MONTIGNAC (175)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

am incercat azi lapte de cocos...bun dom'le. mi l-o cumparat un coleg indian de ma auzise ca nu am beut niciodata.
are Ig-ul 40..si asta din cauza ca are 2%grasime..dar grasimi bune+ e lactose free si gluten free

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Ufff, iar am scris si am pierdut

M-au innebunit reclamele astea. Se poate face ceva ca sa nu mai apara?

Carmen eu am pus in clatita : ardei gras, masline, ceapa normala, masline si putin marar.
In aluatul celor dulci pun esenta de rom si le umplu cu frisca amestecata cu fructoza si cacao, sau branza dulce + fructoza + esenta vanilie + coaja rasa de lamaie.

Brandu , cartuful tau e nimic fata de ce-am facut eu in 15.08
Am mancat singurica, 3/4 dintr-un platou cu tiramisu

Sotzul si-a facut si el de cap saptmana asta : shaorma cu maioneza si cartofi prajiti, tiramisu si inghetata Mars. Asa ca de la 125,8 a ajuns la 127. Imi venea sa-l bat cand s-a cantarit . Nu stiam ce se intampla, unde este greseala ....... noroc ca a avut bunul simt si a spus , pt ca eu nu stiam decat de tiramisu . Restul le-a bobinat in timpul serviciului, n-am vazut nimic.

Andanii sa ai vreme super !

Puisorule, pe unde esti ?

Mergi la inceput

mel cred ca cel mai usor sa-l tii pe sot de shaworma e sa faci tu..sa adaptezi adik...tai felii subtiri subtiri neste piept de pui si le parlesti intr-o tigaie de teflon(cu sare si piper)...si iti garantez ca au gustu ca alea la rotisor...si poti face lipii de care stiti voi ca eu nu am facut niciodata...si dupa pui ashea...salata de varza rosie(pe care o faci de cu seara sa se moaie varza), tai pestisoru subtiri salata verde, rosii felii, si poti cumpara (daca ii place) ardei din aia mai grosi murati care is putini iuti..sau castraveti murati mai iuti...si ca dressing.iaurt mai gras(pe post de maioneza) amesteact cu usturoi..sau/si...sos de rosii( rosie blenduita cu busuioc si menta putin)...si gata...o dat la saptamana ii poti balota shaworma monti

io cred ca in Ro pana si shaworma e contrafacuta..aici nu-ti dau niciodata saworma cu cartofi inauntru...daca vrei dau langa..da nu inauntrul ei

si mel ...si eu mananc shaworma..ma rog nici nu scad...dar consider ca o data la luna si sotul tau poate face o abatere...sau ii faci (ca unui copil)...concurs cu el insusi...ca nu are voie sa manance ceva ce ii place ff mult (ca shwaorma , cartofi prajiti, cola si ce mai mananca el de ii palce da e nashpet)...cand slabeste 3 kg...ca e ok asa sa-si impuna un concurs cu el insusi... daca as reusi si eu sa-mi gasesc iara vointa sau omul care sa-mi impuna asta...ce bine ar fi..

Mergi la inceput

Uf Brandulika, cata dreptate ai ........ mai merge cate o abatere ... asa o data pe luna.
Sunt si eu putin cam exagerata nu stiu ce sa mai zic, asta imi este felul. Sunt perfectionista .

Sper sa fie doar o abatere, sa nu renunte.

Cu shaorma de acasa , nu-i pot da amestecul in lipie, pt ca lui nu-i place. Doar eu manac lipiile sau pizza cu aluat monti.
Poate sa incerc cu aluatul de clatita din faina de naut. Chiar am sa-i fac

Mergi la inceput

Fetelor unde ati disparut ?

Mergi la inceput

melcred ca daca faci aluatul de clatite..da pui numai apa faina de naut si sare...fara ou fara nik...cred ca ar iesi ok...ca stii lipia de la shaworma e apa faina si sare..si cred ca pun si ulei de e asa elastica...

si eu is perfectionista dar cateodata asta e impotriva mea ca ma demoralizez singura cand imi incalc regulile

tu ii faci pachetel sa ia cu el la munca?io am observat de cand e in renovare camera de luat masa de la Uni...si nu prea imi iau pachetel gatit...mananc numai tampenii(asta de 2 luni!!!)

Mergi la inceput

Nici mie nu-mi place ca sunt perfectionista, dar nici nu ma pot schimba. Ce bine ar fi sa mai pot trece cu vederea diverse lucruri ...

Nu-i fac pachetel pt ca :
-mananca dimineata acasa
-are serv extrem de aproape de casa
-pranzul il mananca tot acasa

Meniu:
D: ceai cu lapte
P: salata de icre, salata de vinete, muschi afumat de porc la gratar cu ardei copti. Desert - afine
C: o rosie cu branza, un iaurt si 2 clatite din faina de naut

Mergi la inceput

mel ce pofta mi-ai facut cu icrele tale

si eu as putea sa vin acasa sa mananc..da de cele mai multe ori imi e lene sa ma misc :-s

Mergi la inceput

Brandulika, te las singurica. Plec iar, o saptamana, asa ca ne auzim duminica seara.

Meniu:
D: omleta
p: muschi afumat de porc si pulp de curcan la gratar, ardei copti
C: rosii cu branza, iaurt si clatite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Dragelor va puppp .... am revenit incarcata la maxim .... saptamana asta voi munci puternic sa termin tot ce mi-am propus pana la concediu ... a fost frumos am stat la casa bunicii unor prietni in varf de munte departe de prea multa civilizatie , fara tv, internet , telefon .... ce mai , a fost de vis .... liniste, natura, greieri .... as mai fi stat macar o luna in ritmul asta

Cu mancatul n-am fost foarte cuminte am mancat putin dezordonat si cam mult la o masa si ore tarzii ciuguleli .... ma simt cam plina acuma dar de azi sunt cuminte cuminte si-mi revin rapid cu siguranta

brandusik visez la cartofi copti cu branza de cateva saptamani .... inca nu mi-am satisfacut pofta
dar mi-am facut in schimb alta pofta de-o vara .... am mancat porumb fiert .... 2 porumbi mari si lati

Mel asa imi place de tine ca esti perfectionista .... esti o invingatoare

va pupppp

Mergi la inceput