** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

La multi ani, MARA
La multi ani, MEDEEA
La multi ani, IOANA!!

va doresc tot binele din lume, sa fiti cuminti si sa va respectati parintii, sa aveti mereu zambetul pe buze si sa fiti fericite!

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare salutare!!

in primul rand imi cer scuze ca nu am mai intrat sa felicit macar sarbatoritii dar cum vacanta in Romania sa sfarsit pe anul asta am fost mai ocupate cu reintoarcerea in "draga " mea casa din Germania

cu intarziere dar cu draga inima urez tuturor delfinasilor multa sanatate si sa creasca mari si voinici!! LA MULTI ANI!!!
Alexandru Radu (nela_didela)
Sara Maria (maurice)
Sebastian Nicolae (histamina)
Bianca Maria (michelle1981)
stefania_97
Tudor Constantin (baby78)
Denis Gabriel (princess)
Ariana (bubster)
Robert (enik83)
Adina Stefania (lauri_ca)
Sebastian si Felix (Dragaica)
Cristian Alexandru (laurika1982)
Raducu (pufescu)
Anastasia (Catalina2307)
Otilia Ioana (bratafel)
Radu Stefan (puiutz_mic)
Albert Simon (crissteo)
Iulia Alexandra (Otiliav)
Victor-Andrei (onimir)
Miguel (aelita)
Sasha (ainotna)
Victor Petru (katalina)
Antonio (palomina)
David (bamboletta)
Iulia (mousel)

si sabatoritilor de astazi le doresc o zi deosebita si sa va distrati asa ca la 2 anisori Mara Nicolle (Alice_Elena)
Medeea (saddie)
Ioana Maria (shoshika)

Iuliana , Felicitari mamico!!! bine ai venit Mara , sa iti dea Dumnezeu mult noroc in viata, sanatate, bucurii si iubire cat cuprinde.
Mamico , recuperare rapida si mult laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

de noi ce sa va mai spun....
am scapat de pampers nici nu ma asteptam sa se intample atat de repede si usor iar de cand suntem aici e si mai fericita ca se poate urca singurica la wc. i-am luat de pe amazon, scarita de aia cu reductor cu totul ( nu stiu cum se numeste in romaneste) speciala pt a se urca singurica si o adora, mai mereu se duce, face cate putin numai sa se stie ea acolo se sterge si singurica bine...partea proasta e ca imi face numai hartie prin baie pana reuseste sa isi rupa ea o bucatica dar asta e...cumparam mai multa pana o reuseste si pe asta

de crescut parca a mai crescut, numai in inaltime, la kg are cu 500 gr mai putin dar la cata activitate a avut in tara nici nu ma asteptam la altceva.
din fericire sa acomodat bine aici, nu a cerut la bunici si nici la animalutele de prin curte, e fericita ca e langa tati ei, toata ziulica il pupa , se joaca cu el si il pazeste sa nu plece de langa noi

si cum era cazul sa intram in rand cu totii i-au iesit si ei 3 canini, toti odata, mai e unul care trebuie sa pocneasca gingiuta dar speram sa o faca la fel de silentios cum sa intamplat si la ceilalti.

iar de crize ce sa mai spun, nu ducem lipsa deloc de ele, ba de cand suntem aici s-au mai accentuat, mi-am propus sa ma apuc iar de citit super nanny , ca uneori ma depasesc iesirile ei si nu stiu cum sa reactionez

astazi am fost la piscina, nu m-a lasat o clipa locului, ba dupa o ora am zis ca plecam acasa dar am rezistat eroic 4 ore in final ma bucur ca am fost, am obosit-o bine de tot de are aproape 3 ore de cand doarme ma mir ca nu se trezeste de foame ca azi nu a reusit sa manance mare lucru din cauza apei.

Paula sper din suflet sa reusesti sa te lasi de fumat, nu e nimic mai imp decat sanatatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

La multi ani Mara,Medeea si Ioana Maria!
Michelle ai descris atmosfera de la noi(in ceea ce priveste crizele si stransul jucariilor). Nu stiu cum sa o fac sa-si stranga singura jucariile,daca strang si eu strange si ea altfel nu,urla ca nu vrea.

rody in ceea cxe-l priveste pe bau-bau o sa incerc varianta ta.ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

La multi ani, Mara! Sa fii sanatoasa si sa ai o copilarie de!

La multi ani, Medeea! Sa fii sanatoasa si sa le faci parintilor tai viata frumoasa!

La multi ani, Ioana Maria de shoshika!

La multi ani si din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Mara, Medeea si Ioana!

Mara, bine ai venit pe lume! Iuliana, recuperare usoara! Ce face Tudor, si-a vazut surioara?

Am zambit cand am citit postarile voastre despre stransul jucariilor. Eu cu mari insistente ( a se citi cicaleli) abia il determin pe Radu sa le stranga. Stefi le da la o parte cu piciorul cand ii stau in cale, doar daca strangem impreuna am o sansa sa puna si ea una, max. doua la loc. Iar apoi scoate altele cu care evident nu se joaca, dar trebuie sa fie insirate prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

La multi ani, MARA
La multi ani, MEDEEA
La multi ani, IOANA!!

va doresc tot binele din lume, sa fiti cuminti si sa va respectati parintii, sa aveti mereu zambetul pe buze si sa fiti fericite!

poze iulie 2012

La multi ani si de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Mara, bine ai venit pe lume! Iuliana, recuperare rapida si laptic mult!

Am inceput si eu serviciul astazi, ma duc la culcare ca mor de somn. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

La multi ani, MARA
La multi ani, MEDEEA
La multi ani, IOANA!!

poze iulie 2012

La multi ani si de la noi!!!

La multi ani si de la noi, cu multa sanatate si multa fericire!

Mara, sa cresti frumoasa, si iubita, sa fii cea mai buna surioara!

Medeea, ochisori frumosi, sa fii blanda si poznasa!

Si sa aveti parte de tot norocul si binele din lume!

Daaa, am net!

dar mai intru maine, ca mi-e somn. Pup mamicile grozave! Noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Bun venit pe lume, frumoasa Mara! Iuliana, sa va traiasca printesa mica, sa va bucurati de ea o vesnicie! Abia asteptam poze.

Azi aniversam doar fetite frumoase:

Mara
Medeea
Ioana

Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput