INSEMINARE 91 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maria, din cat am citit eu, activitatea cardiaca apare intre 5-7 saptamani deci nu este o data fixa.

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Dancutza prima zi a ultimei menstruatii 10 iunie , testul de ovulatie pozitiv in 25 iunie, am prestat, . Dr mi-a aratat vezicula vitelina , embrionul( un punct alb mic) . Dupa calculele mele as avea 6 sap si 2 zile.

Ah, pai e ok. Cred ca te-ai duce cateva zile mai tarziu, sigur ai vedea activitatea cardiaca. Te rog, nu te panica. Depinde si de cat de performant e ecograful dr si cat de bun ecografist e dr. Lasa ca vezi saptamana viitoare, SIGUR.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Multumesc fetelor. Oricum marti ma duc pt prelungirea concediului medical si o s-I rog pe DNA Dr sa imi faca si ea un Eco .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Bety a inceput menstruatia? Si fost la medic?

Mergi la inceput

N-a inceput menstruatia si nici semne n-am ca ar veni, am inceput de alaltaieri sa am cateodata secretie cremy ca dupa ovulatie, dar ok, curata, fara miros, dureri nimic, azi dimineata am avut prima data dupa ultima ovulatie o stare de voma macand un covrig cu susan, apoi mi-a trecut. Temperatura este 36,9 inca n-a scazut asa cum ma astept in ziua in care menstruatia debuteaza si imi scade brusc la 36,5.

Am vb la telefon cu dr. Iuga a zis sa mai iau doar acid folic si sa astept si daca in 2 saptamani nu vine menstruatia sa merg la el.

Ma tot gandesc oare nu-s inconstienta sa-mi mai doresc la 41 ani copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annamary79 spune:

Buna fetelor , eu nu am mai intrat de mult:(. Sunt tare suparata ca am facut o IA la Cluj , insa am AMH-ul foarte mic (0.89) si dna Dr mi-a spus ca daca nu iese de data asta ar trebui sa ma gandesc la FIV. Mai are cineva un AMH atat de mic si daca da cate IA sunt recomandate? eu sunt la a doua , dar la prima nu mi s-a spart foliculu desi am facut brevactid 10.000u :). Acum am avut folicul pe partea dreapta , trompa dreapta fiind destul de ingustuta si sunt tare stresata de rezultat. va multumesc si va tin pumnii la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele
Eu tot in concediu in plus nimic nou de raportat.
Betty, multa putere!

Pup

Mergi la inceput

Annamary, eu am AMH-ul 0,87 si luna asta am ramas insarcinata natural, din pacate s-a oprit in evolutie la aprox 4 saptamani, deci se poate si am mai citit de sarcini naturale si la AMH de 0,2-0,3. Asa ca monitorizeaza minimal si prinde mpomentul in iecare luna chiar daca faci sau nu IA, mie medicul mi-a spus ca IA este indicata doar daca exista probleme de sperma a sotului, altfel n-are mai multe sanse de succes decat contactul sexual normal.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty200
Ma tot gandesc oare nu-s inconstienta sa-mi mai doresc la 41 ani copii?

Nu, nu esti. Sunt multe femei care isi doresc care au peste 40 ani si isi doresc copii. Si chiar reusesc. Atata timp cat iti doresti sunt convinsa ca ai sa reusesti. Ai vazut ca poti ramane gravi chiar cu AMH mic si cu 41 ani. Incearca in continuare si sigur vei reusi. Nu te da batuta!
Ai mai facut vreun beta?

11+

Mergi la inceput

Alice ai fost la Cezara? Ce ti-a spus?

11+

Mergi la inceput