Hai Dana! Bravo Ned, Michelle, Pusi, Valy! (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

HAI DANA sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetele,

Raportam o noapte linistita, treziri la fix 3 ore, papa si nani imediat. M-am odihnit binisor, fara insomnii de data asta si acum, de 2 ore ma ocup de domnul Eric: supt, schimbat,facut "toaleta pisicii" (spalat cu buretele si tampoane de vata), cantat, joaca. Sper sa adoarma in curand...
(Asta ca sa citeasca viitoarele noi mamici ce le asteapta ).

Multumesc fetelor de raspunsuri cu lp, Dana, ai dreptate, nu are rost sa-i bag lp degeaba, am avut si eu o cadere nervoasa ieri, ca nu mai puteam de oboseala, nu ma bagati in seama. Instinctul imi zice ca baiatul e ok cu laptele meu, are si el zile si zile. Ieri a fost cald si ff umed, cred ca a supt de sete asa des.

Ieri am rezolvat si cu ultimele detalii pt botez, am angajat dj si pozar...scumpi al naibii...tare e greu cand le faci pe toate singura, cum v-am spus n-am nici un chef de astfel de pregatiri, dar n-am incotro. M-a intrebat dj-ul de preferinte muzicale,habar n-am avut ce sa-i spun (noi ascultam in per asta cantece de leagan si pt copii), in afara de "no manele".

Laura, daca intrerupi antibioticul eu zic ca risti sa nu te vindeci complet. 2 zile nu e asa de mult, macar stii o socoteala ca l-ai incheiat. dar te cred ca e chinuitor cu biberonul. eu am mai multe biberoane (pt lapte muls), drept sa iti spun nu le-am sterilizat chiar de fiecare data, ci la sfarsitul zilei pe toate. In rest spalate bine cu peria speciala si apa clocotita de la robinet.

Kimmy, felicitari pt programul printesei tale... de obicei asa e in primele saptamani, dorm tot timpul intre supturi...dupa aia...dar stii si tu.

Dana, se pare ca, chiar vine momentul. Nu mai ai nici o treaba neincheiata, gata, poate sa vina! Nastere naturala usoara, de vis iti doresc!

Va pup, ma duc sa pap un bol mare de lapte cu cereale. Sunteti invitate!

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

intru repede sa vad daca a nascut Danutza si ... ce faci???

Hai Dana!!!

Laura eu zic ca nu mai are rost ercefurilul, oricum nu stiu de ce ti l-a dat ca enterocolitele sunt virale si deci antibioticul nu face nimic importanta e numai hidratarea, organismul tau face restul. bietul pui fara tzitzi a lui

Felicitari noilor mamici

mai intru, acum parc scrie pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Salutare fetele, vin cu vesti bune. Am nascut un baietel de 3910 g, 52 cm si apgar 10. Am nascut pe 26 iulie, cand eram programata la ceza la 39 . Apa mi s-a rupt cjiar cu o ora inainte de operatie.
Operatia a decurs bine, in afara faptului ca mi-a fost rau in timpul operatiei cand mi-au facut anestezia. Acum am trecut peste, suntem acasa de duminica si incepem sa ne obisnuim. Inca nu mi-a venit laptic, am inca colostru si ma chinuiesc cu urlatorul sa pape ceva san, insa e greu. Ii dau lp dupa ce il chinuiesc cu sanul. Mai revin cu informatii.
Va pup ,
Mami de Tudor

38+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biribu

Laura eu zic ca nu mai are rost ercefurilul, oricum nu stiu de ce ti l-a dat ca enterocolitele sunt virale si deci antibioticul nu face nimic importanta e numai hidratarea, organismul tau face restul. bietul pui fara tzitzi a lui

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Biribu , dupa ultima pastila de ercefuryl la cate ore pot alapta ? Meci mult

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Felicitari Ned !
Bine ai venit bebe Tudor!

Felicitari Gabriela !
Bine ai venit bebe Ilinca Maria !

Felicitari Pusi !
Bine ai venit bebe Sara Ioana !

Felicitari Valy27 !
Bine ai venit bebe Sara Maria !

Felicitari Michelle !
Bine ai venit bebe Clara !

Hai Daconst !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, va salut pa toate. Dana, inca nu a nascut. Felicitari mamicilor care au nascut.Eu sunt rupta de oboseala.Nectarel mananca la cerere, si bea lapte din doua in doua ore. Am noroc ca sta cu soacra mea, care s-a mutat la mine si care e numai cu el in brate.O sa vad eu pe urma. Deocamdata vad ca mai am lapte.va pupic.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Vai, ce bebelusi frumosi , si fetite si baietei. L-am pus si eu pe Nectarel sa vedeti numai ce voinic este.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

aici e ff cald azi (39 cu factorul umiditate) si cred ca ii e sete mereu de suge asa des. in ritmul asta cred ca ajung sa ii dau cate un pic de ceai, ca toata saptamana va fi asa. de foame-foame stiu ca a supt doar de vreo 2 ori de azi noapte pana acum, in rest mai trage cateva inghitituri, mai sta. daca ii iau tzitzi se supara.
eu nu am apucat sa mananc pana la ora asta (1) darmite sa mai fac ceva, avem de iesit cu treburi, dar mai pe seara...sper ca se mai racoreste si se linisteste si bb pana atunci.
deci: ce ceaiuri se recomanda la bebei? din ce plante?

daconst eu nu as suporta asa o asteptare lunga, cred ca si de asta ma bucur ca am facut cezariana.
s-ar putea sa ai dreptate cu luna plina, e o tensiune in aer.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

La prima fetita nici eu nu i-am dat apa/ceai pana sa incepem diversificarea. Acum, la Riana ii dau ceai pt colici (chiar daca inca nu avem) mai mult pt a nu se deshidrata. Stiu ca laptele tine si de sete si de foame insa de data asta asa imi spune instinctul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui niccostea

Fetelor, iar am ramas in urma cu cititul. Felicitari noilor mamici si nasteri usoare celor ce se pregatesc!
Ca de obicei, am o droaie de intrebari:
- ce fel de apa folositi pentru baita? noi folosim de la chiuveta, insa dr pediatru ne recomanda sa o fierbem si sa o racim. Mai face cineva asa? E intr-adevar necesar sau doar o masura de hiperprotectie?
- cat stau BB-ii vostri la san? Stefan sta treaz in medie 3-4 ore intre reprizele de somn, timp in care suge de 2 ori din fiecare san si sta la fiecare san cam 45 de min.
- cum faceti sa-i adormiti? mai nou nu mai reuseste sa-l adoarma decat sotul, la mine nu adoarme decat daca e in wrap, la plimbare
Ma duc, ca deja bazaie.

Mami de Stefan (13.07.2012)
MTHFR - A1298C heterozigot

1. Noi folosim la fel, apa de la robinet direct.
2. Cam 15-20 de minute si un singur san la o masa.
3. Dupa ce papa, o pun treaza in patut. Nu o las sa adoarma la san. Pe cea mare o adormeam in brate....si acum, la 2 ani pe care ii implineste azi, tot asa adoarme. Nu mai facem greseala asta!

Mergi la inceput