Aspirante optimiste (799).Felicitari Mihaelafalt !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lady_c spune:

felicitari miha! sa fie intr-un ceas bun!
gata cu stresul, de acum trebuie sa ai grija de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor sunt gravi!!!!!!!!!!!!!!!
In primul minut in care am pus 4 picaturi din a 5 urina de astazi foarte diluata in SC s-a si pozitivat.
Imi vine sa plang, sa rad sau sa urlu de fericire nici eu nu stiu.
nervii mei de luna asta eu ajutat la ceva bun.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!
bravo mihaaaaaaaa!!!!!!!!!!
felicitari!!!!!!!!!!!!!!
scot trompetele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Doaaaamne ce ma bucur pentru tine!
ti-am comandat testul norocos!!!!!!
ai grija de tine acum te rog si la doctor cu tine

fur pupici de molipsire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni nimic din lumea asta nu ma mai poate supara acum si enerva, deja am zis ca o sa le pun la fund toate vorbele si supararile.
Eu o sa am grija de batrana incontinuare asa cum stiu eu, adica sa ii dau mancare, sa o schimb de 3 ori pe zi dar daca e vorba de ridicat de pe jos imi pare rau primul e bebelul meu si dupa aceea ea.
Multumesc Moni intradevar testul a fost unul din cele norocoase.
Cand m-am dus la farmacie sa iau SC farmacista era graviduta si cand mi la dat i-am zis ca trebuie sa fie unul din cele pozitive si a zis ca daca a iesit la ea sigur iese si la mine.
Apropo ce sa iau pentru durere in gat si tuse?
Eu aseara am luat un fervex si trachisept dar acum imi e frica sa mai iau si ma doare tare in gat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Felicitari Miha,sarcina usoara si bebe sanatos!!!!

Gaby concediu placut!!!
Rama bafta multa

Pupici tuturor!!!

O zi frumosa!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Miha felicitari , deci am avut reptate ca poate iese bebe luna asta ca nu te-ai mai gandit la el, si pentru ca iese atunci cand nici nu te astepti. Felicitari inca odata si-ti dau si de molipsire. Sa revii cu vesti bune. Eu deja m-am emotionat de parca era testul meu, deja am ochii inlacrimati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha felicitariiiiiiiiii!!!!!!!!!!
sa fie intr-un ceas bun,iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ma bucur tare mult pentru tine
yupiiiiiiiiii sa mai tragi cateva fete dupa tine la odisee!

Mergi la inceput

Fetelor sunt o gravida rea, proasta si egoista, exact in ziua ovulatiei stiti ca m-am suparat tare si am baut 3 pahare de vin, duminica am baut cam 50 de grame de afinata de casa si o jumatate de bere, duminica cealalta am baut 2 pahare de visinata.
Spuneti si voi nu sunt cu capul de atatia ani ma pazesc de orice dupa ovulatie si acum m-am apucat de baut, de parca mi-ar fi placut bautura pana acum.
Si am si ridicat, hamalit la cutii cu marfa, acum stau si ma gandesc in urma si imi pare foarte rau, deja am trecut pe fructe ca am avut o alimentatie tare neechilibrata in ultimul timp.
Alex daca citesti te rog sa imi spui are rost sa fac homocisteina in sarcina, influenteaza cu ceva? Si ft4 mai trebuie facut?
Oricum o sa sun doctorita sa imi spuna ce sa fac maine dar dupa 12 ca acum nu e la cabinet si nu vreu sa o deranjez pe mobil.

Mergi la inceput

Miky hai ca tarai picioarele, vedeti ca urmati voi, tu, Moni, Velvet, Alex si toate fetele iubite de pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Miha felicitariiii!
Sa ai o sarcina usoara si la termen! fur si un
Ai grija de tine si de bebe!

Mergi la inceput