** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)
Raspunsuri - Pagina 10
puiutz_mic spune:
Ma omoara o durere de cap de dimineata. Am luat Nurofen express, nu mi-a trecut...am mai luat acum un Codamin...poate trece cu asta sau macar sa mai cedeze...of! Nu mai am Quarelin, ca asta e singurul care-si mai face treaba la mine
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
monicabo spune:
Stefania, La multi ani! pt Andre!
Copiii sa creasca mari, si sa fiti sanatosi cu totii!
La strumfi nu prea mai e miscare, eu cu FB-ul nu sunt prea familiara, asa ca am ales sa-ti fac urarile aici, chiar daca nu apartin de grup.
La multi ani inca o data
Pupici
Monica & fetele
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
crissteo spune:
La multi ani Andra, Clara si Andre! Sa cresteti, mari, sanatosi si norocosi! Felicitari mamicilor pentru minunile voastre!
La multi ani, Alex! Sa ai o viata plina de sanatate si bucurii! Mami Nela. Felicitari! Sa-ti creasca mare puiul drag!
Mamici cu burtici, mai aveti putin! Tinem pumnii sa fie bine pentru toate. Cred ca nu va eusor cu caldurile astea, eu stiu ca asta a fost dusmanul meu in sarcina cu Albert. Dupa ce am nascut, am resimtit uluitor alta temperatura.
Scuze ca n-am mai intrat asa des aici, am tot lucrat sa termin cate ceva din tricotaje, ca mai am o saptamana si incep serviciul si trebuie sa ma pun la punct si cu legislatia modificata, etc. M-am incurcat in FB, blog pe wordpress, ca mod de a-mi face produsele cunoscute. Unii intra pe Fb, altii nu, ca altfel nu ma apucam de blog, nu ma pricep, adica n-am timp sa ma dumiresc. In viitor voi pune produsele pe breslo si Fb. Daca vreti sa vedeti la ce tot tricotez eu sunt pe facebook la artahandmade.
Pupam cu drag.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena iuliana, sorina, mai puteti? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
eu cu siguranta mai pot....mai ales ca am organizat totul pentru ziua lui Tudor si nu vreau sub nici o forma sa lipsesc
Plus ca luni mi-am programat un drum la Ikea sa cumparam patut iar pe 10 sa ajung la control ....
Acum sa vad cate imi ies din astea dar primele doua e musai
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
37+ Mara Andreea
baby78 spune:
La multi ani, Alexandru Radu! Mamica implinita Nela, sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!!! Tare frumos ai scris despre minunea ta mica!
Petrecere frumoasa
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
37+ Mara Andreea
Otiliav spune:
Raisa!
Andra Maria!
Clara Maria!
Andre!
Alexandru Radu!
Nela, pai crezi tu ca putem uita asa usor nasterea ta fulger. Si cand ma gandesc cate griji ti-ai facut ca nu vei putea naste natural si nici un medic nu te incuraja. Ma bucur ca a fost nasterea asa o experienta frumoasa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ramonavlas spune:
Buna dimineata! Cafeaua este gata!!
M-am intalnit ieri cu Paula, in sfarsit, si nu stiu de ce nu vrea sa va arate noul look pt ca ii sta mai bine decat blonda. Si nu e chiar bruneta, e un saren inchis.
Am avut o noapte usoara cu o singura trezire de 10 minute!
ciristina_serban spune:
LA MULTI ANI RADU ALEXANDRU! Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata! Nela, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!!! Multumim de tratatie!!
Va pupik pe toate! Sa aveti o zi frumoasa!
Va citesc, printre picaturi de la munci dar nu prea apuc sa scriu...
Bye-bye-bye...