Aradence DC (173) - Alaturi de Moni!
Raspunsuri - Pagina 16

roxanaz spune:
roxanaz spune:
 buna dimineata
i-am scris si Adei pe PM dar parca era pe drum, nu mai stiu. am dori sa facem o coroana din banii stransi din donatii - una sau doua, cum credeti si voi ca e necesar. credeti ca imi puteti da un cont in care sa transfer niste bani pentru acest lucru? 
va multumesc 

alinamoro spune:
alinamoro spune:
 Ramas bun, Moni! Nu te vom uita niciodata!

Alina
 cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
 cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina  (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos  (11.04.2002)       poze
(11.04.2002)       pozeMoni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

adablackcat spune:
adablackcat spune:
 In seara asta ajung foarte tarziu in Arad, dar maine sunt acolo. Pot comanda eventual coroanele si sa le ducem maine seara? Cum ziceti si voi...
Alaturi de Monica70
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC

flavia ramona spune:
flavia ramona spune:
 La 7 azi incepe priveghiul, la cimitir la Uta intr-o capela la intrare. Inmormantarea va fi vineri la orele 13:00.
Cine vine azi?
Alaturi de Monica70                                                      

rall spune:
rall spune:
 Daca doriti sa folositi un avatar pentru cateva zile (sau 30, 40 de zile) care sa ne aminteasca de Monica am facut aici cateva: http://valerie.ro/m/

gabitzica spune:
gabitzica spune:
 Ramas bun prietena draga. Dumnezeu sa te odihneasca si aline durerea  . Vei ramane mereu in sufletil meu. 
 Monica70 are nevoie de ajutorul nostru. Hadeti sa-i fim alaturi!

Claudelu spune:
Claudelu spune:
 Dumnezeuleeeeeeeee!
Mi-e atat de dor de veselia ei!
Va amintiti cand am fost in excursie la Timi? Doamne cat am mai ras atunci cu ea, desi numai ce-si aflase diagnosticul 

Cica sunt la serviciu, dar nu pot face nimic, doar plang 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
 si Raul-Andrei
 si Raul-Andrei 
 Alaturi de Monica70
Alaturi de Monica70

gabitzica spune:
gabitzica spune:
 Nu ma pot opri din plans E prima prietena pe care o pierd in felul asta....
 E prima prietena pe care o pierd in felul asta.... ma doare sufletul.  Monica draga, acum nu te mai doare nimic.
 ma doare sufletul.  Monica draga, acum nu te mai doare nimic.
 Monica70 are nevoie de ajutorul nostru. Hadeti sa-i fim alaturi!