Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
silviad spune:
Ieri cand am venit de la spital am vazut in metrou o fata frumoasa fooooc! Mai rar asa frumusete naturala. Si era complet nemachiata. Si m-am uitat la ea fix cat am putut, sa "fur" ceva din frumusetea ei pt bebelina Nebunii de-ale sarcinii...
Alma 27+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
[/quote]
Nu stiu, dar ma regasesc in experienta ta. Am fost cateva zile la mare. Ma uitam dupa toate fetele frumoase si-mi ziceam: niste ochi asa frumosi, niste picioare asa lungi... sa aiba si Maria mea.
Silvia 27+ mami de Maria si Petri 6 ani
mena1906 spune:
Eu ma uit dupa bucle si ochi albastri. Daca m-as uita asa dupa baieti mai mari l-as baga la banuieli pe husband
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
silviad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui almy Cine se pricepe, ma treceti va rog si pe mine cu cezariana pe 7 noiembrie (11:45AM). M-au sunat mai inainte de la cabinet sa ma anunte. Ce aproape e de due date (8 nov), fain ca o lasa la copt bine! Alma 27+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008) |
Super! Noi inca nu stim nimic.
Tu mai ai alta cezariana? Mie mi-e teama sa ma tina asa mult, desi la 38 saptamani suntem programate la eco, deci nici gand sa fiu programata la cezariana pana atunci.
silviad spune:
citat din mesajul lui mena1906 Eu ma uit dupa bucle si ochi albastri. Daca m-as uita asa dupa baieti mai mari l-as baga la banuieli pe husband UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
M-am amuzat copios! Mi-am si imaginat ce o fi fost in capul barbatului meu cand ma vedea pe plaja cu ochii dupa fete...
almy spune:
citat din mesajul lui mena1906 Almy, abia astept! Ma iau usor-usor emotiile cand imi dau seama cat de repede trece timpul... UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
ZBOARA timpul! In curand o sa ne tinem toate puiutii in brate pt prima data!
citat din mesajul lui silviad Tu mai ai alta cezariana? Mie mi-e teama sa ma tina asa mult, desi la 38 saptamani suntem programate la eco, deci nici gand sa fiu programata la cezariana pana atunci. Silvia 27+ mami de Maria si Petri 6 ani |
E a3a cezariana la mine. La a3a nici nu te lasa sa mai incerci natural, cel putin aici...
Eu am mai avut o programare, pe 31 octombrie (39 sapt), dar e de Halloween si aici se face tam-tam mare cu hall. asta, desi noi nu avem nici o treaba, dar copiii vor sa mearga dupa bomboane, sa se mascheze, etc. Asa ca am vrut o zi speciala pt ea, nu sa coincida cu nebunia care-i aici de halloween, de aia am cerut sa mi-o schimbe. Parca vezi ca mi se rupa apa pe 31 pana la urma....
Bubulina42 spune:
Ba ia sa nu ti se rupa pe 31, cand e nebuneala de Halloween!Sa ii spui sa stea acolo cumintica pana pe 7 nov., ca aia e ziua ei:)
Almy, vino sa te pup, ca tocmai ce mi-am umplut sacosa cu 8 scutece de finet, care mai de care mai zapacite si mai frumoase, cu traznai desenate pe ele! aici la Zellers erau 6 la $12(a fost singura punga pentru baietei) asa ca am mai luat si doua separat, 1.97 buc, ca nu aveam cum sa ii iau roz:)
Daaar, am ajuns in Winners si am luat doua costumase, unul asa, de vreme rece, -cu pulover in miniatura si caciulita de lesini de ras, mi-l si imaginam pe greiere cu ea pe cap!- +botosei, ciorapi, caciulite de bumbac, ceva innebunitor!Dar le-am luat pt 3-6 luni
Mai frate, tre sa ma opresc, ca vorba fetelor, iti vine sa le pupi si sa nu le mai lasi din mana!!
Si mi-am gasit si eu doua bluze suuuper dragute si finute, in care bebe se poate da hutza linistit, ca sunt din bumbacel si sunt super moi si uite ce frumos mi-am terminat eu saptamana, am uitat si de oboseala si de tot!Si m-a mai sunat si sotul ca i-a luat camera din aia de supraveghere lui bebe hi hi, mai e pana acolo:)
Bioana, merci,si eu mi-am notat reteta no 2:)
va pupacesc, voi dormiti tun, e ora 4.17 am in Ro:)
Aveti grija de voi si sa aveti un weekend super super si cu sanatate!
25 + cu Nicholas
almy spune:
Si eu tot de baieti am luat, cred ca aceleasi, cu niste animalute, era ultimul pachet. Dar doar sunt scutece, nu hainute, nu se baga de seama ca nu-s neaparat de fetita
Am avut 2 fetite la play date in seara asta, plus 2 ai mei, sunt franta. Au fost cuminti insa, nu s-a lasat cu tipete sau prea mare vacarm, dar timp de 4 ore am fost singura cu 4 copii in grija si ma resimt acum. Si mai am sa-i spal, sa le citesc poveste si sa-i culc pe ai mei. Abia apoi si eu.
onutz83 spune:
'Neata, gagici!
('neata si de la )
Doura, bine ca Misso si-a revenit
Silviad, eu am de repetat cam toate analizele de trim 1 si o parte din cele preconceptionale- hemograma, TGO,TGP, toxo (pentru ca nu am imunitate), urina, anticorpii anti-RH...
Cat despre nastere, mi-as dori la o maternitate particulara dar 1. nu-mi permit si 2. mi-e teama in caz de complicatii.
Mena, trebuie doar sa nu faci efort, sa stai cat mai mult in pat si nu te mai supara
Logam, pana la 20-21s ar trebui ca uterul sa ajunga in dreptul buricului. Daca e in grafic, totul e ok
Bioana, multumim pentru retete
Almy, tinem pumnii pentru 7 noiembrie
Ce haioase sunteti, cum va uitati dupa trasaturi frumoase
Eu am auzit tot felul de 'instructiuni', de exemplu sa te joci cu degetele in capul unui barbat care are parul cret ca sa aiba si copilul tau parul la fel. Eu as zice acum un singur cuvant: genetica
Si chestia aia ca daca ai arsuri ii creste parul copilului inca ma da pe spate
Va pup dulce dulce pe toate si va doresc un week-end fabulos!
Bubule, cand te trezesti o sa fie sambata
Onutz 25+ cu Lucian
mena1906 spune:
[quote]citat din mesajul lui onutz83
'Neata, gagici!
('neata si de la )
Doura, bine ca Misso si-a revenit
Silviad, eu am de repetat cam toate analizele de trim 1 si o parte din cele preconceptionale- hemograma, TGO,TGP, toxo (pentru ca nu am imunitate), urina, anticorpii anti-RH...
Cat despre nastere, mi-as dori la o maternitate particulara dar 1. nu-mi permit si 2. mi-e teama in caz de complicatii.
Mena, trebuie doar sa nu faci efort, sa stai cat mai mult in pat si nu te mai supara
Logam, pana la 20-21s ar trebui ca uterul sa ajunga in dreptul buricului. Daca e in grafic, totul e ok
Bioana, multumim pentru retete
Almy, tinem pumnii pentru 7 noiembrie
Ce haioase sunteti, cum va uitati dupa trasaturi frumoase
Eu am auzit tot felul de 'instructiuni', de exemplu sa te joci cu degetele in capul unui barbat care are parul cret ca sa aiba si copilul tau parul la fel. Eu as zice acum un singur cuvant: genetica
Si chestia aia ca daca ai arsuri ii creste parul copilului inca ma da pe spate
Va pup dulce dulce pe toate si va doresc un week-end fabulos!
Bubule, cand te trezesti o sa fie sambata
Onutz 25+ cu Lucian
Am inteles, sa traiti! O sa transmit si familionului ca sa fiu lasata in pace.
Din topul superstitiilor cica sa nu furi ca iese puiul cu semne. Eu sunt maxim de pofticioasa, eram si inainte acum sunt teribila;la servici avem bucatarie comuna deci m-am gandit ca nu e paguba prea mare daca dintr-o punga intreaga de castraveti iau si eu unu mic sau dintr-o punga mare de prune iau si eu vreo 2. (By the way am inebunit cu prunele) Apoi dupa ce le-am mancat mi-am dat seama... Sper sa nu iasa cu semne ca eu am avut semn, o pata depigmentata pe una dintre fese, cica din cauza unui episod de genul asta, cand mama a furat un obiect alb.
Voi cum stati la capitolul asta?
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X