Cel putin 10 kg jos
Raspunsuri - Pagina 8
mcoca spune:
Lyada, felicitari pentru cele 6 luni!!! Cat ai dat jos in acest timp?
Maine poimaine fac si eu 3 luni. Azi noapte am visat checuri, desi nu ma dau in vant dupa ele :).
In dimineata asta aveam 68,5.
Vicky si Printzesone
anna_a spune:
neata fetelor
cantarul sa incapatanat sa stea la 62.1; a tot oscilat el acolo 62.0-62.1 si tot la .1 s-a oprit...al naibii; cred ca treb sa ma urc pe al fetelor ca ala arata cu precizie de 5g, dar nu tine vacuta :)
in fine, e de bine; maine poat evad 61+ :)
ioachim,
pai probabil ca pe acolo pe la 1000+ calorii am mancat; dar eu nu fac miscare deloc; nici nu-mi trebuie mai mult; mai ales dc vreau sa slabesc, imi treb max 1000 calorii; eu muncesc de acasa, deci miscare ioc
LYADA spune:
- 10.5 -11.5 kg - depinde de saptamana in care calculez (am intrat la subiect dupa primele 3 luni parca).
Cam sunt la nou stil de viata si mai putin la dieta focusata, caci daca ar fi sa tin cum tineam in primavara as fi ajuns la target (65), insa nu simt motivatia sa ma fortez. Imi spun ca las timp corpului sa se obisnuiasca cu greutatea asta - si garderobei, eu de exemplu am strategia opusa Annei - ma feresc sa ajung sub 1400-1500 calorii pe zi, ca sa nu se obisnuiasca metabolismul acolo. Dar - si asta cred ca e un aspect important- pana la 35 ani nu am avut deloc probleme de greutate, am oscilat intre 60-63 kg desi mancam serios.
e perfect ca ai atins 3 luni Mcoca, e un prag f important dupa care e destul de greu sa renunti, devine mai simplu sa continui.
Caro, suna bine cina ta- cat mananci insa ca sa te saturi cat de cat, mai mult de feliile unui ardei? Eu tot bag salata ca are volum mare si calorii putin, imi da satisfactia ca mananc mult, dar as mai schimba cateodata. Si au si salata de vinete la Billa
Anna, nu te necaji - e posibil sa fi atins acea perioada de platou care e normala in orice dieta. Eu am stagnat o luna la 68 kg, a fost destul de greu de rezistat ca moral.
carolinah spune:
Bianca, mananc un ardei mare, taiat felii pe care pun salata de vinete asa cum pui pe paine in mod obisnuit. Daca nu ma satur, mai bag si o rosie uriasa si sanatoasa din gradina proprie.
Maine plec in concediu, unde voi manca tot conform Rina, ca nu vad de ce as schimba ceva...
Nu stiu daca mai intru aici sa scriu, va doresc toate bune si ne revedem peste 9 zile.
LYADA spune:
Aha, merita incercat cu rosie cu tot
Concediu frumos Caro!
Noi te asteptam aici cuminti si mai suple speram...
ioachim spune:
Pai anna, asta spun...
poate mananci cam prea putin, desi nu faci miscare...
ce inaltime ai?
sau poate cum spune Lyada, ai o faza de platou. nu te ingrijora si nici nu te infometa. pe termen lung, mai rau face.
LYADA spune:
Ieri am mancat f diversificat, nici nu pot aprecia caloriile, insa cantitatile au fost mici.
Md: branza proaspata cu sal asortata si o felie paine f mica, franzela integrala
G: iaurt cu 2 lg cereale ovaz
P: pulpa la gratar cu garnitura broccoli, morcov sote si salata mixta: varza, morcov, rosie
G: o nectarina
C: pilaf si cartofi la cuptor (din mancaruri diferite) cu salata varza si morcov
Later: jumate felie pepene rosu
Plus mici abateri: 4 covrigei ( stiu sigur ca am terminat punga), 2 bomboane la birou, putina ciocolata neagra
Azi am Md: o chifla taiata in 2 cu branza vaci si salam chorizo, masline, un ardei, un castravete
G: iaurt si fructe
P si C înca; nu stiu
anna_a spune:
neata fetelor,
am cam 1.65-1.67; eee, nu e faza de platou, ca dupa ce am vazut 61,7 acum 3 sapt, am plecat la greci si m-am intors cu 64 :(;
dar am reusit sa dau jos iar sapt asta, azi iar 61.7 :)
eu am fost si la nutritionist prin mai, si initial mi-a dat un regim de 1500 calorii, dar cand i-am spus ca nu ma misc deloc, l-a schimbat cu unul de 1000 calorii...deci eu chiar treb sa mananc putin si chestii light
sper ca dupa ce se mai racoreste, dupa jum lui sept sa ajung si la sala, macar de 2 ori/sapt, imi tot fac curaj sa ma obisnuiesc cu gandul
numai ca vineri plec la rude la maramures si-mi e frica...acolo nu am cum sa ma mentin, iar o sa pun...ufffff
mcoca spune:
Hello,
Eu raportez 68,3. Sunt happy. Acum vine wk, trebuie sa fiu atenta :). Inainte, in wk mancam de toate, si tineam regim numai in timpul saptamanii. Acum vreau sa tin faza de atac cum trebuie.
Ana, asa stresata eram si eu cand am merg in ro. Incearca sa mananci un pic disociat, fara paine, cartofi, orez, paste (astea e simplu sa nu le mananci) si dulciurile limitate la maxim si o sa fie bine.
Vicky si Printzesone
LYADA spune:
asa e, greu in MM, prin vizite in Ro in general, mancare buna la tot pasul - cate zile stai?
Mcoca, ce frumos, scazi accelerat- cum e faza de atac la South Beach? Am tinut si eu Dukan anul trecut, e singura dieta "cu nume" pe care am incercat-o, apoi am decis sa vad un nutritionist care sa-mi explice in final lucruri pe care le tot auzeam dar nu le descifram corect. Spre bucuria mea nu mi-a vorbit deloc de calorii:), dar am citit apoi in Mihaela Bilic de raportul intre cat ai de slabit si cate calorii sa mananci pe zi.
Weekendul reprezinta una dintre cele cateva obiceiuri schimbate radical si la mine anul asta- obisnuiam sa ma rasfat in weekend, ajungeam sa pun aproape 1 kg in 2 zile.
Buflea, ce mai faci?