Hai Dana! Bravo Ned, Michelle, Pusi, Valy! (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

victor de vreo 2 zile are un inceput de colici si am inceput sa ii dam infacol;
azi am fost cu el la pediatru si in 2 sapt si 2 zile a luat 800 g si vreo 2 cm (aste s vestile bune) dar avem o recomandare de ecografie pt tal valgus... speram insa sa nu fie nimic, pediatra zice ca sa nu imi fac griji dar totusi sa facem eco si sa vb apoi cu un ortoped

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fleur chiar mi ai facut pofta de lapte cu cereale.dar nu mai vreau sa mananc la ora asta.asa ca bag un pahar cu apa mai bine si galactogil.

noi azi ne am chinuit rau.toata ziua a fost suparat.adormea si se trezea dupa 10min altadata plangand.am stat tot cu el in brate.ma gandeam sa nu il doara si altceva dar banuiesc ca atunci ar face febra.nu?oricum trage cu tunul la greu si face kk dar asa cativa stropi.si ma invinovatesc rau ca ieri am mancat sos de usturoi si ma gandesc ca de la ala o fi..sau ma mai gandesc ca m am facut cu crema de hemorzon(sau asa ceva.nu mai merg pana in baie sa vad ca bebe doarme pe mine)si scrie ca nu au fost facute teste ptr alaptat.se poate sa il doara burta de la el?voi l ati folosit pe asta ca nu mai stiu.si il folosesc deja de 3 zile si tot asa imi vine sa plang cand merg la baie.
si lamuriti ma va rog si pe mine cu hepathrombinu cum e.ca am vazut ca voi il folositi si eu cand l am cerut la farmacie s a ras aia de mine si a zis ca ala e ptr varice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ali nu cred ca e de la creme, eu ma dau (alternativ) cu hermozon/doxiprot/doxiproct/hepathrombin + supozitoare...

dc o las mai moale incepe nemernicul sa isi faca simtita prezenta

asa rezist pe baricade inca vreo 2 sapt cand vreau sa ma duc la chirurg sa il rezolve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ali, are dreptate Porumbita.nu este de la creme. Hepatotrombin eu l-am folosit pentru vanatai si pentru dulurile de la injectii. Si Nectarel uneori e Mai agitat.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

porumbita,adamersi.
noapte buna.va pupne vedem dimineata la cafea sau ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,
Hai sa mai las o cafea , ca altceva la atata oboseala nici nu merge
Ati avut o noapte usoara si racoroasa ?
Eu sterilizez un biberon , fac ture din 2 in 2 ore si astept sa se faca ora 8 si sa-l mufez pe d-nul Andrei la tzatza ca m-a terminat cu somnul
Am crezut ca de la lp doarme mai mult , dar de unde ?!?.... la 2 ore ceas s-a trezit
Trebuie sa mai ma si mulg si eu nu vad bine de somn , Doamne cand o sa vina o noapte intreaga de somn ?!!? ... Pe la 3 ani , stiu ...asa ma incurajeaza lumea
Va pup pe toate si poate macar voi sa fi dormit bine

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Am scris un mesaj si s-a dus la "drafts", nu stiu unde sunt...

In fine ideea era: Laura, rabdare infinita iti doresc, stii ca sunt zile si zile, va fi si mai bine si inainte de 3 ani. Si, vorba ta, cand iti trage un zambet uiti de toate. Al meu asa mi-a facut azi de cateva ori (l-am prins si in poza) si nu-mi mai trebuie nimic pe lumea asta .

Eric a fost linistit azi, am profitat si l-am scos vreo 2 ore cu masina, am vizitat o cresa si alte treburi. Dar mi-am reprosat ca s-a deshidratat rau saracul (buzite albicioase, cu cojite pe ele), a fost extrem de cald si nu am pregatit, cum mi-am propus, bibe de apa/ceai.
Asa ca repet, cu scuze pt cele ce nu- s de acord, intrebarea pt cele ce o fac:
- ce fel de ceai/apa dati la bebei? Apa plata sau apa fiarta si racita? Ceaiul din ce plante? (nu ma intereseaza marca, ca nu cred ca gasesc aici, ci din ce sa fie facut)

Intorsi acasa, a supt o ora jumate, era disperat. Nu-l mai scot asa mult, ne linistim de acum. Am si rezolvat treburile de saptamana asta, trimis invitatiile la botez etc. Gata de acuma rutina zilnica, cel mult o plimbarica pe zi in parc daca se mai domoleste caldura.

O zi linistita si racoroasa va doresc voua si piersicutelor!

ps1 poze noi cu bb pe picasa
ps2 o fi nascut Dana?
ps3 ce voinicut s-a facut Nectarel! Pupici multi! Si ce haios l-ati imbracat. Imi place ca are sandale... O sa-i iau si eu lui Ericut, chiar de-s doar de "fitze" deocamdata . Sa creasca mare-mare, sanatos si frumos ca si pana acum!

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neatza!
Noi am avut noapte buna cu o trezire la 2 si una acum.

La cat timp faceti botezul? De locatie nu e problema insa incep deja sa ma gandesc la " detalii".

Ieri a fost zi de cantar. Riana a mai luat 270 gr saptamana asta.

O fi nascut Dana?
Dar Michelle oare cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Neatza si de la mine fetele

Dana ceva vesti?? precis ai nascut deja si stai si te minunezi de pui

Delia cum sunteti, cum e sotul?

Fleur eu as da apa plata simpla daca e sa dau, citisem undeva ca fierberea apei practic concentraza toate metalele grele. frumos foc Ericutul

Ada pup si Nectarash dragalas, mei mei de sandale avem noi

Bea sunteti niste frumoase amindoua

Aruba am admirat-o pe Grace, iti seamana

Kimmy ce gogosica mica ai si tu acolo, cred ca seamana leit cu Timi

Gabi ceva poze si de la tine?

va pup, am pus si eu citeva pozici mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, sper ca ma mai primiti pe topic, desi nu am mai scris/citit demult .
stau f f prost cu timpul; mi se pare f greu cu gemeni - nu ma plang, dar asa percep eu lucrurile. bb1 (eric) este colicios si plangacios asa ca il tin muuult in brate sa il consolez - nu suport sa il vad ca plange minute in sir - simt ca o iau razna daca sufera.
am impresia ca bb2 (marc) este gelos, asa ca ma simt f prost ca nu pot sa ii iau pe amandoi in brate la fel de mult (sotul il ia pe marc, dar se pare ca el vrea si la mine; sau, ma rog, mai mult la mine). ca sa compensez, il mai pun cu mine in pat sa il adorm si il razgai.
sotul mai are o saptamana de concediu si trebuie sa recunosc ca ma ajuta enorm cu bebelusii. el nu are rabdare in general, dar cu ei are o rabdare de fier. parca nu il recunosc.
bb-ii mananca din 3 in 3 ore, doar ca eric si-a scos singur masa de la ora 3 dimineata si am considerat ca nu are sens sa il fortez, sa il trezesc aiurea, etc. i-am spus neonatoloagei si a zis ca da, sa las copilul in pace daca nu vrea sa mai ia masa si la 3 dimineata.

burta aproape ca mi s-a tras complet (de la sine), dar mai am niste sunci pe picioare de care cred ca nu am scap in curand, in sensul ca atata vreme cata am lm (chiar daca nu suficient pt amandoi), nu am de gand sa tin diete.
am reusit sa ma vopsesc si sa ies scurt in mall sa imi cumpar cateva rochii si am constat ca maruntisurile astea mi-au facut f bine la moral.

va doresc nasteri usoare celor care trebuie sa nasteti si urez bun sosit bebelusilor. nu sunt la curent cu noutatile, nu stiu ce s-a mai intamplat aici.

Mergi la inceput