Aspirante optimiste (799).Felicitari Mihaelafalt !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata'!
Se pare ca pana la urma am avut dreptate si nu a fost sa fie luna asta. Azi sunt Z1. Cred ca nu am avut deloc ovulatie luna trecuta sau a fost foarte devreme undeva in Z8 si nu mi-am dat seama.
Luna asta mult relax ca e si concediul asa ca sper sa fie bine.
Mihaelamagne B6 e bun pt oboseala. Pe mine m-a ajutat mult, in combinatii cu multe fructe in timpul zilei ca sa te mai si vitaminizezi. Multa putere iti doresc si rabdare. Si sanatate surorii tale. Incearca sa nu mai pui la suflet ce iti face batrana, sa le iei mai usor si sa nu ii mai dai atata importanta chiar daca iti face scandal.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

draguta , bafta la productia de foliculi, sa gasesti vineri foliculi grasuni.
Eu iau aspenter 1/zi, mi-a dat dr fara sa fac vreo analiza de trombo sau mutatii care ar necesita aspenter, am facut doar INR si hemoleucograma care sunt ok, dr mi-a zis ca e bun si ajuta la circulatie. Parerea mea este ca poti lua. Vitamina E pentru ce este si cum se ia? Ma bate gandul sa incep sa iau si eu.

in asteptarea unei minuni
AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani.
3 luni/2011 stimulare cu CSD fara obtinere sarcina.
Prezent stimulare Femara, CSD, 1 aspenter, 1 magneB6, 1 acid folic/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Dyarnina eu o iau pentru endometru, ajuta la ingrosare, se ia 10 zile pe luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mie dr albu mi-a zis sa nu iau aspenter nici cu mutatii.iau eu una la 2 zile,pt ca asa am vazut ca e tratamentul standard dat de hematolog.e f mult un aspenter/zi si fara sa stii ca ai vreo problema!

draguta,sa iei si acid folic pe langa vit E 10 zile/luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Am fost in concediu in Budapesta, Bratislava si Praga.
A fost minunat si imi pare tare rau ca n-au fost decat 9 zile.
Pana una alta prestez cu drag si spor si vineri am programare la dr sa vedem ce se vede la eco (mai devreme de vineri nu erau locuri).
Luni plec iar din tara pentru o saptamana cu serviciul si o sa plec fara nici un test de sarcina la mine, ca ma stiu din cale afara de nerabdatoare
Deocamdata sunt in starea aia de "daca e sa fie, e, daca nu atunci mai incercam si luna urmatoare".

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

ziua buna!!
Emilia cate incercari ai cu clomid pana acum? probabil ca ai mai spus, dar nu am retinut...ai avut ceva efecte secundare de la el? eu sunt la a treia incercare, dar primele doua au fost acum vreo 2 ani si ceva, in luni consecutive...dr meu zice ca mai mult de 6 in total nu facem...oricum dupa concediu mergem mai departe la o alta clinica de specialitate, printr-una am trecut deja si am fost foarte dezamagita de medicul de acolo (nu e acelasi cu ginecologul curent)...sotul ieri a fost si el la control, dar are programare pt rezultate abia pe 9 septembrie, astia ma termina psihic cu termenele lor de asteptare...oricum nici nu cred ca vom primi programare la clinica mai devreme de jumatatea lunii septembrie..

in fine,m-am cam lungit cu vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Multumesc fetelor, magne B6 iau cate unul pe zi, ma gandeam la altceva, in cateva zile am atentat la cefea dar nu tine la mine, mai rau imi face, nu sunt buna de nimic dupa ea, imi e greata tremur toata si ma doare capul asa ca am renuntat si ma doare si stomacul de la inceputul ala de ulcer cafea+ suparare= durere stomac.
Osuparata nu ma joc eu cu medicamentele cu batrana, chiar daca sunt calmante sau somnifere nu stiu ce rau pot sa ii faca si dupa aia imi fac bube in cap, mai ales ca ea e si cu diabet, prefer sa fiu cinstita poate vede DD si ma rasplateste vreodata pentru ce fac acum.
Eu nu ii doresc moartea ci sa fie lucida si sanatoasa, sa fie constienta, imi aduc aminte ca in anii din urma chiar cand ne-am mutat cu ea nu indraznea sa ne zica nimic sa ii facem ca avem si noi ale noastre si se ferea acum ii facem si zice ca nu i-am facut si ca suntem obligati sa ii facem doar avem acte, iar peste 3 minute ne spune sa iesim si sa plecam ca ea da la altcineva apartamentul si pensia sa o ingrijeasca, eu oricum stau mai linistita acum ca am vorbit cu lumea si deja multi sunt de partea mea, am multi martori cum ca eu platesc tot si o si ingrijesc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Diarnyna, si la mine tot inexplicabila e...eu as numi-o insa mai degraba nedescoperita in cazul meu...
mai am o intrebare pt cunoscatoare: daca testul postcoital e ok, mai trebuie facuti anticorpii antispermatici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Ramayanaa eu am facut si testul postcoital si anticorpi antispermatici. Mai exact anticorpi antispermatici eu am facut acum mult timp, iar daca testul postcoital mi s-a facut mie, analiza de anticorpi antispermatici s-a facut o data cu spermograma sotului, deci lui.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mimi,ati mai repetat sperm?

Mergi la inceput