INSEMINARE 92

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisicar spune:

Andra, multumesc pt info . Nici nu vreau sa ma gandesc cat o costa o nastere acolo .

Dankutza, am activat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dankutza, am raspuns inapoi la PM, nu te rusina, ca apoi ne rusinam impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Dankutza, am raspuns inapoi la PM, nu te rusina, ca apoi ne rusinam impreuna

Pai, sa nu ne rusinam. Gaby daca eu am reusit sigur o sa reusti si tu. Sunt convinsa de asta. Poate intra bioloaga in concediu.

... si am inceput saptamana 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Buna fetelor

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum...

Dankutza, ai deja 17 saptamanani!! Ce repede trece timpul!!
Mai mergi la Cezara sau ai ales alt medic? (Merg sa te citesc la odisee)

Gabyv, Crisstal sunteti de admirat cu atatea incercari. Va doresc sa rasara soarele si pe strada voastra.

Dana sa fie lipiciosi, te asteptam cu II.

Despre mine nu am mare lucru de spus...
Am fost la Columna cu rezultatul de la histero....bineinteles ca nu am scapat nici de analize, trebuie sa repet serologia si cult de col. A zis ca la fiecare IA vrea analizele, mie mi se pare exagerat!
Vreau sa le fac la Matei Basarab am vazut ca au preturile cele mai bune.

Crisicar mergi tot la Cezara? (scuze daca ai mai spus, nu am citit din urma).

Va doresc o zi frumoasa!

“Nimeni nu poate garanta cum va arata viitorul.
Cel mai bun lucru pe care il putem face este de a ne creste sansele, de a calcula riscurile implicate, de a ne estima abilitatea de a le face fata si apoi, sa ne facem propriile planuri cu incredere.” -Henri Ford II

Mergi la inceput

Crisia, de ce sa faci de fiecare data serologiile? Cred ca le vrea sa le ai la tine de fiecare data. O serologie nu se poate modifica decat o data la 6 luni.

Mergi la inceput

Gabyle-am avut facute in iunie si eu si sotul, a scris si pe foaia de consultatie ca sunt negative si totusi, trebuie sa le repetam.
Mi-a spus de la prima consultatie ca vrea sa le repetam, ca asa spune protocolul. Culturile de col, le-am facut la sf lui iulie, acum le-a cerut din nou.
Cand am fost cu rezultatul de la histero, aveam 2 foliculi pe un ovar (ma tot intreba daca am facut stimulare), a vrut sa ne faca IA in ziua respectiva dar, cand am auzit ca ne trimite la laborator sa recoltam serologiile am renuntat. De 5 ani tot facem analize degeaba.

Cel mai bun lucru pe care il putem face este de a ne creste sansele, de a calcula riscurile implicate, de a ne estima abilitatea de a le face fata si apoi, sa ne facem propriile planuri cu incredere.” -Henri Ford II

Mergi la inceput

Dankutza ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Salut fetelor!

Sunt si eu la prima inseminare. Am un copil dar as mai vrea inca unul Am ramas cu o singura trompa in urma unei extrauterine. Desi ovulez in fiecare luna,doctorul a recomandat sa facem stimulare cu clomid si inseminare ca sa-mi maresc sansele de sarcina. Am ajuns la 34 de ani si el zice cu cat mai repede cu atat mai bine.

In fine, luna asta am avut doi foliculi, cate unul pe fiecare ovar si am facut inseminarea sambata trecuta, vedem ce iese. Imi e teama ca trompa ramasa sa nu fie infundata, deocamdata nu am facut nici un test pentru asta. Inainte ramaneam insarcina destul de usor dar e posibil ca ramaneam insarcinata cu trompa pierduta. Doctorul a zis ca facem test pentru trompa daca nu raman insarcinata dupa trei inseminari...

Iau un calcul si un IVF daca nu iese cu inseminarea...chiar mi-as mai dori un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Am vrut sa va intreb despre Pregnyl. Am facut Pregnyl de 10 000 de unitati cu o zi si jum inain te de inseminare. Dupa cate zile se elimina din corp, daca aveti experienta cu asta? Nu vreau sa-mi fac test de sarcina prea devreme si apoi sa fiu dezamagita pentru ca este fals pozitiv.

Mergi la inceput

Alice, eu as fi facut inainte de IA test pentru trompa ramasa, HSG, ca sa nu dau banii degeaba, acum tu faci cum stii.
Nu face test mai devreme de 10 zile, la mine de la a 9 zi nu se mai vede pe test, dar ca sa fii sigura, asteapta 14 zile de la IA.

Mergi la inceput