Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Scriu fragmentat... ca face fiica-mea baie si ma tot striga.

Deci, revin. Daca se face materialul, banuiesc ca trebuie promovat site-ul. Cum zicea azi Bianca, in cazul in care omul uita nu stiu ce numar, sa intre pe site.

Deci, atunci, e clar ca trebuie sa promovam site-ul cumva! Io m-am gandit ca prin tricou. Daca nu se zice de site, ma gandesc sa nu il mai fac deloc, pe considerentul ca i-as fi trimis lui Cami banii, decat sa-i fi dat la aia.

Eu nu sunt om de PR. Nici de MK. De-asta, nu pot sa iau decizii cruciale pe tema tricou/non tricou. Stiu doar ca a mai fost ideea cu tricouri in parc...

Vorbesc dimineata cu Cami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Ma gandesc ca daca se tot se face reportajul si oamenii vor dori sa ajute, o sa ajute in urma reportajului!!! poate nu mai are sens sa facem site. Ca sincer, prefer sa dau banii catre Iulia decat sa facem un site!!!

zau daca mai inteleg. ma scuzi, dar cred ca de la caldura nu imi functioneaza neuronul.

oricum nu are sens sa despicam firul in 4. am explicat de dimineata necesitatea site-ului.

te rog sa rogi firma de soft sa puna pagina in constructie pe domeniul respectiv (desi inca apare liber- adica nu l-a cumparat nimeni) si numerele de cont ale Iuliei si apoi sa ne dea DNS-urile sa mutam hosting-ul la Anamariame.

n-am inteles de ce sa mutam hostingul la Anamariame... poate tot de la caldura e si de la mine.
Site-ul este rezervat de mult!!! De dinainte sa fie publica problema Iuliei!!!

Sunt cu pro si contra tricou printre noi. SI era argumentatia mea PRO TRICOU. Ca doar de-aia facem site-ul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Avem numere Romtelecom!

0900 900 420 - pentru donatii de 2 euro/apel
si
0900 900 424- pentru donatii de 5 euro.

Active de azi pana pe 31 august

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
IULIA va invinge CANCERUL
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

ACUM AM VERIFICAT!!!

NU ESTE LIBER DOMENIUL. Am sunat acum un minut la cei de la frima de soft, pana dimineata e o parte sus.

de ce sa-l mutam la Anamariame?! Nu-i cu nicio suparare, dar as vrea sa inteleg.

Mergi la inceput

Site-ul este un MUST
este mai usor de accesat si de citit decit blogul, pe care prima postare se pierde printre alte postari;
apare in timpul reportajului, scris pe undeva
il putem da ca link mai simplu si mai scurt decit blogul

Cu sau fara tricou, site-ul va fi promovat in timpul reportajului, deci trebuie sa existe pina se apuca aia de montat ce au filmat la spital.

Mergi la inceput

Stiu ca eu am verificat ultima oara pe la ora 16 si domeniul era inca liber, intr-adevar.
Bine ca s-a rezolvat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Stiu ca eu am verificat ultima oara pe la ora 16 si domeniul era inca liber, intr-adevar.
Bine ca s-a rezolvat.

Eu nu m-am gandit sa verific pana acum, cand a insistat Bianca. Dar, chiar imi apare ocupat. Si am mai vorbit si cu tipul care se ocupa de site (de 70 ori, azi!!!) si zicea ca lucreaza la design si info si pana maine la pranz o sa am ce vedea si ii zic ce mai adaug.

O sa fie gata, cum am promis.

Astept sa inteleg daca trebuie mutat,,,

Mergi la inceput

a ferificat cineva numerele iuliei??? imi zice cineva ca nu ar fi ok... eu nu am romtelecom decat la birou, deci pana maine n-am cum sa incerc...

poate incerca cineva?

g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Georgiana,

Poate am fost inteleasa gresit, dar nu vreau sa isc un scandal.

Domeniul de care tu ai spus help-iulia.com, a fost liber pana azi la ora 16 si ceva. Daca ar fi fost cumparat si hostuit undeva nu aparea liber. Domeniul a fost cumparat abia astazi (se poate verifica asta).

Motivul pentru care am zis sa mutam hostingul este ca daca tu ai probleme cu firma de soft, noi tot trebuie sa mergem mai departe. Gina sau Simply ar putea face designul repede iar site-ul ar fi sus la fel de repede fiind gazduit de anamariame.

Tu ai zis de vreo 3 saptamani ca site-ul va fi on line. si inca nu este. Astazi cereai materiale pentru site desi ai sustinut ca site-ul e gata doar trebuie urcat online.

Nu vreau sa imi dai nicio explicatie. Vreau doar ca site-ul sa fie gata vineri asa cum ai promis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Georgiana,

Poate am fost inteleasa gresit, dar nu vreau sa isc un scandal. Doamne feri, de scandal, ca nu ne facem rochii de bal si a ta e mai faina ca a mea, facem un site pt Iulia. Si nu il fac io ca mi-s cea mai grozava, il facem impreuna. Eu m-am ocupat de logistica lui...

Domeniul de care tu ai spus help-iulia.com, a fost liber pana azi la ora 16 si ceva. Daca ar fi fost cumparat si hostuit undeva nu aparea liber. Domeniul a fost cumparat abia astazi (se poate verifica asta). Bianca, eu am rezervat acest domeniu de multa vreme. Am discutat cu Cami, stiam ca sunt de strans bani si l-am rezervat. Factura pt el s-a platit atunci, in 2 - 3 zile. In ideea asta, maine voi trimite pe mailul comum o factura mai mare, emisa de firma de soft, din care se deduce si acest serviciu - rezervarea site-ului!!!

Motivul pentru care am zis sa mutam hostingul este ca daca tu ai probleme cu firma de soft, noi tot trebuie sa mergem mai departe. Gina sau Simply ar putea face designul repede iar site-ul ar fi sus la fel de repede fiind gazduit de anamariame. "Probmlema' mea a fost o factura de design afise, neplatita, pt care nu puteau sa imi continue munca. Imi cer scuze ca s=a intarziat, dar chiar n-am avut cum sa o platesc. Acum, e ok!

Tu ai zis de vreo 3 saptamani ca site-ul va fi on line. si inca nu este. Astazi cereai materiale pentru site desi ai sustinut ca site-ul e gata doar trebuie urcat online. Da, Bianca, am mai cerut materiale pt ca ASA CUM AM ZIS (!!!) eu nu am avut decat prima scrisoare medicala. Am fost la Zurich cateva zile si am citit despre ceva traduceri. Asadar, am presupus ca mai sunt scrisori. Mai mult, in cele 3 saptamani in care s-a intarziat cu acest site, nimeni nu a zis ca poate face asta, desi m-am tot plans de intarzieri!!!

Nu vreau sa imi dai nicio explicatie. Vreau doar ca site-ul sa fie gata vineri asa cum ai promis.
N-a reusit nimeni de mult timp sa ma faca sa ma simt asa, dar... scopul scuza mijloacele!

Mergi la inceput