mamici,va invit la slabit!!!!!!!!!!!!!

mamici,va invit la slabit!!!!!!!!!!!!! | Autor: ali24

Link direct la acest mesaj

va urez succes la slabit:

doritoare de a slabi>pornirea>kg slabite>kg dorite

ali24.........................86............-2...........66
mygirl.......................70,4............???...........60
ramonavlas..................89.............-2,2...........?
sanzi.........................65.............-1............59
magdaz_ina..................64.............???............60

Danutza26..................84................-1..........65










dupa ce am avut o zi in care am mancat non stop pana la aceasta ora mi a venit ideea sa deschid acest subiect.am zis gata ...STOP scuzelor de genu,nu pot sa incep o cura ca alaptez,ca nu pot face sport,ca sunt obosita,lasa ca de luni,lasa ca de luna viitoare
vreau sa slabesc de acum.vrau sa fiu o mamica slabuta sa se poata mandri copilasii mei cu mine


cine mai vrea sa mi se alature este primit cu mare drag.
nu ma gandesc sa tin un regim anume.as vrea ptr inceput sa incerc sa ma civilizez in alimentatie.sa am mese cat de cat regulate si sa mananc cat mai sanatos.
daca vreti puteti sa veniti cu idei de diete si sa incercam sa ne mobilizam sa slabim impreuna.sa ne scriem meniul zilnic(am observat in curele dinainte de nastere ca asta ajuta sa nu trisezi si sa iti dai seama unde ai gresit)
putem sa ne facem o lista cu cate kg avem in acest moment si la cate vrem sa ajungem si in fiecare saptamana sa facem un raport sa vedem cat si daca am slabit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Subiecte similare, in caz ca vrei sa te inspiri sau sa te 'lipesti' de un grup existent:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173697
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172002



Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

multumesc laura.sunt intradevar o sursa buna de inspiratie.
dar am vrut sa deschid un nou subiect ptr ca poate mai sunt mamici care vor sa se apuce de acum de slabit si sa dam startul impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Ali, ma inscriu si eu, desi la ora asta beau ceai de lactatie si rontzai covrigei (dar sunt cu taratze). Pana in septembrie vreau sa dau macar o parte din surplus jos, ca vine sotzul si nu vreau sa ma vada cu ditamai suncile..poate reusesc sa le si tonific cumva, abia astept sa-mi dea dr ok la sport.
Am pornit de la 64 kg, gravida am ajuns la 84kg, acum dupa 3 saptamani de la nastere am 70,4 kg. Sper ca la final sa ajung la 60 sau chiar sub dar e drum luuung pana acolo. Inaltime 1,64.
Deocamdata nu sunt prea organizata cu mesele, astept sa-mi vina fata de la munte sa ma aprovizionez cu de toate si sa gatesc cate ceva. Acum mananc ce mai gasesc prin frigider, de baza sunt rosiile, branza, pepenii, piersicile si...inghetata.
As vrea idei cu un regim sa mearga cu alaptatul, nu vreau sa-mi pierd productia. Inca nu m-am lamurit dc alimentatia influenteaza cantitatea si calitatea laptelui. Pana la urma in tarile subdezvoltate cu ce-si hranesc mamele copiii? Banuiesc ca nu cu lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Ma bag si eu la slabit!
Acum 9 ani aveam 116 kg , am ajuns la 80. Am pornit sarcina asta de la 84 si am ajuns la 96. Acum am 89. De luni mananc asa: carne, oua, lactate, 2 felii paine, legume fierte/la gratar, fucte fierte (compot).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Salut.eu de cativa ani buni ma invart tot pe la 82 de kg.am ajuns anul trecut pe la 77 dar in sarcina m am pornit tot de la 82.zici ca e setat corpu meu cu aceste kg.cand m am dus sa nasc am avut101.acum am 86 si imi doream sa ajung pana la botez in 19 la 82 si de data asta sper sa nu ma las pana ajung la 60 si ceva.
Si eu vreau sa tin cumva sa nu imi afecteze laptele.sport chiar daca nu pot sa merg inca la sala cred ca ard ceva calorii cu plimbarea lu bebe seara de cel putin o ora in brate

Ramo poate ne povestesti cand ai timp cum ai slabit atatea kg in trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Atunci cantaream tot ce mancam si calculam caloriile. Eram studenta, nu tu sot, nu tu copil, alta treaba nu aveam.
Insa, sport nu am facut deloc, nu imi placea, in schimb mergeam la electrostimulare, vacuum, impachetari. Drept pt care, mi-am deschis si eu salon de infrumusetare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

ramonavlas,

te asteptam cu...sfaturi.........si eu sunt in procesul de slabire,si daca electrostimularea,vacuum si alte chestii sunt eficiente,te rog sa ne sfatuiesti....

pe mine ma intereseaza subtierea coapselor,ma enerveaza ca oricat as slabi,partea de jos a corpului tot nu slabeste,mi se vad claviculele,dar coapsele si soldurile tot rotunde sunt....e o chestie mostenita,asa e mama,dar eu vreau sa modific aceasta chestie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Bonsai, atat timp cat alaptezi (?) ai voie ca si proceduri masaj endermologic ( vacuum), electrostimulare si drenaj limfatic, cel din urma o data/ saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

mi am calculat nr necesar zilnic de calorii si mi a dat asa>
MEN#354;INERE 2129CALORII

-0.5KG/S#258;PT 1612CALORII

IMC(BMI)32OBEZITATE CLASA I

GREUTATE NORMAL#258; 49-66KILOGRAME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

buna! ma inscriu si eu in grup! inainte de sarcina aveam max 55 kg. Am ajuns la 76 kg in sarcina, iar dupa ce am nascut am ramas la 66. dupa 2 ani si jumatate, am tot 65, m-am blocat aici. as vrea sa ajung macar la 59 kg. am mai reusit o data acum un an, dar nu m-am putut mentine. :( Eu nu mi-am propus o dieta drastica, as vrea doar sa reduc cantitatea de paine, sa nu mai mananc dulciuri si sa nu mai beau cola. Si, mai ales, sa nu mai mananc nimic dupa ora 19. Sper sa dea rezultate.
Maine dimineata ma cantaresc sa vad de unde pornesc.

Mergi la inceput