** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)
Raspunsuri - Pagina 18
baby78 spune:
Mihaela, felicitari!!!!!!!!! Refacere rapida si laptic din plin!!!!!! Clara, bine ai venit pe lume!
Ramona poza cu micuta Clara este una de la ecografie de saptamana trecuta in albumul de poze al lui Michelle
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
37+ Mara Andreea
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Rody,, unde ai vazut poze cu micutza lui Miha? |
ultima poza din burtica lui mami
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
crispro spune:
Bine ai venit Clara!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume, sa foo fericita alaturi de familia ta minunata! Mami Michelle, felicitari, recuperare usoara!
Imi place o melodie mult (dar numai parte unde canta tipa aia, are o voce de ma linisteste si ma trec toti fiorii in acelasi timp...)- apropo, pe Ricky Martin nu-l suport, deci pe el il puteti scoate din peisaj...www.youtube.com/watch?v=fJFZonycAts" target="_blank">asta e piesa, cine are chef sa ii asculte vocea fetei
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
cris, poate iti place si melodia www.youtube.com/watch?v=RBnL4pFKD9Y" target="_blank">asta a ei
Alice_Elena spune:
mie imi place mult si www.youtube.com/watch?v=DqYDg7sTVig&feature=related" target="_blank">asta
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Imi place o melodie mult (dar numai parte unde canta tipa aia, are o voce de ma linisteste si ma trec toti fiorii in acelasi timp...)- apropo, pe Ricky Martin nu-l suport, deci pe el il puteti scoate din peisaj...www.youtube.com/watch?v=fJFZonycAts" target="_blank">asta e piesa, cine are chef sa ii asculte vocea fetei |
cristina, mie imi place de mor Chambao, tipa e Maria del Mar (la Mari). canta flamenco, dar de asta mai modern si is din Malaga, adica aproape de noi. mie imi place mult asta:
poze iulie 2012
crispro spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena mie imi place mult si www.youtube.com/watch?v=DqYDg7sTVig&feature=related" target="_blank">asta Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Wow, e super piesa! Am downloadat-o si pe asta!Mersi!
Maine vine soacra la amiaza acasa, cumnata e in concediu, Vlad nu mai e asa mamos, asa ca vor ramane amandoi, si io ma duc sa ma plimb cu masina si sa ascult muzica. Acum imi fac un cd.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Mersi Rodi si Alice! Downloadat deja cele zise de voi, si eu le-am ascultat un pic si mi-au placut!
Io melodia asta cu Ricky am gasit-o de cativa ani, ma ungea la suflet cand auzeam partea fetei. Am mai citit de ea ca a avut cancer... parca mai mult am admirat-o!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena mie imi place mult si www.youtube.com/watch?v=DqYDg7sTVig&feature=related" target="_blank">asta |
avem noi trei pana si aceleasi gusturi muzicale . Bebe imi merge la suflet, cum zice cris, cu Malo. o ascultam pana ma ameninta Florin ca ma da afara din casa
poze iulie 2012
bamboletta spune:
Bine ai venit pe lume Clara Ioana ! Michele felicitari sa va traiasca printesa,mult laptic si refacere rapida !