Aspirante optimiste(801). Felicitari emilia.m!!!
Raspunsuri - Pagina 22
cos_minutza spune:
Multumesc frumos fetele!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
daena spune:
Cos_minutza, felicitari pt bebe, sarcina usoara dusa pana la capat!
Monique, si eu tot asa am facut testele de ovulatie, dupa-masa si aveam grija sa nu beau 2 ore.Daca cauti pe picasa gasesti poza cu testele mele din aprilie, am avut 10 zile cu 2 liniute, mai pale sau mai accentuate si abia dupa testul pozitiv. Intervalul pt testele de ovulatie e intre orele 10-20, cel putin eu asa stiu. si spor la testat!
Draguta, temperatura bazala trebuie luata dimineata, in primul moment cand deschizi ochii, fara sa te misti din patuc. Se recomanda sa ai macar 3 ore de somn adanc inainte sa iti iei temp, de multe ori e crescuta si de la oboseala. Incearca un grafic pe fertility friend, pe mine ma ajuta mult.
emilia.m spune:
Hello fetelor,
Uite ce am gasit eu:
www.baby2see.com/preconception/hcg.html" target="_blank">http://www.baby2see.com/preconception/hcg.html
HCG Level Doubling Time
< 1200 -> 48 - 72 hours
1200 to 6000 -> 72 - 96 hours
> 6000 -> > 96 hours
Am pus in calculator prima mea beta 83.8 si a doua 123.7 si mi-a dat ca timpul de dublare e 84.6 ore adica 3.5 zile.
Ultrasound findings after five or six weeks of pregnancy are much more predictive of pregnancy outcome than are hCG levels. You won't expect to see a gestational sac or the fetus until the hCG level reaches at least 1,200 mIU/ml.
•The hCG levels will usually double approximately every 48 hours [ 2 days ] for the first four weeks of pregnancy.
•As pregnancy progresses the doubling time increases. By 6 to 7 weeks gestation beta hCG levels may take as long as 84 hours [ 3.5 days ] to double.
•The beta hCG may take more than 48 - 72 hours [ 2 to 3 days ] to double in 15% of normal intrauterine pregnancies.
•About 17% of ectopic pregnancies have normal doubling times.
Deci inca sper sa fie bine.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
Si am mai gasit ceva:
www.americanpregnancy.org/duringpregnancy/hcglevels.html/" target="_blank">http://www.americanpregnancy.org/duringpregnancy/hcglevels.html/
The hormone human chorionic gonadotropin (better known as hCG) is produced during pregnancy. It is made by cells that form the placenta, which nourishes the egg after it has been fertilized and becomes attached to the uterine wall. Levels can first be detected by a blood test about 11 days after conception and about 12 - 14 days after conception by a urine test. In general the hCG levels will double every 72 hours. The level will reach its peak in the first 8 - 11 weeks of pregnancy and then will decline and level off for the remainder of the pregnancy.
In a bout 85% of normal pregnancies, the hCG level will double every 48 - 72 hours. As you get further along in pregnancy and the hCG level gets higher, the time it takes to double can increase to about every 96 hours.
Caution must be used in making too much of hCG numbers. A normal pregnancy may have low hCG levels and result in a perfectly healthy baby. The results from an ultrasound after 5 - 6 weeks gestation are much more accurate than using hCG numbers.
Doamne, de-ar veni mai repede ziua de luni...
MeAlex spune:
Asta e cheia:
In about 85% of normal pregnancies, the hCG level will double every 48 - 72 hours.
Hai ca-i bine.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
daena spune:
emilia, . Te inteleg si ma rog sa fie bine, iar peste cateva luni sa tii bebelusul in brate si sa radem de cate griji ti-a facut la inceput.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
emilia.m spune:
Eu ma incadrez mai degraba la:
"The beta hCG may take more than 48 - 72 hours [ 2 to 3 days ] to double in 15% of normal intrauterine pregnancies"
Sper ca ma incardrez aici de fapt si nu la sarcina oprita in evolutie pentru ca la mine timpul de dublare a HCG-ului este
84.6 ore adica 3.5 zile.
Sunt super ingrijorata, nu am sa neg. Acum iau Medyn, Elevit, Duphaston, Aspenter, Euthyrox, Cetebe cu Zinc, Utrogestan si ma rog sa fie bine. Mananc si usturoi, ma dau si cu Lioton Gel pe burtica ca are Heparina si deci usor efec anticoagulant... si ma rog sa fie bine. De aflat ce si cum aflu abia luni si pana atunci inima e cat un purice, o sa trec prin stari diverse, panica, depresie, pesimism, relaxare, speranta, optimism... dar promit ca nu am sa plang si ca am sa incerc sa fiu cat mai zen posibil.
Ma duc pe la cea mai buna prietena a mea ca poate palavragitul despre tot felul de alte chestii ma ajuta sa ma relaxez.
ankcta spune:
Doamne emi ink mai ai dubii?! Stai linistita si viseaza ca peste 8 luni nu vei mai apuca
ankcta spune:
Am pregatit cate un frape si/sau limonada sa ne racorim , asa de dupa amiaza. Va astept pe toate cate sunteti mai libere