Aspirante optimiste(801). Felicitari emilia.m!!!
Raspunsuri - Pagina 23

emilia.m spune:
Ankta, sa te auda Dumnezeu.
Tutunaru a zis asa: "In sarcinile normale la fiecare 2 zile nivelele hormonului se dubleaza. Deci este mai important de urmarit nivelele hCG in dinamica, de exemplu daca in 2 zile se observa o crestere a hCG de doar 2/3 exista sanse mari ca sarcina sa fie una cu probleme. In sarcina extrauterina nivelele cresc foarte lent si uneori se observa o scadere a acestora!"
De aceea inca am dubii dar incerc sa nu ma gandesc la ce-i mai rau.
Plec de acasa sa ma relaxez putin ca daca mai stau locului ma sui pe pereti. Spider-pregnant-lady o sa scrie pe mine.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

kmy_black spune:
buna fetelor!!! de la spital!!!
ma pun imediat pe din urma dar nu inainte de a face un nou capitol si de a felicita noile gravidute!!
emilia, cosminta sarcina usoarasi la termen va doresc!!!
kmy, de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mamei
fetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Buna seara fetele!!!! Stiu ca intru rar pe aici insa am de transmis si eu o veste buna(mai ales catorva persoane dragi mie),azi z13dpo am beta de 209,96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va rog sa nu ma felicitati in titlu pana nu vad la eco ca e totul bine ![]() Va pup pe toate!!!! Noapte buna!!!! ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin ![]() "Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri" Amos Bronson Alcott |

eu intru si mai rar decat tine, dar surpriza este pe masura

te felicit si ma bucur din inima pentru tine
stiu cat de mult te-ai chinuit, meriti din plin sa te bucuri si sa fii fericita

camcris spune:
sa continuam vestile bune, tot azi ma sunat o prietena care se chinuia de 4 ani sa aibe un bb si ieri a aflat ca este gravi atat cu test cat si confirmare prin analiza la sange, in conditiile in care amandoi erau sanatosi si anul acesta a facut 3 IA nereusite
pe aceasta cale daca cisteste vreau sa o felicit inca o data
fetelor deci minuni se intampla, toate la timpul lor, sigur va veni si randul nostru toate fetele optimiste si sa stiti ca nu v-am uitat