Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *439*
Raspunsuri - Pagina 26
Ilinca_M. spune:
Bianca, m-am gandit si io la faza aia, de-asta am zis cand am deschis-o; m-am uitat- nu scrie "a se consuma in termen de...", scrie doar "a se pastra la temperaturi intre..."(in frigider o stat) si "expira la..."
Stiu ca sunt multe pe care scrie "dupa deschidere a se consuma intre 3-7 zile" samd (lapte, suc de rosii etc.) si-s foarte atenta la astea, desi altii nu tin cont (si huzband a baut lapte deschis de vreo 2 saptamani si uitat de mine acolo:))
Am gustat-o, are gust ok. Cine naiba consuma o galeata de-aia in 3-5 zile? Mno, mai astept pareri, sa am pe cine da vina daca fac toxiinfectie!:)))
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Bianca, m-am gandit si io la faza aia, de-asta am zis cand am deschis-o; m-am uitat- nu scrie "a se consuma in termen de...", scrie doar "a se pastra la temperaturi intre..."(in frigider o stat) si "expira la..." Stiu ca sunt multe pe care scrie "dupa deschidere a se consuma intre 3-7 zile" samd (lapte, suc de rosii etc.) si-s foarte atenta la astea, desi altii nu tin cont (si huzband a baut lapte deschis de vreo 2 saptamani si uitat de mine acolo:)) Am gustat-o, are gust ok. Cine naiba consuma o galeata de-aia in 3-5 zile? Mno, mai astept pareri, sa am pe cine da vina daca fac toxiinfectie!:))) IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
daca ai gustat
daca nu inteapa
daca nu scrie pe cutie
spor la treaba...inc el mai rau caz poti sa faci o diaree
Ilinca_M. spune:
Baaai, am belit p...!!
Toata-s transpirata!
Avem un balcon, la camera asta de unde scriu, balcon inchis (nu cu termopan). Acolo mai fumeaza huzband, io n-am iesit pe el cat a fost plecat.
Mno si azi da sa iasa cu cafeaua, da' inainte sa deschida usa zice, ia, o viespe! Se uita mai bine...inca una. Pe dracu', sunt vreo 7-8 viespi zburatacind pe acolo!!!
Cum dracu' au intrat, nu stiu, avem o "gaura de aerisire" pt microcentrala in zidul balconului, da' parca e sita acolo (nuvad acum bine din casa, dar asa tin minte)
Huzband a fumat ieri acolo si cica nu erau, ma gandesc ca de erau n-avea cum sa nu le vada, nu?!
Mno, is disperata, de unde naiba au aparut si mai ales...ce ne facem?!!!
Bianca2503 spune:
Am vorbit acum cu Cami.
Erau la hotel, analizele Iuliei au scazut dar nu atat de mult.
Iulia era vesela, se juca iar Cami imi spune ca este muuuuult mai bine Iulia, iar tumora a scazut vizibil (din ce vede ea cu ochiul liber).
Bianca2503 spune:
I-am trimis ieri un mail Georgianei sa faca niste modificari la site-ul Iuliei (la contact- numele lui Cami si la despre iUlia- GENZA in geneza).
daca poate cineva sa o sune/buzzuiasca si sa o roage se opereze modificarile....
novus spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 I-am trimis ieri un mail Georgianei sa faca niste modificari la site-ul Iuliei (la contact- numele lui Cami si la despre iUlia- GENZA in geneza). daca poate cineva sa o sune/buzzuiasca si sa o roage se opereze modificarile.... |
Si contul de paypal trebuie modificat, e tot cel vechi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Floric spune:
Ilinca, cu smantana iti zic ca teoretic, daca e naturala, pana acum s/ar fi stricat (si/ar fi modificat in rau gustul, culoarea, consistenta, mirosul) dar...la cate chimicale contine fii pe pace...
Cel mult te alegi cu o durere de burta si diaree.
Eu una, nu as folosi-o. Dar...tu faci cum iti crede burta ta.
dsespre viespi, eu stiam ca pleaca daca faci fum. Dar nu stiu daca si ala de tigara e bun. Caci trebuie mult fum. Si oricum trebuie sa ai grija caci se enerveaza cand se simt atacate. cauta unde isi fac cuib si ucide cuibul. Spor!
novus spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Am vorbit acum cu Cami. Erau la hotel, analizele Iuliei au scazut dar nu atat de mult. Iulia era vesela, se juca iar Cami imi spune ca este muuuuult mai bine Iulia, iar tumora a scazut vizibil (din ce vede ea cu ochiul liber). |
Daaaa si mie mi-a zis Cami ca tumoarea e acum ca dimensiune fix cum a fost la nastere , eu zic ca e super bine !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
chatonel spune:
bravo iulia pentru rezultatele bune la tratament
fetelor, eu am un admirator, imi deseneaza o inima pe parbriz ... prima data cind am vazut-o m-a distrat, apoi am spalat masina alalteri si azi vad ca e alta inima, mai "bine" plasata, sa o vad la sigur
speram sa fie motanul, dar nu e... decit gelos
chatonel spune:
ilink, eu folosesc fara probleme ce e ok la gust si miros, indiferent de data limita de garantie.
ps
daca ai 7-8 viespi plimbatoare, vezi sa nu fie un cuib: uita-te in toate colturile balconului si urmareste-le unde se baga...