Clasa a IV a : 2012 - 2013 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
vai, si eu sunt pe dinafara :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
loryi1974 spune:
Nu ai pierdut nimic.
Se vorbeste ca la unele scoli usor identificabile din Bucuresti- acolo unde punctajele de 100 sunt in exces-( si nu numai )- punctajele intre 96 si 99 s-au "rotunjit" la 100 ca sa ajunga la toti medaliile. Cu alte cuvinte, doar in scolile mai fraiere a contat rezolvarea reala a acestui punct. :((
Sabina spune:
stii, un mare prof din Conservator avea o vorba: concursurile sunt pentru cai
:)
Sofi a fost azi la Arhimede si i-a placut, doamna cica e simpatica, nu le-a dat inca tema.
O sa ma uit in caiet mai incolo, acum sunt mega obosita ca am mers 2 ore pe strazi cu aparatu in timp ce o asteptam ;D
Cum mi-am alaptat copiii
anya spune:
Inseamna ca ai avut o asteptare...placuta. Ieri m-am gandit la tine. In drum spre serviciu trec pe langa niste lacuri. De pe apa se ridica o ceata usoara iar iedera rosie si frunzele copacilor se oglindeau in apa...cuvintele nu pot reda. Era si o lumina ciudata, de dimineata dar filtrata cumva...
Sabina spune:
Ce frumos!!!
Eu m-am caznit sa scot ceva, prin zona aia parca a murit tot roamntismu...si oamenii sunt suspiciosi si inchisi.
Cum mi-am alaptat copiii
sorana spune:
Plecam in weekend la munte ceea ce ... abia astept :D.
Pana atunci insa ... a "chiulit" iarasi luni si marti pentru ca nu se simtea bine. Nu prea stiu ce a fost asta, poate o stare de rau "obisnuita" deja, poate ceva ce a mancat ... oricum luni era lesinata, era vizibil ca ii e rau.
Sabina spune:
uf. Cocphiii astia. Sanatate Monicai.
ai mei inca tusesc noaptea...
am fost cu Ghe la Logopoed, de fapt sotul, a fost f simpatic cat era de joaca, la munca mai putin :P, o sa il ducem de 2 ori pe saptamana o perioada, desi doamna a zis ca o data ar ajunge, ca nu e ceva iesit din comun (e sasait si nu il zice pe L, iar pe R doar in anumite cazuri)
problema e ca nu mai vrea la gradi, cu plansete dimineata....azi a plans asa rau ca nu l-am dus. N-am scos de la el decat ca e acolo un copil care plange si ca educatoarea l-a certat ca a plans si el (dupa cum o stiu, cred ca i-o fi zis ceva de genu nu mai plange, la el asta e cearta)
Poate e normal dupa aproape 2 sapt zile de pauza cu viroza....perseveram cu intelepciune :D
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
Anya, cum ajung la Hotelu Olimpia? (e si club si hotel)
Sa zicem ca ma aflu la georgescu ABC. E mult dupa?
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
a, gata m-am prins :D
Cum mi-am alaptat copiii
anya spune:
E la Electoaparataj. Stii Mc-ul. Vis-a-vis sunt blocurile mici, de 4 etaje. Dupa primul bloc e o alee care intra in curtea bazei sportive Olimpia. Intri pe alee, pe stanga intai e bazinul si apoi o cladire mai inalta e hotelul. Pe dreapta ai o terasa, teren tenis si sala de sport.