Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura32 spune:
Buna dimineata
Fleur nu stiu articolul dar l-am "citit" pe bb ca nu doarme profund din prima si il mai lasam cam 15/20 min si dupa aceea il puneam in pat , nu sunt eu vre-o desteapta dar m-am ghidat dupa suzeta ca o tocanea in somnul ala al lui si abia cand adoarme profund o scuipa
Carmen super ca bb face kk , al meu nu are probleme si tot ma bucur ca stiu ca asta il linisteste la burtica cat de cat .
Ada , imi pare rau ca stai in casa stiu ca tu esti cu iesirile dar asta cu bona filipineza mi-a placut .
Raportam o noapte usurica , de la 9 de cand i-am facut baitza s-a culcat tocmai la 12 si a dormit pana la 2 jumate , tzatza un pic si somn pana la 5 ... iar tzatza un pic si predat sotului (l-am luat de odihnit ) m-am dus in sufragerie si somn ,eu singura pana la 6 jumate si a fost super bine .
Fetelor , sa va zic ce am incercat , am luat-o ca Ramona ... daca aseara pana la 12 nu a vrut sa doarma , care de regula la 11 cel tarziu baga somn , era si ft agitat ca iar m-a mancat undeva si am iesit seara afara , sper sa fie invatare de minte .... am folosit cu succes feonul , vreau sa va spun ca nu au durat 3 min si soooomn ,i-am dat drumul pe aer caldut sa nu friga prea tare si l-am indreptat spre el , la burtica si a adormit imediat. Acum ca s-a racorit il tin intr-o paturica , el se incalzeste si ii este ft bine la burtica , asa ca m-a ajutat si vremea asta intr-un fel
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Laura32 spune:
Fetele vb mai pe seara cand ne intoarcem de la tara , revin cu vesti cum a fost ziua si cate babe au fost pe el gramada
Nico , eu nu stiu ce sa-ti raspund cu fontanela , dar cred ca nu este grav , doar mama ta nu a apasat tare locul respectiv ... poata doar a mangaiat zona . Nu te speria .
Maria succes cu alaptatul , hai ca tu ai experienta , multi
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Carmen_80 spune:
Laura distractie placuta la tara. Este bine ca Andrei face kk, il ajuta f mult la burtica. Eu ma uit la Patrick cum se chinuie, pe langa colici si cu kk, se screme pana se inroseste, il apuca plansul :( e f nasol.
Faza cu uscatorul e f buna. In cartea lui karp scrie ca zgomotele puternice de uscator, aspirator, masina de spalat si plimbarile cu auto sunt anticolici. Ca de fapt ele imita zgomotol pe care il auzeau ei in burtica noastra ( de la circulatia sangelui) cu zdruncinaturile aferente, iar asta la reda confortul si siguranta. Ca si infasatul=limitarea spatiului de manevre, ei nestiind ce sa faca cu mainile si picioarele, asta ii agita.
Deci teoretic infasat+leganat+sunet alb=burtica lu mami, liniste si pace
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
adarev spune:
Raportez o noapte horror cu stat numai pe Titi, i-am dat. Apoi 60 ml lp si s-a potolit 2 ore si a reinceput din ora-n ora. Sunt pe scaun la coafor si am o mutra de plāns. Carmen, nu a f#259;cut caca o sa sun pe profa s-o īntreb dc. Pot sa-i dau, altfel innebunesc . Trage la parturi de te muta. Clar īl doare burta. Īmi vine sa comit de oboseala. Plus ca azi noapteam adormit cu el pe picioare si era si barbatumeu sa se urce pe el. E tare greu.
Ada
valy27 spune:
salutare. inca n-am murit.
suntem acasa de o saptamana...am probleme cu lapptele-care nu prea e- bb e tare fomista,nu are rabdare sa suga-urla de mama focului cu tata in gura.
cand ea doerme eu ma mulg...cand se trezeste...alea-alea...sunt praf cu somnul
si mi-e tare frica c-o sa renunt la lapte in conditiile astea....si-mi pare tare rau...
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
SARA MARIA +37sapt, doamne ajuta in continuare.
valy27 spune:
eu ma mai mulg cate 60ml...dar deja am rani pe sani-cred totusi ca-mi trebuie o pompa.....
ea deja papa si cate 70*80ml.....si cred ca incep si colicii....avem 13 zile astazi.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
SARA MARIA +37sapt, doamne ajuta in continuare.
valy27 spune:
SPER SA apuc sa citesc din urma- sa onvat din experientele voastre.
acum am sanii beton-astept sa se trezeasca-saa vedem daca vrea titi
_
SARA MARIA
DN-30.08.2012
valy27 spune:
va pup si va doresc ce-mi doresc si mie: rabdare si lapte.
voi dati si completare????la mine nu se satura.a supt o ora din titi si apoi a mai bagat 60ml...ce-o fii supt...numai ea stie
_
SARA MARIA
DN-30.08.2012
Carmen_80 spune:
Ada, rabdare, in curand o sa va reglati si voi prog. Confirm efectul bifido baby. Tocmai a mai facut o data kk.
Valy, eu ii dau completare lp ca nu se satura. Suge cam 120 si vreo 60 completare.
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
ZIZOU spune:
Fetele eu de azi noapte de la 4 am dureri de mijloc si burta jos si se intareste si burta, banuiesc ca sunt contractii. Sunt cam la 8-9 min( nu foarte regulate uneori la 6 min, alteori la 10-15 ) dar nu au crescut in intensitate. Am eliminat si din dop.
Am sunat doctorul care nu este in Bucuresti , mi-a zis ca vorbim maine si m-a pus sa iau No-spa , nu prea are efect. Sper sa fie totusi un travaliu fals sau sa rezist pana maine.
37+
AMR 2 saptamani