37 de lei/copil pt. gratuitati medicale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Sunteti de groaza, zau daca nu. Va legati de sa nu zic ce, ca e vorba barbateasca. Ce drac de importanta are ca eu am deschis subiectul si nu altcineva?

LOL, ma plang, ete fas, parca ar fi prima data cand platesc serviciile medicale pentru copil.

Ma gandeam ca e interesant de stiut, nu e singura modificare propusa, am mai aflat de una, dar vizeaza angajatorii.

ab5174, eu nu stiu unde ai platit tu 1 leu calatoria, in Braila e 1,2 lei calatoria, fie cu maxi-taxi, fie cu autobuzul, si nu exista nici curatenie, nici aer conditionat. Nu m-ar fi deranjat, ca oricum circul des cu maxi-taxi, numai ca, la febra 39, nu stau in soare, la 40-45 de grade, sa astept maxi-taxi.

AnaisG, nu te-ai prins, clar ca nu astept sa deconteze statul drumurile mele cu taxiul.

Stiti ca plata contributiilor la sanatate se face pentru fiecare sursa de venit, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

am citi pe sarite asa ca poate nu am vazut dar de curiozitate
ce gratuitati intra aici,in cei 37 de lei?
eu platesc analizele copiilor daca nu stau internata iar daca vreau sa mi le faca gratuit trebuie sa astept cel putin o luna ,sau la urgente iti mai face analize..

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

aa si mai vroiam sa intreb:ambii parinti sa castige atat,sau un parinte?

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
ab5174, eu nu stiu unde ai platit tu 1 leu calatoria, in Braila e 1,2 lei calatoria, fie cu maxi-taxi, fie cu autobuzul, si nu exista nici curatenie, nici aer conditionat. Nu m-ar fi deranjat, ca oricum circul des cu maxi-taxi, numai ca, la febra 39, nu stau in soare, la 40-45 de grade, sa astept maxi-

Selene, am intrebat-o pe sora mea e cica 1.50 la Brasov(scuze ea imi cumpara biletele ) ....dar de ce sa dau 10 lei pe taxi cind "nu asi avea" ?????

Nu imi spune ca de la tine de acasa pina la doctor sint 50 km.......snobismul costa.

Parintii nostri numai cu "taxiul" ne-au dus la doctor .........

Si faza cu caldura ma calca deja pe nervi , iarna e frig , vara e cald .......un pensionar de 80 de ani nu 'moare' in autobuz .....Selene DA .....

Stiu copilul era bolnav ........dar si multi altii din autobuz sint ....si nu se pling pe forumuri......

P.S. Cred ca de data asta ma 'cartonesc' si eu

Mergi la inceput

ab5174, eu ti-am mai spus, daca ai ceva personal cu mine, te rog sa folosesti PM-ul. Ca esti penibila, zau.

Pe tine nu te intereseaza cu adevarat decat acele elemente care iti dau ocazia sa te legi de ceva. Ti-am mai spus-o, dar nu pricepi. Atunci au fost analizele, acum e taxiul. Maine o sa fie culoarea pantalonilor, poimaine, modelul de la chiloti, raspoimaine, marca de hartie igienica.

Un lucru nu iti permit, catzo: sa te legi de chestii care imi privesc copilul. Nu e vorba de "Selene moare in autobuz", e vorba de copilul lui Selene, moale ca o carpa din cauza febrei. Esti mizerabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaisG spune:

Citat:

ab5174, eu ti-am mai spus, daca ai ceva personal cu mine, te rog sa folosesti PM-ul. Ca esti penibila, zau.

Pe tine nu te intereseaza cu adevarat decat acele elemente care iti dau ocazia sa te legi de ceva. Ti-am mai spus-o, dar nu pricepi. Atunci au fost analizele, acum e taxiul. Maine o sa fie culoarea pantalonilor, poimaine, modelul de la chiloti, raspoimaine, marca de hartie igienica.

Un lucru nu iti permit, catzo: sa te legi de chestii care imi privesc copilul. Nu e vorba de "Selene moare in autobuz", e vorba de copilul lui Selene, moale ca o carpa din cauza febrei. Esti mizerabila!

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Iar tu ai o atitudine putin spus de mahala si nu e prima oara. Ai report la moderator. Nu mai deschide subiecte pe forumul asta daca desconsideri in halul asta userii forumului!

Mergi la inceput

oanap, ambii parinti.

Eu, cand citisem stirea in revista aceea (nu mai stiu, Mamica de Azi, Femeia de Azi, ceva de genul) intelesem ca se face referire la faptul ca, pana acum, copiii beneficiau de oaresce gratuitati in ceea ce priveste serviciile medicale. Ce gratuitati, nu stiu. Acum, daca modificarea este aprobata, pentru a beneficia in continuare de acele gratuitati (repet, nu stiu la ce se refereau, nu era mentionat), se va plati acea suma, de 37 de lei/luna.

O sa urmaresc sa vad daca stirea din sursa lipsita de credibilitate Libertatea este preluata/confirmata de alte surse, mai credibile.

ab5174, n-am stiut ca ai puteri paranormale, sa stii tu cat imi permit sau nu imi permit sa folosesc taxiul si daca este vorba de mofturi, fitze, snobism sau chestie urgenta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AnaisG

Iar tu ai o atitudine putin spus de mahala si nu e prima oara. Ai report la moderator. Nu mai deschide subiecte pe forumul asta daca desconsideri in halul asta userii forumului!

Nicio problema, are si ea, ca nici ea nu e la prima abatere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

E ingrozitor de urit.

Nu cred ca ab a spus-o cu rautate insa tu ai raspuns cu rautate.

Sa ma mai puna Aghiutza sa-ti mai scriu omeneste la vreun subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:

pana acum, copiii beneficiau de oaresce gratuitati in ceea ce priveste serviciile medicale. Ce gratuitati, nu stiu. Acum, daca modificarea este aprobata, pentru a beneficia in continuare de acele gratuitati (repet, nu stiu la ce se refereau, nu era mentionat), se va plati acea suma, de 37 de lei/luna.

Cum sa nu stii? Vaccinuri, consult, internari si partial medicamente. Toti copiii din Romania, pana la 18 ani, au (avut) parte de servicii medicale gratuite la spitale si cabinete de stat sau care sunt compensate de la buget, prin CAS.

Intelegi mai bine situatia asta cand experimentezi contrariul si te trezesti in occident ( precum noi, acum muulti ani) si pana iti reglementezi actele si asigurarea, dai bani la consult la medicul de familie, dai bani ( 600 euro) pe spitalizare de o (una) noapte, platesti integral medicamentele, eventual platesti salvarea de te rupe daca nu esti asigurat si totusi apelezi la salvare la mare urgenta ( asta nu am patit-o noi, macar).

Mergi la inceput