INSEMINARE 92

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Crisi multumesc de urare. Merg la Cezara Bucur la Columna Medical Center www.cmed.ro
Cezara nu e nebuna cu slabitul. Te saftuieste, dar nu insista sa te scoata din pepeni. Eu am muuuult mai mult decat tine si m-a ajutat de 2 ori sa fac copil.

Gabriela iti dau PM cu nr kg ca mi-e si rusine sa spun.

Dana sa fie intr-un ceas bun. Macar unul sa se lipeasca acolo vreo 40 de saptamani.

Cum eram convinsa ca nu raman gravi la ultima IA, vroiam sa ma duc la Kilostop sa fac un regim personalizat dupa analizele si istoricul meu. Dar am ramas si am renuntat. Insa vreau sa ma duc dupa ce nasc.

... si am inceput saptamana 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Gabyv....esti tare draguta chiar m-ai facut sa zambesc un pic la faza cu emigrarea ...as fi in stare crezi ca nu ??? Dar oare fara stimulari as fi avut sanse mai mari ??? AMH-ul mic trebuie stimulat ca altfel nu nimic nu se leaga

Fetelor va apucati de diete ??? Eu asa am citit ...Eu de kg in plus nu ma plang ...insa trebuie sa am grija sa nu ma ingras,asa cum imi sugera si doctora la ultima IAD....nu prea stiu conexiunea dintre greutate si sarcina .Eu am 60 kg si 1.65 m si cred ca stau bine la capitolul asta ,bebe sa vina ca de restul ma ocup eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Crisstal, ma refeream ca sareai peste cele 6 stimulari de inceput, ca nu aveai nevoie de CSD. Si eu am un AMH de tot ...rasul.
Dankuza, facem schimb si noi de PM-uri cu kg? ca si mie mi-e rusine sa zic ...si cu voce tare, dar sa las scris la posteritate.
Gabriela, nici macar sotul nu stie exact cat cantaresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Dana, sa fie cu noroc, abia astept sa treaca cele 14 zile!

Dankutza, da-mi si mie PM cu ce greutate ai Felicitari pentru cele 17 saptamani! Abia astept sa vad ce este

Eu am intrat in a doua saptamana de cura (cura Mariei), am slabit 3 kg pana acum. Si eu am foarte multe de dat jos dupa nastere

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

fetelor , astept o carte super tare care combate toate dietele si as fi tentata sa urmez ceea ce se spune acolo legat de alimentatie . nu neaparat se refera la o dieta ci la un mod de viata . cand o primesc incerc sa o incarc pe net si va trimit link-ul .

oricum suna cam asa : pana la ora 12 numai fructe , pana la ora 6 numai legume , iar pana la 8 proteine : carne slaba , lapta , branza cu salate .

azi am incercat si nu mi-a fost foame . am sarit peste cea de seara ca am mancat aseara destul . am fost in parc si am alergat 2 ture - pas - alergat - pas . nu credeam ca voi fi in stare si mi-am facut program pentru 30 de zile sa merg in fiecare seara sa alerg indiferent de distanta parcursa . dupa aceea , voi masura .

va pup si succes cu dietele . maine seara va spun cum a fost in parc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisicar spune:

Fetelor, succes cu dietele
Dieta Dukan pe care am tinut-o eu era cam asa: 5 zile orice fel de carne (mai putin de porc) fiarta sau la gratar, oua fierte, lactate si branzeturi slabe, sunca de pui, fructe de mare. In orice cantitate, la orice ora.
Apoi din ziua a sasea urmai regimul de mai sus o zi iar in ziua urmatoare introduceai si legume (fara cartofi, orez, mazare etc) Si o tineai asa pana ajungeai la cate kg vroiai. Multa apa; fara dulciuri, paine, alcool.

Dankuta, si eu tot la Columna Medical merg . Bine... habar nu am daca Cezara o fi si la vreun spital de stat. Am uitat sa intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_c spune:

fetelor, am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. incercam sa concepem un bebe de cateva luni, acum sunt cam la o saptamana dupa ovulatie si am un inceput de candidoza...cred eu. nu e foarte grav, deocamdata cel putin. inainte de a afla ca sunt insarcinata prima data (sarcina pe care din pacate am pierdut-o) am avut candidoza, am inteles ca se face in sarcina si chiar inainte de test de sarcina pozitiv. ce ma sperie pe mine este faptul ca am facut injectabil coctailuri de medicamente in ultimele 2 zile pentru o criza biliara crunta- am stat o zi numai in pat, am lipsit de la servici(ceea ce nu am facut in ultimii 5 ani). candidoza a aparut acum, dupa ce mi-am revenit un pic si imediat m-am gandit ca as putea fi insarcinata. nu aveam sperante mari, altfel nu as fi facut nici o injectie, imi doresc mult un bebe si nu as face nimic ca sa il pun in pericol- daca exista. voi ce stiti despre candidoza in sarcina? poate sa apara inainte sa am test pozitiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_c spune:

acum am vazut ca am postat la alt subiect decat ar fi trebuit. imi cer scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Crisicar, era la Giulesti Cezara, dar nu mai este, nasterile le face la Regina Maria, pup!

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor, v-am trimis PM sa ma fac de ras.

Crisi activeaza, te rog, PM. Vreau sa-ti spun ceva despre Columna. pup

... si am inceput saptamana 17

Mergi la inceput