Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

dorina multumesc frumos. dar daca are si ou in aluat???? le-as face diseara cand ne intoarcem sa le mancam calde

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

nu cred sa aiba ceva....nu lasa si tu aluatul in soare sa nu se prajeasca sa prinda crusta

Monica are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salutare!

bb_yasmi nici eu nu am gasit pe nici un site ceea ce doream, asta... http://magazinulluibebe.allshops.ro/produs/1713673/Feber+Tricicleta+Baby+Twist+Girl.html am dat ieri pe putin 5- 6 tel...in zadar, initial au pe stoc, apoi nu mai au. Tipul mi-a recomandat alta, http://www.lumealuibebe.ro/articole-copii-89/jucarii-de-exterior-130/biciclete-triciclete-trotinete-copii/tricicleta-copii-injusa-body initial am zis ok...apoi ma suna si imi spune ca nu o mai are pe nuanta de rosu ci pe roz...am dat pas...
M-am tot invartit -sucit, pana la urma tot la ea am ajuns... http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-8272/tricicleta-pentru-copii-injusa-body-rosa/ maine imi soseste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, daca iti spun ca am pus borcanele in tava cu gura in jos si unul nu era insurubat bine si la ora aia am curatat si tava de la cuptor de jos,, acum am luat smochine si un gelifiant sa incerc...sa fac de smochine...
strumphy, pai vin eu cu troler mare si intru cu roxy si yasmy in el, bine...?
yasmy, nu stiu ce sa zic cu aluatul ala... si cu ou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

o sa bag aluatul la frigi. asa am mai procedat la pizza,...dar la gogosi o fi ok??

woowww catank ce scumpe sunt!! aproape 7 milioane???!!! si mie mi se parea mult cat dau eu pe modelul aratat in jur de 270-280 lei cu transp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ailed- mi-ai facut pofta de dulceata de caise...mama mea facea draguta
roxyce mai gatesti bun? sunt in pana de idei prt ca I nu mai pofteste nimic... Maine zici ca te petreci...ce frumos...bravo tie!
bb_yasmidepinde de model... Sa aiba roti de cauciuc...etc...pana la urma am ales una de 4 Ce, fata mea nu e scumpa?Glumesc, insa...mereu am cautat sa ma adaptez conditiilor de aici...nu am asfalt prea mult,...nu imi permit una prea usoara...

Mergi la inceput

yasmy, sa nu dea inapoi aluatul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

ce fete harnicute pe aici, care maid e care mai vrednica, numai eu nu am chef si spor , a pouat si la noi azi-noapte si s-a mai racorit, sunt 30 de grade, e asa bine ca as zace numai afara pe un seslong

Strumph, gata bagajele? La ce ora plecati?

aseara m-a sunat finuta mea care e gravi sa-mi spuna ca in proportie de 80% va avea baiatel , asa simteam si eu ca va fi, deja imi pot face planuri de cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Stiu Lavi,dar puteam sa jur ca suntem in data de 11.M- am scrantit,revin mai tarziu

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata am executat gogosile!! le-am dat forma si le mai las 10 min la dospit apoi le prajesc....

oare cat de mult e normal sa doarma un copil la pranz?? lucas acusi are 4 ore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gata am executat gogosile!! le-am dat forma si le mai las 10 min la dospit apoi le prajesc....

oare cat de mult e normal sa doarma un copil la pranz?? lucas acusi are 4 ore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

asa dormea Maria mea...

Mergi la inceput