Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *439*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata si de la mine

sa aveti o zi usoara tufete dragi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu sunt chiauna acum taman din cauza unei cafele bauta ieri cu vecina, care a tot insistat sa-mi faca una speciala (i-am spus ca strica orzul pe gaste, ca eu nu fac nicio dif intre cafele, dar nu s-a lasat). N-am pus gura pe cafea pana la sarcina cu Anastasia si beau doar in sit exceptionale: e frig si e singura bautura calda disponibila, sunt intr-o adunare de cafegii si n-am chef de dat lamuriri, gazde insistente la extrem.Imi plac mirosul si ....prajiturile, inghetata (cu cafea, bineinteles).

Vazut poze peste poze cu fetite cu codite...

Noi am fost singure 3 zile si ne-am inteles bine, chiar m-a lasat sa-mi fac treaba.

Am uitat ce vroiam sa mai zic
Edit: cica in Israel te descurci pe la spitale si pe strada cu rusa. S-a operat cineva apropiat si asistentele erau din Ucraina si Bielorusia, soferu la taxi la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata fetele, beau o cafea de la voi ca la mine e un dezastru in casa.

Ne-am apucat de spart o camara sa largim bucataria, praf peste tot , lucrl merge greu iar eu sunt f.obosita... am impresia ca nu o sa termin la cate am de facut

Pup !

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Si eu sunt cu o cafea maaare in fata. Am iesit in cele din urma aseara, si tare bine mi-a facut!Dar stiti ce vreau eu sa va intreb: cand mai aveti timp de treburile casnice? Eu am ajuns acasa, am gatit, am mancat, am pus o masina de rufe la spalat, si am iesit. Daca nu ieseam, aveam si eu timp sa strang masa, sa intind rufele si sa fac putina ordine...Asa i le-am pasat sotului Si apropo de cafea, eu ador cafeaua la ibric, aia la filtru mi se pare cam degeaba. Dimineata vin la birou cu cafea facuta acasa, pusa in termos. Peste zi mai beau si la filtru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pai, Anamaria, treburile casnice sunt pe locul 2. Cel putin la mine...

e adevarat ca am momente cand ma enerveaza ca s-a pus praful si ca se vede, dar nu sunt menajera si vreau si eu afara. O sa am tot timpul la iarna sa stau in casa:))

asa ca stai linistita, noroc ca masina merge singura-doar cu intinsul e problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anamariame, eu am noroc ca ne gateste mama , curatenie facem cand apucam dar nu ne stresam prea tare ca doar e casa nu muzeu , de obicei in wkd daca nu plecam niciunde facem si putina curatenie, noroc ca nu stam la curte , iar alte treburi casnice le fac seara dupa ce venim de afara, la iarna o sa am timp sa si gatesc seara cate ceva

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Noi am avut o noapte agitata, am stat ca pe ace, de frica sa nu mai ploua, fiindca ieri seara a plouat tare si ni s-au inundat curtea si pivnita, la unii oameni a fost nevoie sa vina pompierii, sa le scoata apa din curti. Daca mai ploua, in aceeasi situatie cred ca eram si noi. Acum ma apuc sa scot din pivnita, H. nu a putut sa-si ia zi libera, asa ca ma asteapta mult smotru. Plus ca vremea e tot mohorata si mi-e teama ca incepe iar sa ploua...of!

Mada, spiralam, spiralam!

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu Anaan am auzit ca a plouat tare la voi si bunica mea era obosita draga de ea dupa ce a pazit apa sa nu intre in casa
Spor la treaba !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mada, spiralam si noi, da' si tu sa intri cit mai repede sa ne spui noutatile !

Anaan, imi pare rau... Bine ca n-a fost mai rau, daca spui ca era loc si de mai rau. Daca mai vine ploaia, trimite-o la noi....noi stam la bloc :)))

Da, nici eu nu am nici o tragere la treburi casnice, spal rufe - vorba vine - pt ca e f cald si trebuie spalate f des, sterg prin bucatarie cu moderatie, sa nu se ia vopseaua , am mai aranjat dulapul de haine al Ilincai, ca atunci cind intra in el il face vraiste....dar nu ma agit. Praful il sterg mitzele care se catara peste tot. Noi iesim dincasa dupa 18-19, ca pina atunci nu se poate respira pe afara, dar inainte de 18-19 nu se poate respira nici in casa, asa ca....
Iar cu mincarea, Motanul face cite un borsh, iar la cina ne orientam; noi bagam cite-o salata (mai ales eu) sau ochiuri cu ceva (mai ales el), Ilincai ii fac paste cu diverse, ca se fac repede, gris sau orez cu lapte/brinza/nuca etc, si mai trag fie o portie de snitele, fie niste pulpe de pui la cuptor, simple, ca legumele dureaza mult pina sunt gata. De obicei gatitul e intre 16-17 si 18-19 cind iesim. Asa, la repezeala...noroc ca nu-s mofturosi astia ai mei.
Cred ca v-am mai zis eu cum sunt macaroanele cu brinza pt ilinca: se fierb macaroanele si se tufleste deasupra niste telemea. Bunica, atunci cind vede, zice ca asta e mincare de ciini si ca ea n-ar pune gura pe asa ceva :))))

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vaai, Anaan, si la noi a plouat ieri in 2 ture, a doua tura asa, cu niste tunete si traznete si ploaie siroaie...eu eram la infrumusetare la prietena mea cu salonul de modelare corporala, vreau sa ma pun in forma, poate chiar sa ma fac Zana Zorilor
Tufete, io beau cafea de la 14 ani. Maica-mea era mare fan. De la inceputul clasei a VIII a, n fiecare dimineata ma intreb:"vrei o gura de cafea" si io nu. Si nu. Si nu. Pana m cedat nervos:"faaa-mi o cafea ca nu mai rezist sa ma tot intrebi!!!" Si de atunci beau in fiecare dimineata. La 15 ani i-am adaugat tigara. 10 ani am baut doar ness pana am citit eu undeva ca "e cancerigena":)) Acum recent am citit ca de fapt era basm, cafeaua e tot cafea (daca nu e "3 in 1" sau alte rubbish).
Cu cafeaua maestra de ceremonii era maica-mea. Dupa ce m-am lasat de ness (la facultate oricum numa ness stiam sa-mi fac:)) imi facea la "presou" (nu stiu daca stiti voi ce e ala, ca vine din maghiara, e aparatul ala metalic de-l pui pe aragaz si shuiera cand iese cafeaua:)). Apoi a cumparat aparatul asta. Credeti-ma ca n-am stiut cum se manevreaza, nu vroiam sa stiu, mi se parea groaznic de greu ("sindromul neputintei invatate":))), tot vroia maica-mea sa-mi arate dar nici nu ma uitam, de ce sa ma uit la ceva complicat?:)) Noroc ca i-a aratat lui Andrei.
Prima cafea din viata mea (in afara de ness) am facut-o cam la 1 saptamana dupa ce a murit maica-mea, de ciuda ca Andrei tot uita sa puna de cu seara astfel incat dimineata eu doar sa invart butonul...
No, v-am spus si "istoricul cafelei". Am trecut iar pe ness!

Mergi la inceput