LMA Juniori de Iulie-August 2004*8 ani*(102)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
Lia, io habar nu am, cred ca 1 an nu are nimic. parerea mea. nu trebuie sa iti ceri scuze ptr ne-donat, sa stii. eu am pus ca sunt multi care nu au timp sa intre la umanitare si incerc sa fac asta de cate ori e ceva urgent. si cer scuze, ca nu vreau sa inoportunez si nici sa par "pushy".
bunny spune:
Salutari din Londra
Gata si vacanta - daca se poate numi asa , am fost ultimii care am luat vacanta si printre primii care am inceput scoala. Ieri a fost prima zi de scoala, year4 - deja ne luam la revedere de la poarta cu un pupic asa in vint, al doilea an de junior aici . Cred ca pina la Craciun nici pe asta nu-l mai primesc. Mi se pare ca s-a maturizat asa de repede
In rest - noi nu am facut nimic in timpul vacantei si normal ca ieri le-a dat compunere 'ce ati facut in vacanta' si al meu nu a juns decit la a 3-a zi de vacanta. Asa ca trebuie sa ne apucam de treaba ....
Andries- ti-am trimis un pm - bicicleta te asteapta la mama, da-i un telefon .
Va urez sa aveti in continuare vacanta frumoasa si sa profiatti de ea , ca bine e ! 

roberta04 spune:
Hello!
Scuzati absentele, sunt varza de aglomerata la job :(
Cu intarziere, La Multi Ani Bogdan! Monica
, sper ca esti bine!
Nu am apucat sa citesc din urma, promit sa recuperez.
Va pup!
Dorsilia spune:
Roxana, nu esti presanta deloc, ai facut ceea ce trebuia sa faci, doar ca pur si simplu cand aud de cazuri necajite ma simt atat de neputincioasa ... e o senzatie de nedescris ! poate n-ar trebui sa fiu asa slaba de inger sau cum sa zic...
roxanaz spune:
Mani, bine ati revenit! 
Robi, spor in toate! ati mai gasit vreo varianta pentru afterschool la Matei?
roxanaz spune:
neataaa.....
m-am trezit la 4, era frig in casa. invelit copchiii, inchis geamurile. azi e cam zi de toamna.....
bunny spune:
..in vacanta Roxi restul ..eu una m-am apucat de curatenie - asa ca dupa vacanta. Imi vine sa string toate cartile/masinutele si mai ales lego si sa le donez - dar ma intreb daca ma va mai recunoste copilul de mama ![]()
gata cu pauza , inapoi la munca ... ca avem si noi insfirsit soare si sunt 27C 
szivarvany spune:
Noi ne pregatim de petrecere. Sper sa fie totul ok pentru toata lumea. ![]()
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia
Copiii Monicai
Alex
Luca
roberta04 spune:
Eu pe aici, da' doar cu un ochi...
Eu il astept pe Matei sa vina azi de la bunici, a stat 3 zile si i-a anuntat ca nu mai vine la ei decat in vizita :)
E baiat mare, nu il mai incanta vaca si gaina ![]()
In schimb, daca de doi ani nu a mai fost plecat, eu m-am plimbat ca o curca fara cap prin casa goala...nu radeti...
In avans, La multi ani celor care isi sarbatoresc numele maine, de Sf.Maria mica.