Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *441*
Raspunsuri - Pagina 22
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Si acum o intrebare existentiala: V-ati mai intalnit careva cu problema mestecatului pe o singura parte? Daca da, ce solutii ati gasit? Luca mesteca doar pe partea dreapta, obicei tare nesanatos pentru dintii din partea stanga, insa acum, cu ocazia incercarilor de a face cu ochiul , observ ca si musculatura fetei de pe partea stanga e mai greu de controlat...ce sa fac? Ii explic, incearca sa mute mancarea atunci pe moment, uneori reuseste (si uita in secunda doi), alteori abandoneaza dupa primele tentative. Help! IULIA va invinge CANCERUL http://www.lucamic.blogspot.com/ |
E ceva grav? eu nu am fost atenta pana acum pe ce parte mesteca "prietenul".
simplyana_m spune:
Bianca, nu stiu cat e de grav, dar as vrea sa-l corectez cumva. Si eu mestec mai mult pe o parte decat pe cealalta (tot pe dreapta), si dintii din partea opusa sunt praf...
novus spune:
Simplyanna, sa va fie de bine plimbareala
Cu mestecatul nu stiu ce sa zic, nu am observat nimic suspect pana acum
Alexandra sa treaca dorul de dovlecelul frumusel
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
sigur e varicela? sa te uiti daca face in plame si la gura...ca s-ar putea sa fie cealalta: gura-mana-picior. Nu te panica, trece! |
Yup. E mai de sezon.
De trecut, trec amandoua. Pt simptome... antitermice, calamina/talc/alcool mentolat si igiena locala riguroasa.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Bianca, nu stiu cat e de grav, dar as vrea sa-l corectez cumva. Si eu mestec mai mult pe o parte decat pe cealalta (tot pe dreapta), si dintii din partea opusa sunt praf... |
Nu am fost atenta la Adela... Dar daca tot ma facusi curioasa... eu mestec pe stanga... nu sunt probleme cu dreapta (mea). Cred...
Edit: este vorba despre dintii de pe partea drepta. Afirmatia nu are conotatii politice.
denisamada spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Si multa sanatate Isabelei si Micsunicii Si inca niste pupi pentru Mada si restul burticoaselor! |
Dodo-pui spune:
...D-na dr a confirmat banuiala mea varsat de vant...stiu ca cealalta e mai de sezon...dar mandrutza mea vrea sa faca acum la sfarsit de vara ce sa-i fac...
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
novus spune:
Isabella sa-i treaca rapid bubitele !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
ramona7575 spune:
Iza- sa treaca bubitzele, tu esti o luptatoare ca si Bogdan
Eu nu am sesizat pe ce parte mananca Stefan , o sa fiu mai atenta dar dentitia nu ii este afectata,pana acum sunt in parametri normali
Pup si eu burticile , sa va bucurati de burtica mica, la mine au inceput insomniile, este horror cand ma asez in pat, bebelina misca f.tare, nu-mi gasesc pozitia, trebuie sa mut arsenalul de perne dupa mine etc. si mai am pana naaaasc. Maine ma duc la control asa ca mi-a facut sotul toaleta maimutzei , of, ce aiurea e sa nu ti-o poti vedea decat cu oglinda .
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 30
ramona7575 spune:
Am schimbat semnatura
Nu ne-am hotarat definitiv ce nume o sa aibe fetitza, acum am ajuns la Natalia , se serbatoreste pe 26 august, acusica...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de fetitza + 32