Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Seara buna dragele mele!
Delia am luat mami de la Anne Bebe 2 rochiute cu palariuta si 2 bentite si ciorapei, de la h&m alti ciorapei,costumas pentru scalda si pantofiori si niste maieute de la all4 kids.Trusoul i- l voi lua de lamagazinul e- accesorii ca aia si inscriptioneaza .Sunt mandra de ce i- am luat.A doua rochita e cu buburuze asa cum
are si cerceii si asa va fi si trusoul tot cu buburuze.
I- am luat si lui Rares o camasasi un tricou de la h& m si niste pantalonasi de la
zara ca doar e nasic.
Cam atat despre noi.Inseara asta m- am spalat,epilat si mi- facut si pedichiura,slava Domnului ca am reusit intr- un final.
Cami mami nu fi sup.Mai citesc o data poate stiu eu sa iti rasp

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata fetelor!Noi ne pregatim sa iesim afara ca s- a trezit printul!
Cami,nu ai pus nicio intrebare,dar nici tu nu ne citsti pe noi ca am
scris si eu si Delis ca ne uitam la JO.Ce fac nazdravanele tale? daca voi muriti de cald si sunteti la mare,seara briza,iti dai seama ce e la noi intre blocuri si 4 pereti?Rares sufera de caldura asa ca tre sa ii dau drumul la aer,dar numai in cazuri extreme ca aerul e chiwr in camerw cu el.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi
cami, poop eu chisr citisem ce ai scris dar nu era nicu o intrebare de raspuns..
andreea sa foloseasca sanatosi si finuta si nasicu' hainutele. ce devreme iesiti voi afara.. eu le dau drumul in curte pe la 9.30...
strumf cum a mai dormit sophie?

almeu sot ma tot intreaba ce imi doresc de ziua mea..... habar nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

almeu sot ma tot intreaba ce imi doresc de ziua mea..... habar nu am

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

nu stii si tu ce sa ii raspunzi ....spune-i ca o saptamana in Maldive ti-ar merge la suflet mai vrei idei? mai am sa stii

...sunt cam idioata la o ora asa matinala nu ma intreba ce fac...piscoata doarme si eu nu am somn?! sotul sforaie langa si eu stau cocotata in varfu' patului cu ipadu in brate si ma gugalesc....mi-am adus aminte ca mai vreau una alta pana plec in vacanta si ma chiombesc pe amazon....vreau niste cosmetice de nu le gasesc prin magazine, deci shopping online

cred ca ma duc jos la bucatarie sa imi fac un espresso

Monica are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza!
Andreea, cred ca sunt ff frumoase lucrusoarele, sa le poarte sanatoasa! si printul tau la fel!
Cami sa sti ca m-am intors si eu sa ma uit sa vad ce ai scris si nu era nicio intrebare
Strumph, spor la treaba!
yasmy, pai tu ce ti-ai dori?eu am primit de la iubi un medalion misto in forma de inima( mare cam cat o moneda de 50 de bani), al carui contur e batut in zirconii si inauntru sunt trei inimioare 2 galbene si una alba si am zis ca cele trei inimioare sunt ei si aia mare de contur sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

Buna dimi fetelor
Eu m-am intors din concediu si inca visez cu ochii deschisi la vacanta. Am fost in i-la Thassos si ne-a placut mult. E o insula gr accesibila cu masina din Ro. Piciul meu a suportat ok drumul. Apa frumoasa si limpede, nu a fost nebunia din statiuni, ne-.am odihnit, dar mai vreau
La plaja eram devreme, cum ne trezeam, la 7.30 impruna cu alti parinti cu ochii lipiti de somn. Ii dadeam fructele si iartelul pe plaja. I-a placut la nebunie in apa si sa se joace cu jucariile altora. Dupa-masa, dupa, am explorat insula si alte plaje. Seara am papat peste si fructe de mare pe la taverne. Noua ni s-a parut ok varianta de inchiriat un apartament cu bucatarie utilata, i-am mai pregatit o supica, o salatica la pranz cand nu aveam chef sa alerg pe caldura dupa el. Si am avut libertate de miscare, apropo de masa de seara, sa mai vizitam una alta. Evident, ca peste tot socializa cu alti pici si alergau toti care incotro.
Depre puiul meu: a mai slabit de atata alergat, mananca bucatele si implicit mai putin ca inainte dar daca el e sanatos si vioi nu ma mai stresez cu greutatea. Am incercat sa-i mai dau lapte de vaca/capra si s-a constipat, asa ca am ramas pe formula. Operatiunea scos titzi se desfasoara pe teren ostil, adica mi-a facut nopti albe in semn de protest, cu somnul stau f prost.
Citeam mai devreme, forumul cu idei de vacante, impresii de calatorie, fetelor mai vreau vacanta
Sper ca toate sunteti bine, drum bun celor care se pregatesc de vacante.
O sa mai fur si eu cateva zile prin tara, pe la munte, dar pentru anul imi pregatesc bugetul pentru insule..daca ati mai avut experiente pozitive, sugestii de chartere, agentii, cu Grecia, astept cu drag impresii.
Felicitari Alina pentru bebe mic
Va pup pe toate si pe puiuti cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hehehe mai fetelor.....strumf ce vise.... sincer nu vreau nimic scump de data asta ca stiu ca ot din banii nostri cumpara el se uita dupa o tableta sa imi inlocuiasca laptopul dar pt ce?? daca asta este bun si functioneaza bine....
nu stiu.....as vrea ceva mai mult sentimental si mai ales sa fie o surpriza iar la capitolul surprize este paf....
daca nu si nu.....azi noapte cred ca mi-am cugetat cadoul....creau sa imi tatuez sprancenele

Mergi la inceput

Tot eu!!

am ramas home alone ca tati cu fiica au plecat la plimbare, s-au dus sa duca la centru de reciclare vechea bicla de s-a stricat si niste cartoane mari si poliester de la aveam gramada in fata casei de la noul tv si sistem audio ca nu le mai suportam sa le vad noi aici avem si tomberon mare de recicalre hartie, carton, plastic si sticla dar ditai cartoanele nu le iau daca-s prea mari, deci trebuia sa le ducem noi, dar bine ca avem unde sa le ducem

eu am pus sa fac o salata de vinete, adica de ieri sunt coapte , am fiert si niste fasolica alba sa fac niste iahnie, sotul tine postul Sf. Marii si tre` sa fiu idioata sa ii fac de post papa bun si e innebunit dupa salata de vinete, zacusca, iahnie, sa nu mai spun ca si socrii... data trecuta cand au fost aici acum vreo luna in urma cred, au mancat tot ce pusesem eu pe masa... au lins castronelele...si m-a intrebat soacra de retete, i le-am spus si cica neaparat tre sa faca si ea si sapt trecuta a vorbit Nick cu ea la telefon si cica i-a facut socrului salata dar nu e sigura ca a iesit asa buna ca a mea, ca tot il intreba :" Is as good as Dorina`s?", " Tell me is as good as Dorina`s!" saracu socru cred ca i-a spus ca da numa sa taca din gura

am zis ca ma duc sa mai casc gura prin magazine azi, singura fara piscoata sa ramana acasa cu tac su dar numa bine am udat eu florile si gradina dimineata si a inceput ploaia...mai stau pe acasa azi, ma duc maine cu piscoata cat e tati la munca ..daca nu o ploua si maine...

yasmi, asta-i adevarat cu banutii, dar ce bine ti-ar prinde si tie un ipad sa stai in varfu patuui cocotata si sa te forumesti hai ca ii vine lui o idee numa buna pana pe 24 eu nu o sa fiu acasa dar sigur nu o sa stau departe de forum, imi iau laptopul cu mine si sigur o sa am wi fi pe barca si o sa intru pe aici

Andreea sa poaret sanatos Rares hainutele, o sa fie un super nasic ! abia astept sa iti vad nepotica si finuta, ai spus ca ne arati pozici dar ai uitat

ailed, nici eu nu credeam ca am asa ambitie in mine nu e tocmai usor sa faci in fiecare zi cate 2 ore pe bicla, sau poate si mai mult...e greu , cateodata imi vine sa .... ceva in ea bicla, dar ma gandesc ca e pentru mine, ce naiba!! sa vad cu cate kile in plus ma intorc din croaziera, cand ai la discretie tot felul de bunataturi... tentatia fiind mare, eu pofticioasa... socrii pe langa ... sa vedem

Roxy pe unde esti, iar la gratare? sau ti-ai luat zborul spre Londra sa vii la joaca in gradinuta noastra ca am vazut ca-ti place

Cami cred ca ai uitat sa intrebi ce voiai, nu vezi ca toate fetele vad acelasi lucru? sau aia cu olimpiada era intrebarea? daca vrei racoare hai la Londra ca-s numai vreo 18 grade si ploaie

Mada , recuperezi somnul dupa concediu sau pe unde esti?

Ioanales, sa va fie de bine concediul!! si eu as vrea Grecia dar e cam departe , si eu as vrea sa vad Atena in primul rand dar pe asa vremuri tulburi cu atatea greve spontane, nu ne aventuram...poate dupa ce se linistesc apele

Restul fetelor pe unde sunteti? vacante, soare, mare ? ...asteptam pozici si impresii

Ma duc sa ii pregatesc pranzul piscoatei ca acusi apar acasa flamanzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello, mamici!!!

In sfarsit mai dau si eu de veste... L a fost bolnavioara si am stat cu ea in spital, apoi s-a stricat PC-ul, apoi masina etc...
Ne pregatim si noi de CO, in sfarsit! Vrem sa megem intai la munte vreo saptamana, apoi la mare tot vreo saptamana si trebuie sa incep sa caut cazare ca asta cade in sarcina mea!

Am mai citit eu din urma pe sarite una, alta , vad ca toate veniti din vacanta si v-a priit concediul! Multi mamicilor care au intrebat de noi (Yasmi am vazut in capitolul asta si Strumph si Catank).

N-am citit eu tot, dar pozele nu le-am ratat , mi-a placut ce am vazut, mamici tinere si frumoase, slabeee si pitici si mai frumosi... Sa vedem...

Yasmi eu zic sa nu-ti tatuezi sprancenele, pierzi naturaletea chipului si chiar ar fi pacat! In rest ce sa mai spun ca vad ca L a ramas cel mai vorbaret, spune propozitii deja , iar tu arati excelent dupa 2 sarcini, iti permiti sa papi ciocolata mereu, eu de 3 luni n-am mai gustat deloc si chiar si asa abia mai dau jos, m-am plafonat , dar mi-e lene sa merg la sala.

Catank v-am vazut si pe voi, sunteti 2 frumoase, iar lui I i-a crescut foarte mult parul, e splendida! Am vazut ca are mare drag de tzitzi

Madutza ai slabit foarte mult, arati ca o adolescenta... eu nu mi-am atins targetul si nu cred ca mai reusesc in 2 saptamani, speram macar sa arat si eu de Doamne-ajuta in costum de baie Piticii sunt superbi, iar Catalina m-a dat gata cum mananca ea singurica!!! Eu n-am avut curajul s-o las pe L, cum spunea si Mandreeac ea isi baga mana in bol si intinde apoi mancarea pe toata fata si prin par

Roxy vad ca ai intarcat-o pe Anastasia. Eu inca ii mai dau lui L, ma gandeam sa incep operatiunea dupa CO ca vad ca bea lapte de vaca din cana, dar la mine va fi problema la somnul de seara, ca la pranz adoarme si fara san, o tin in brate cu suzeta, iar peste zi ea nu cere niciodata! Dar parca imi e si mie greu!!!

Strumphy vad ca ai inceput dieta serios, sper sa ai rezultatele dorite, eu am lasat-o mai moale acum ca m-am saturat de atata regim si vad ca am ramas pe loc, bine macar ca nu am pus nimic la loc ca am mancat de toate, mai ales din cele interzise (clatite, chipsuri, pizza... etc.).

Ailed si tu esti slaba mami nici sa nu te mai plangi si iti sta bine blonda, iar printesele sunt dulci rau, M e cuminte si A e nabadaioasa, asa se vede si din poze!!!

Simona parca am vazut ca si tu l-ai intarcat pe A sau doar iti propuneai?

Mandreeac am vazut si pozele voastre, Rares e un scump si tu mami esti slabaaa, toate aratati atat de bine ... ce sa zic ca eu nici inainte de sarcina nu eram multumita de cum aratam, acum mi-am pus in cap sa slabesc si mai mult decat eram atunci!

Nu stiu ce si cui sa mai zic, mamicile si piticii!

Mergi la inceput

Yvyana, bun revenit in clubul nostru!!! da de cate ori nu te-am strigat ... ma gandeam ca ne-ai parast desi spusei ca nu ne vei parasi niciodata , ca iti faci si cont de Fb daca trebuie Imi pare rau ca a fost bolnavioara L, ce a avut de a trebuits a stai in spital ? multa sanatate si sper ca de acum inainte sa nu mai aveti ghinioane si sa nu mai apara nimic sa mergeti in concediu unde va doriti si sa fie bine! Nu te mai amari cu slabitul, nici eu nu am fost vreo silfida inainte de sarcina, dar mie imi place asa cu forme sincer am fost si slaba de mi se vedeau venele pe gat si ochii afundati in cap si eram muma padurii, mi-a spus taica miu sa pun mana sa mananc ca-s urata asa slaba, deci... grasa si frumoasa mai bine sau cum ar spune Catank, grasa si frumoasa la suflet mi-a placut asta Pozici noi nu ne arati?

Mergi la inceput