Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *439*
Raspunsuri - Pagina 24
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Multumesc. Dozele sunt mari, dar nu la ele e problema, ci la mine! Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+ IULIA va invinge CANCERUL! |
dar ce ai facut? Te-ai uitat la gimnastica si te-a apucat efortul? Glumesc! Sper ca totul e in regula!!!
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
dar ce ai facut? Te-ai uitat la gimnastica si te-a apucat efortul? Glumesc! Sper ca totul e in regula!!! |
Nu... dar ne-am cam fatzait astazi cu masina pentru consulturile lui Costin si se pare ca nu i-a priit deloc lu'bb. Nu am avut curaj sa ma mai sui iar in masina sa ma duc la spital... unde ma internau si-mi puneau minunile astea pe vena(altceva tot nu aveau ce-mi da)... asa ca le inghit si eu in doze maxime pe gura, imi e rau de efecte adverse si nervi... si... sper sa rezistam pana dimineata convenabil... si sa vedem atunci cum stam.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!
Anaan spune:
Mada, ma bucur tare, tare ca e bine cu Costin!Tu fii cuminte si rabdatoare!
Ina, referitor la referendum - de-aia nu-mi ardea mie de chefuiala, ca imi era frica de un asemenea deznodamant.
Dyana, sa va fie de bine vacanta! Sunt de aceeasi parere cu tine in privinta banilor stransi pentru Iulia: fiecare donatie conteaza foarte mult!!!
Iulia si Cami imi sunt si mie in gand mereu.
IULIA va invinge CANCERUL
Monnvas spune:
Bilantul din conturile Iuliei: aprox. 11.000 de euro!
Dupa decizia CCR, io am sunat-o pe Cami si am sfatuit-o sa schimbe toti leii in euro fiindca... o va lua la vale rau de tot cursul...
Floric spune:
Fetelor, mai tineti minte cand eram la scoala generala si la ora de sport (sau cand ne scotea la careu) si pentru a stabili o ordine elevii erau asezati in linie dreapta dupa care primul elev spunea tare UNU, intorcand capul spre cel din stanga sa, iar acela facand acelasi gest din cap, spunea tare DOI, si asa mai departe, pana fiecare elev primea un numar. Astfel, se faceau grupele de sport, etc.
Ce ziceti mai avem mult pana ne vom numara asa? Sa aflam cati suntem in tara?
Eu rad numa cand vad un lant imens uman de la Vama veche pana Sapanta si mai sus. IS fiecare sa isi spuna numarul.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Bilantul din conturile Iuliei: aprox. 11.000 de euro! |
Felicitari si multumiri fetelor !!!! Suntem tari !!! Si nu e gata campania
Monnvas mii de multumiri
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Bilantul din conturile Iuliei: aprox. 11.000 de euro! |
Suuuper!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!
inapreda spune:
Denisa, grija maxima, sanatate multa si te astept cu vesti bune!
Jos palaria pentru suma strinsa pentru Iulia cea luptatoare.
Monnvas spune:
IULIA in Libertatea:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/social-copil-cancer-406734.html
Din pacate, reportajul a fost facut acum vreo 2 saptamani si contine niste inexactitati. Intre care si suma stransa, iar la clinici a facut cam varza...