc"?
ela_04 spune:
Ma trezesc la 6 ca sa fierb otetul ala afurisit... daca ii mai tin si in cuptor pe vremea asta...mai bine mananc o data pe an din magazin...
Am facut ardei copt si l-am bagat la congelator dar cat sa intre si acolo... poate daca se mai racoreste sapt viitoare mai fac o tura...
la borcan tot in otet ca numai intra nimic in congelator
+29
cristinuk@ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Nu se "sfarojesc"? IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
tradu! orice e raspunsu e nu super buni ies
Serialbastre spune:
Si eu tot in cuptor coc ardei/gogosari/capia, chiar doua tavi odata. Si cum am cuptor mare incap 4-5 kg de gogosari odata. Dureaza cam o ora, intorsi o data.
Ce-i drept pe canicula asta nu as da drumul la cuptor, dar am auzit ca de saptamana viitoare se mai racoreste.
ela_04 spune:
Deoarece am pastrat toate bonurile de cand am deschis subiectul pot sa va spun ca situatia dupa 2 sapt este urm:
500 lei /pe sapt - mancare din supermarket
exclusiv mancare, fara o soseta, jucarie sau altceva.
si cam 100 pe piata. fara ce am bagat la conservat ca oricum la piata nu iti da bon si nici nu am notat.
in astia 500 lei intra si carnea -un sertar, am facut loc si am aprovizionat acolo, desi cand am nevoie tot am tendinta de a merge sa i-au repede ceva proaspat... probabil obisnuinta...
Tot cu lista sunt, pe frigider ...oricum chiar daca nu ma tin exclusiv de ea se vede o imbunatatire la buget clar.
& +30