INSEMINARE 91 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina
Raspunsuri - Pagina 12
Aliceparis85 spune:
Dankutza fix in mom asta asstept sa intru la ea,sunt la receptie am ajuns eu mai devreme.din pacate deja cred ca stiu ce imi va spune,ne mai ramane decat fiv fiindca sotul meu are azoospermie,0 mil/mg.la el probabil doar punctia mai merge si aia se face doar la fiv.sunt terminata.nu pot sa cred ca am ajuns asa grav.astept sa vad ce zi e si cezara
betty200 spune:
Mi-a venit ciclul !!!, nu-mi vine sa cred ca ma bucur spunand asta dar stiu ca daca vine totu-i bine, fluxul este ceva mai abundent decat cu ce eram eu obisnuita dar dureri nu am, Doamne ajuta sa fie bine data viitoare!
http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee
dankutza spune:
Betty e bine ca a venit singur. Ti-am zis ca o sa fie mai abundent. Daca nu faceai teste, nu ai fi stiut ca esti gravi. Ai fi zis ca a intraziat un pic ciclul. Asa patesc multe femei si nu stiu ca de fapt au fost gravi.
O colega de odisee, a juns pt a doua oara, saraca, la chiuretaj, pt ca sarcina nu a vrut sa se elimine nici dupa 3 saptamani.
Alice ce ti-a spus Cezara?
Nu stiu daca te confund, dar nu ai spus ca sotul sta bine cu gigeii?
Bechir imi recomnda Profertil. http://www.profertil.ro/
Eu am mai scris, dar o sa mai scriu inca o data tratamentul pe care i l-am dat sotului. Dar, atentie, spermograma se imbunatateste primele 2-3 luni, dupa aia iar o ia la vale. Cel putin, noi asa am patit.
Branca Ursului 6 cp/zi
Napraznic 6 cp/zi
Spirulina+catina 6 cp/zi
Spermotrend 2cp/zi
Vit C 1000mg/zi
Q10 1cp/zi o luna da, una nu
Polen 2 lingurite/zi
MAsculion 2cp/zi
Ginseng 2 cp/zi
La noi a functionat doar primele 2 luni, cand a crescut bine, de la 1,5mil/ml, am ajuns la 16mil/ml. Apoi a scazut si tot scazut, pana am ajuns la 900.000/ml. Tu oricum vrei rezultate pana in noiembrie, asa ca eu zic sa incerci.
11+
Aliceparis85 spune:
dankutza am fost la cezara si nici nu sa mai pus problema inseminarii,mi-a spus decat fiv cu punctie la sot si atat.in primul rand mi-e rusine sa va zic insa doamna lebit nu mi-a cerut spermograma sotului si nu am facuto eu am zis ca este bn ca asa am crezut nu pe fapt dovedit,ieri am facuto din proprie initiativa si a iesit diagnostic azoospermie 0ml/mg deci absolut nimik,imediat cum a auzit doamna cezara ca nu mi sa cerut spermograma a stiut la cine am fost adik cabinet tutunaru.mi-a spus ca si daca era sotul super ok tot fiv trebuia facut fiindca acea trompa care o mai am nici ea nu este foarte permeabila pt inseminare.concluzie eram chemata la inseminare inutil fara analize cerute fara nimik doar bani luati si atat.e revoltator.acum trebuie sa faca sotul analize sa vdm daca macar ii produce si nu ajung in lichidul seminal sau e cv genetic dupa care daca e totul in regula si are gigei mergem pe fiv ceea ce ne va fii ffffffff greu din punct de vdedre financiar dar am zis ca vom vinde una din masini ca avem 2 si aia e incercam macar odata daca nu va merge vom adopta sigur credetima ca sunt la pamant numai pt simplu fapt ca am facut si stimulare efectiv degeaba fara sa stim exact ce avem si ce ne trebuie si asta datorita unor doctori "buni"
MariaBcf spune:
Alice e groaznic ceea ce spui tu . Cum ai facut IA fara o spermograma inainte. La IA nu ti-a spus cati gigei iti insemineaza ? Trebuie sa fiti uniti si ai sa vezi ca veti reusi sa aveti un bebe al vostru.
Aliceparis85 spune:
maria nu am mai ajuns sa facem inseminarea slava domnului fiindca a trebuit sa plece sotul de urgenta cu serviciul insa eu facusem deja stimularea inclusiv ovitrelle insa fara analizele hormonale sau spermograma cerute,la ghici imi facea inseminarea efectiv groaznic,sunt atat de nervoasa ca exista asa cv la o clinica particulara care are si niste preturi destul de piperate.eu recunosc daca nu intram pe acest forum sa ma interesez de una alta muream fraiera fiindca mau prostit efectiv.baba oarba am jucat sincer.din start noi aveam ca si posibilitate doar fiv-ul pe cand doamna lebit la externare dupa laparo mi-a spus ca e f ok adik am doar o trompa 60% desfundata dar pot f bn ramane natural sau cu inseminare timp de 6 luni dupa care se va infunda la loc,pe cand doamna cezara mi-a spus ca nu aveam cum sa fac inseminare cu acea trompa nu aveam sanse si punct,deci fiv si atat clar.cate sperante mi-am facut Dumnezeule ca sa aflu ca e inutil tot.acum abnaliza care tre sa o faca sotul costa din start 1300 ron plus alte 2 analize care sunt mai acceptabile,punctia in cazul in care are cv gigei costa doar ea 1000 euro,fiv-ul 2600 euro plus medicamentatia.per total cred ca se ajunge la un 4500 euro,ce ma fac?de unde atatia bani?si cand ma gandesc ca nici nu e cv sigur
dankutza spune:
Pfoai, ce m-am enrevat! Mare nesimtita si tampita e madam Lebit asta. Profita de visele unor oameni. Ce ordinara! Pai, daca nu se pricepe, de ce se baga? Tampita naibii! Nenorociti oameni pot exista pe lumea asta! Vor numai bani! Nu-i intereseaza restul. Ca sa vezi ca Cezara a stiut imediat de la ce cabinet vii. Asa sunt de faimosi Tutunaru si gasca lui de imbecili.
Am spus si o mai spun, cele mai bune pe IA sunt Cezara si Moisa. Restul, dau in bobi, la noroc; iese bine, nu iese iar bine. Scarbele!
Alice, dar nu poti aplica pt programul national de FIV. Ma gandesc, sa platesti tu diferenta de ICSI si statul sa platesca FIV-ul?
Suna si la Moisa la cabinet sa vezi cat te-ar costa FIV+ICSI. E posibil sa fie mai ieftin, pt ca are tarife mai mici. Adica la Columna costa 800 lei IA si la Moisa 500lei (parca?). Sigur trebuie sa fie diferenta si FIV.
Parerea mea este ca totusi sa-i dai sotului tratamentul de mai sus. Daca se imbunatateste spermograma? Sau mai bine cauta un homeopat care sa-i dea ceva. Poate reusesti ceva. Am auzit ca dr asta e bun Homeopat
Soare Cosmin tel 0722525672
Foreaza sa vezi ce scriu pacientii despre ei.
Exista si un capitol numit Azoospermie pe forum. Citeste ce spun fetele acolo. Unele scriu si tratamente, nume de dr, unde sa te duci.
Eu cred ca si sotul ar trebui sa-si faca un consult. Am auzit ca unii barbati au fost operati de varicocel si dupa aceea au fost ok.
Uite aici un articol http://www.desprecopii.com/info-id-1114-nm-Azoospermia.htm
11+
dankutza spune:
citeste aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67124&ARCHIVE=true&nm=azoospermie
11+
Andra_C spune:
Alice, ce m-am enervat!!!!!!!!!!!
Pai eu asa am si ajuns la Cezara, ca sa cer o alta parere, pt ca dr dinainte a zis ca nu pot ramane decat cu FIV, sanse 0 cu IA. Sa va dea Dzeu repede un sufletel!!!! Ziceai de infiat, pai prietena mea are un baiat infiat, de cand avea 2 luni il are, acum are 3,5 ani , un nebunic mic, ascund tot cand vine cu el la mine =)))))))))))), dar scump foc, copil norocos! Dupa ce a depus actele a ramas si gravida. A doua zi dupa ce a aflat ca e gravida au sunat-o ca i-au gasit copil si cu toate ca stia ca va avea copilul ei, l-a luat si pe el. Si uite cum are baiat si fata dintr-un foc Si ii iubeste la fel, ba chiar o bate gandul sa mai infieze un copil.
Betty, tare rau imi pare, iti doresc multa putere, dar cum zicea si Dankutza, bine ca poti ramane gravida! Doamne ajuta sa fie cat mai repede cu ochisori!
Dankutza, cum e sarcina? Ai greturi?
-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin