Asp opt(802)Felicitari emilia,cosminutza,ariana!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Neata fetele,
Ariana, felicitari, srcina usoara cu bebe sanatos si la termen.
Eu sunt ziua 17, sambata am facut pregnylul dar nu am avut nici un simptom de ovulatie, nu dureri nici macar vreo jena, nimik. Nu stiu daca am ovulat, si nici eco de confirmare nu am facut ca nu am mai gasit loc liber. Asta e, cu Dumnezeu inainte. Luna asta la mine sansele sunt destul de mici pentru o sarcina.
Astept de la voi celelalte luptatoare o veste buna.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

cooooosmiiiii

Iti doresc sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos ca tine!!! Asa ma bucur pt tine!!! Te pup cu drag!

Rama vezi ca te astept la cotitura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Kmy dar ce e cu doctorul ala, de ce nu ti-a spus randul trecut cand ai fost ca nu e bine sa faci copii din cauza greutatii corporale, te-a lasat sa speri ca o sa iti scoata steriletul.
Acum ce ai hotarat ce faci? Cu cura aia cu supa de varza ce ai rezolvat?
Mie imi e frica de mor, ca nu mananc mult, chiar am renuntat la paine de tot nu ca nu vreau ci nu imi place acum si tot m-am ingrasat, daca o tin asa toata sarcina ma fac balena si eu.
Moni te astept cu vesti de la doctor si ma bucur ca vezi partea buna a paharului.
Dia ce inseamna asta, luna cu cele mai mici sanse? Ai vazut la mine luna cu cele mai mici sanse ca a fost punct ochit, punct lovit? Gandeste-te ca eu am prestat vreo 3 zile inainte de ovulatie si atunci a fost cum a fost, in ziua cu durerile de ovar pauza, si inca 2 zile dupa pauza apoi ne-am reluat activitatile. Daca citesti din urma o sa vezi ca exact in ziua cu durerile de ovulatie eram constienta ca ar fi bine sa prestam dar eu nimic, m-am pus in pat si somn, sotul a incercat el ceva dar mie inima imi spunea sa ma culc si uite ca a iesit buburuza.
Maine ma duc la eco dupa amiaza sa-l vedem si sa ne dea pozici sa ii aducem tatalui care nu prea e interesat de noi, suntem suparati pe el ca nu vrea sa vorbeasca cu noi, nu e atat de entuziasmat pe cat sunt eu, dar daca zic doar ca as vrea ceva imediat imi aduce, el zice ca o sa ne bucuram mai mult dupa ce trecem de primul trimestru.
Are cineva vreo reteta buna de dulceata de pepene galben, as vrea sa fac mai tarziu cand imi aduce sotul pepeni, am gasit pe net dar nu am incercat de asta niciodata si mii sa nu gresesc.

6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Multumesc inca o data pentru urari!
Nu stiu daca va ajuta dar eu am ramas gravida si prima data si acuma doar in luna in care am luat Evening Primrose+Vit E.Mi l-a recomandat ginecoloaga si vad ca bine a facut,pentru mine a fost tare bun,poate va ajuta si pe voi.E un remediu naturist si nu cred ca interfereaza cu alte tratamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Miha, merci pentru incurajare, imi amintesc de povestea ta din luna in care ai ramas gravi, imi da intradevar o speranta, dar la mine la eco s-a constatat ca nu am raspuns prea bine la tratament, folicul mic si endometru foarte subtire. Nici doctorul nu mi-a dat multe sperante. Plus durerile de ovulatie din z10-11 care de fapt nu era ovulatie, si cand ar fi trebuit sa ovulez nu am avut nici un simptom..... A fost foarte ciudata luna asta. Daca ar fi sa ma testez luna asta nici nu stiu cand, pentru ca nu stiu cand am ovulat si daca am ovulat.
Stiu doar ca luna viitoare pe langa aspenter, magne B6, acid folic, voi suplimenta cu vit. E si femibion I, din proprie initiativa, banuiesc ca nu are cu ce sa-mi dauneze.
Sotul tau se pare ca e mai temator, nu trebuie sa fiti suparati pe el.
Bafta multa maine la eco, si te asteptam cu vesti despre buburuza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

cooooosmiiiii

Iti doresc sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos ca tine!!! Asa ma bucur pt tine!!! Te pup cu drag!

Rama vezi ca te astept la cotitura

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Multumesc frumos LaliculeChiar mi-ai facut o surpriza placuta Va pup si eu!!!

Ariana felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos!!!

pupici tuturor!!!!

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott
[/font=Comic Sans MS]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-r spune:

Multumesc Monique. O sa citesc si cred ca il comand.
La mine persista o durere de sani. In rest nimik.
Astept... poate luna asta se intampla minunea.
O zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

emilia.m ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetele... cred ca am facut rubeola
am fost la dermatolog care..... nefiind medic de boli infectioase....mi-a zis ca asa pare
am toate simptomele posibile pentru aceasta boala
inclusiv ganglioni inflamati

am facut analiza igg si igm de rubeola
sper!!!! din tot sufletuls a fie rubeola
asa capat si eu imunitate ca in sarcinaaaa...... Doamne fereste!!!!!
bine ca nu eram gravida offfffffffffffffffffffff
rezultatul vine in 3-5 zile
mi-a dat un cod si voi intra in cateva zile sa vad rez.

pupici
acum ma duc acasa sa ma izolez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Camcris, ti-am raspuns
Monique, multa sanatate!

Pupici de molipsire

5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput