Aspirante optimiste (799).Felicitari Mihaelafalt !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
m-am intors din mini concediu mai obosita decat am plecat, ciclu m-a derutat total mi-a intarziat mult am ajuns la 35 zile, si cand avenit numai cheaguri si flux extrem de redus...dureri am avut toata luna si de ieri ma doare si ficatul si stari de greata mari...gata nu mai ies pe soare din casa...
n-am apucat sa citesc din urma, dar voi recupera eu candva, va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni mi-au ajuns testele, mi-a venit hartia de la posta si cand m-am dus sa le ridic surpriza ca trebuie sa merg la judet ca ei de aici nu dau pachete decat din statele UE si mai e si un program aiurea trecut pe biletel marti si joi pana la ora 13, si trebuie sa merg personal sa le ridic si sa platesc taxele postale si de vama tu ai platit ceva?
Eu joi il trimit pe sot ca ajunge incolo daca nu le da lui atunci renunt ca eu nu am cum sa ajung.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

am facut stimulare 3 luni pana acum, in prima luna am ovulat cu un singur ovar (1 pastila/zi timp de 5 zile) a doua luna cu aceeasi doza nu am ovulat deloc, a treia luna am dublat doza (2 pastile/zi timp de 5 zile) si am ovulat cu ambele ovare. Apoi am facut o luna pauza pentru laparoscopie si drilling si acum iar stimulare tot cu 2 pastile/zi timp de 5 zile.
Se poate face stimulare de mai lunga durata cu Clomid sau Femara daca mai faci si pauze, de exemplu 3 luni stimulare, o luna pauza, inca 3 luni stimulare si iar o luna pauza. Medicii nu recomanda mai mult ca sunt totusi steroizi aceste medicamente. Prescriu in continuare stimulare daca faci inseminare.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

ramayanaa, cred ca cel mai nasol e sa afli ca ai infertilitate inexplicabila, cel putin la mine asa e, as fi preferat sa-mi gaseasca ceva ca sa stiu de ce anume sa ma tratez....dar asa nici nu stiu ce trebuie tratat.... Toti dr mi-au zis :" sunteti sanatosi tun, nu aveti nici o problema, dar nu stiu de ce nu ramaneti insarcinata". Ultima dr mi-a zis ca daca 3 luni la rand cu stimulare si contact sexual dirijat nu raman, atunci singura solutie ar fi FIV-pe care nu mi-o permit financiar. Eu am avut o sarcina obtinuta natural cu actualul sot acum 14 ani in urma, am facut avort la cerere, am luat aprox 7 ani anticonceptionale, apoi acum aproape 8 ani le-am oprit si de atunci tot incercam sa facem un bebe.....si nimik deloc. Hormonalele, histero, laparosopia, analizele uzuale, ecografiile, spermograma, spermocultura, secretiile, absolut toate sunt foarte in regula. Sper din tot sufletul sa ne indeplinim dorinta de a fi mame
Eu sunt ziua 25 a CM si ziua 12 dupa ovulatie, la fel fara nici un simptom, poate totusi bebeii mei (daca sunt acoo in burtica) sunt mai timizi si nu vor sa-si faca simtita prezenta . Poate vor sa nu banuiesc nimik pana cand voi face testul, si-mi va aparea 2 liniute . O sa va tin in continuare la curent cu noutatile.

in asteptarea unei minuni
AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani.
3 luni/2011 stimulare cu CSD fara obtinere sarcina.
Prezent stimulare Femara, CSD, 1 aspenter, 1 magneB6, 1 acid folic/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Buna, Velvet. Mersi de intrebare. Nu am mai apucat sa scriu am fost prinsi cu alte treburi. Am refacut spermograma s-a imbunatatit doar formele normale acum avem 4%, in rest a mai scazut la concentratie putin si la mobilitate. Acum am ajuns la normozoospermie dar tot cu necrozoospermie. Dupa calcule avem aproximativ 13 milioane. Nu e foarte mult. Cei drept in ultima perioada l-am lasat sa ia cand a vrut el vitaminele. Oricum vrem din august sa trecem pe Profertil.
Speram sa fie mai bine. La noi o problema este stresul si lipsa de somn, care poate vor mai disparea.
Voi ce mai faceti?

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mimi,noi am repetat sperm la inceputul lui mai.avem cu 2%mai putine forme anormale,adica 12%forme normale.mobilitatea buna,in schimb nr a scazut/ml.a crescut putin volumul si a ramas nr spermatozoizilor acelasi in proba.oricum noi avem nr mic.ne mai raman vreo 4 mil jumate buni.alte 3 luni de tratament si apoi iar repetam.si noi ne-am gandit la profertil.vedem urmatoarea sperm.Doamne ajuta sa fie bine la amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

diarnyina, de ce sa fie FIV urmatoarea solutie?
inseminarea e mai ieftina (ia uite aici ce de succese http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173551), pe aceea ti-ai permite-o mai usor si daca nu atunci FIV subventionat de stat ar fi urmatorul pas.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

emilia,FIV ul compensat e pe duca....acum se analizeaza ultimele dosare.e ultimul trimestru.iar pt la anu,ministrul "scump"al sanatatii a zis ca e un subprogram inutil si ca nu a crescut natalitatea prin el.deci....romania nu e in stare de asa ceva.astia de sus au alte prioritati,ale lor proprii si personale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Moni mi-au ajuns testele, mi-a venit hartia de la posta si cand m-am dus sa le ridic surpriza ca trebuie sa merg la judet ca ei de aici nu dau pachete decat din statele UE si mai e si un program aiurea trecut pe biletel marti si joi pana la ora 13, si trebuie sa merg personal sa le ridic si sa platesc taxele postale si de vama tu ai platit ceva?
Eu joi il trimit pe sot ca ajunge incolo daca nu le da lui atunci renunt ca eu nu am cum sa ajung.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Miha, nu trebuie sa mai platesti nimic
shippingul era gratuit
.....

mai bine le puneam pe adresa mea si ti le trimiteam eu cum va
intr-adevar pentru pachete externe nici eu n=-am putut lua de la posta, m-a trimis la un oficiu postal, singurul in bucuresti unde ajung pachetele externe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Diarnyina, ai in familie situatii de femei cu probleme in a obtine sarcini? Sau persoane cu varice, accident vascular, infarct, stop cardiac? Anticonceptionalele si fumatul accentueaza problemele de trombofilie ce se pot mosteni. Trombofilia da infertilitate sau pierderi de sarcini.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput