Asp opt(802)Felicitari emilia,cosminutza,ariana!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

emilia.m
am primit mesaul, astept raspuns de la tine
mersi mult de tot de informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

moni au 14 zile de repaos si izolare, vezi ca rau iti era si de la rubeola, daca se confirma. astea infectioasa dau si colite cu varsaturi si tot tacamul...bea multe lichide sa iasa toata bubele, nu te scarpina(te ajuta pudra mentolata) verifica temperatura constant si odihneste-te cat poti...acum daca esti in prima faza de eruptie ar trebui sa ai temperaturi subfebrile de 37-37,5 sau cat mai aproape de 38, mama a facut varsata de vant la 27 ani si a stat in spital toata perioada, pt ca ii era foarte rau avea dureri mari de burta si au dus-o la urgente si cat a asteptat doctoru sa o consulte si ginecologic i-au aparut bubitele si au bagat-o la izolare in spital...
eu ar trebui sa ma testez pe 10 dupa niste calcule, dar cum ciclu meu este vesnic dereglat(adika de anu asta)...ramane de vazut, oricum sanse 0 pt ca nu cred ca am avut ovu luna asta....
va puuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna

Ariana felicitari, sarcina usoara

Gaby lista de testare zici? ce tentant suna..

Camcris ce mai faci?

MOni multa sanatate

Dyarnina

Emi am luat un

eu sunt in ziua 4 , ma gandesc ce sa-i mai dau la ovul sa creasca, doctora nu a mai vrut sa-mi dea tratament de stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

moni au 14 zile de repaos si izolare, vezi ca rau iti era si de la rubeola, daca se confirma. astea infectioasa dau si colite cu varsaturi si tot tacamul...bea multe lichide sa iasa toata bubele, nu te scarpina(te ajuta pudra mentolata) verifica temperatura constant si odihneste-te cat poti...acum daca esti in prima faza de eruptie ar trebui sa ai temperaturi subfebrile de 37-37,5 sau cat mai aproape de 38, mama a facut varsata de vant la 27 ani si a stat in spital toata perioada, pt ca ii era foarte rau avea dureri mari de burta si au dus-o la urgente si cat a asteptat doctoru sa o consulte si ginecologic i-au aparut bubitele si au bagat-o la izolare in spital...
eu ar trebui sa ma testez pe 10 dupa niste calcule, dar cum ciclu meu este vesnic dereglat(adika de anu asta)...ramane de vazut, oricum sanse 0 pt ca nu cred ca am avut ovu luna asta....
va puuuuup

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Nu ma mananca deloc
Ma dor insa articulatiile si am junghiuri :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Moni, lasa ca e bine, mai scapi de ceva de pe lista lunga.
Draguta, laptisor de matca? ce zici?

Vad ca nu se baga nimeni la testare!!!
Dia, hai, cand te testezi? Scrie sa te bag pe lista.
Eu inca nu stiu ca sunt abia la inceput de cm, ma bag pe lista dupa ce am test de ov pozitiv.

Kmy, schimba-ti dr!!! Cine este el sa decida cate kg trebuie sa ai ca sa ramai insarcinata? Cum ar explica el atunci ca unele fete ajung la 100kg poate si peste de la stimulari...un nesimtit!
Du-te la altcineva si scoate-ti steriletul. O sa-ti zic ce a zis dr meu: grasime in uter si vagin nu exista, asa ca daca o sa poate corpul tine o sarcina, o sa ramai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Oxxy, da, sotul meu avea teratozoospermie, 6% forme normale si dupa tratament intens de vitaminizare (2 luni) a ajuns la 26%.

5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Fetele
Dar, daca ovulez in cateva zile
Si se intampla vreo minune si raman insarcinata
O afecta cu ceva?
As avea 2 sapt.si ceva Sa scap de rubeola
Ce ziceti? Ar mai putea afecta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor
de ieri pana azi am fiert in suc propriu si la figurat si la propriu...am avut un nenorocit de test pozitiv, cel mai probabil dupa intervalul de citire (intre 5-10 minute, dupa 6 minute l-am pus deoparte si m-am uitat dupa vreo 3 ore la el), 2 negative ieri si azi si un beta negativ azi...de azi opresc progesteronul si sa vedem ce fac luna urmatoare, luni am programare la o clinica de specialitate sa vedem planul de bataie...luna asta totul a fost ca la carte: 2 foliculi buni, endometru bun, spermograma sotului super, coordonare ca la carte si iarasi fail...sotului ii e tare greu sa ma vada asa, sufera f mult pt mine...incerc pe cat pot sa il protejez de chestiile astea, dar nu vreau sa ma ascund de el...azi mi-a zis pt prima data ca vrea sa facem fiv, pana acum era total impotriva...incerc sa ma adun pt el...sunt ziua 29, cu ovulatie in ziua 16, deci nu e prea devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Emilia, multumesc de raspuns...incep sa mai prind curaj..vad ca se poate
Moni, parerea mea-neavizata-este ca e mai periculoasa boala in perioada de incubatie, ....cand incepe sa se manifeste in exterior presupun ca inseamna primul pas spre vindecare...fireste un medic te-ar ajuta mai mult ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Ramayanaa imi pare rau pentru tine
Mony eu zic sa nu te risti,acum si cu o luna in minus.....mai bine astepti pana te vindeci complet!
Kmy e fff greu sa scapi si "doar" de 7kg,d-apoi de 15......bine 7kg eu cred k le poti da jos in 1-2 luni,dar 15 sunt ceva,insa cred k in 3luni si alea dispar.Acum depinde de organism,de ce regim alimentar/de viata adopti si eu as fii vrut sa slabesc inainte de sarcina(v-am zis k vroiam sa incep sala),dar n-am mai reusit.As fii vrut sa dau jos cel putin 10Kg.Asta e.Acum am grija ce mananc sa nu ma ingras prea mult.
Miha eu zic sa te axezi pe fructe/legume,mai ales ca sunt din belsug in piata si paine ar tb sa mananci macar 1-2felii/zi.Ce are painea???
Velvet pe unde umbli?
Va pup pe toate

in 19sapt

Mergi la inceput