Aspirante optimiste (799).Felicitari Mihaelafalt !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai ce are draga sa nu fie bun ????
Vine bebeeeeeeeee

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor unde sunteti ca sunt in panica.
ma pregateam sa ma duc in piata si am intrat in baie sa ma pis si nu am rabdat asa ca am facut un test din ala de pe ebay ieftin stiti dac sunt bune?
S-a pozitivat imediat, liniuta a 2 e prezenta acolo si e aproape la fel de rosie ca cea de control.
nu mai pot de emotii, nici nu stiu ce sa fac, as da fuga si la beta dar nu pot pleca pana maine dimineata, m-as duce in oras sa mai iau un test, voi ce spuneti?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

wow
super tare!!!
fata eu zic ca-s bune testele
am facut sio eu unul de sarcina si a iesit negativ
deci al tau sigur e bun
fugi si fa beta

bravo Mihaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ma duc sa iau un sure chec si revin.
Pipi oricum era foarte diluat al treilea pe ziua de azi, ma gandesc ca iese sigur si la SC daca e pozitiv asta, mii frica doar sa nu fie asta din ala care arata fals pozitiv.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Iote la ea ,eu in atatia ani de zile nicodata nu am avut test fals pozitiv si la tine iese din prima...fugi dupa SC

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Fetelor sunt gravi!!!!!!!!!!!!!!!
In primul minut in care am pus 4 picaturi din a 5 urina de astazi foarte diluata in SC s-a si pozitivat.
Imi vine sa plang, sa rad sau sa urlu de fericire nici eu nu stiu.
nervii mei de luna asta eu ajutat la ceva bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Mihaelaam intrat doar sa te felicit. Stai linistita ca nu se pozitiva daca nu era bb. Mai ales imediat dupa ce ai facut pisu. Felicitari si ai grija de tine.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Eram precisaaaaaaaaaa!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
Acum pune utrogestan

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mihaela, mi s-a facut pielea de gaina!!! Felicitari!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

am intrat sa o felicit pe miha.

miha,felicitari!sa fie bine!ai reusit!

o zi buna tuturor!

aaa,miha,treci pe clexane!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor.
ma duc sa fac mancare pentru batrana si revin.
Va rog sa nu ma treceti la titlu pana nu ajung la eco si am confirmarea ca sarcina e in uter.
astia sunt de molipsire
Mai fetelor cand spuneau fetele care au ramas gravide ca detasarea e solutia pentru a ramane gravi nu le credeam si ma gandeam ca e usor sa dai sfaturi dupa ce ai reusit dar chiar asa este, uitati-va la mine, pana acum cateva zile nici nu am indraznit sa ma gandesc ca as putea ramane luna asta, a fost cea mai stresanta luna pentru mine din ultimii 2 ani incoace si ii multumesc Lui DD ca mi-a indeplinit visul.

Mergi la inceput