Aspirante optimiste (799).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 12
cos_minutza spune:
Buna fetele!!!
Mai dau si eu pe aici din cand in cand
Rama tin pumni sa fie "productia" buna si sa fie cu rezultatul mult doritDeci numai bine pica perioada de asteptare,in concediu cu relax total
diarnyina_s Doamne ajuta sa iasa liniutzeleSi eu sunt prima luna dupa laparo.
Moni ce m-as bucura sa se adevreasca visul bunicii
Gaby cum stai cu stimularea mai trebuie sa te injectezi?
Emilia baga mare,poate poate.Si eu cred ca am ovulat sau ovulez azi,ieri si miercuri am avut teste de ovulatie pozitive.Poate ne taram de manutza de aici
Anca bebe 2 se incapataneaza sa apara?Pup fetele!!!
Miha ma bucur ca se aseaza lucrurile cu batranica.Multa putere si rabdare iti doresc.Si tu esti aproape de testare nu?Doamne ajuta
Cam atat am retinut
Tin pumni tuturor!!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
kmy_black spune:
pe 15.0.2012 a nascut Porumbita!!1
felicitari si crestere usoara!!!
au inceput sa apara mamicile care au trait minunea celor 2 linute in perioada in care eu am intrat in casuta voastra!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
emilia.m spune:
cosmi
felicitari porumbitei!
Informatia zilei www.noi3.ro/preconceptia/fecundarea
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Mihaelafalt spune:
Neata.
Pot sa ma imbat cu apa rece?
Mie foarte somn, ma dor sanii pe laterale si sfarcurile sunt foarte sensibile, nu m-am gandit deloc ca as putea fi graviduta, deci nici nu mi-am impus singura aceste stari.
Mai am de asteptat putin cosmi, abia marti as fi ziua 28.
Porumbita multa sanatate, asa este kmy deja au inceput sa nasca fete care au scris alaturi de noi si care s-au chinuit sa ramana gravidute, uite ca DD le implineste visul si rand pe rand isi tin copii in brate, o sa ajunge si noi intr-o zi cu siguranta sa ne implinim acest vis.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
angelica67 spune:
dragele mele , eu de foarte muuult timp nu am mai intrat pe aici...nu am mai avut timp !!!..am 44 ani ....si un bebe superb de 2 ani.....si asta datorita si tincturii Gynex - este un produs cu o multime de plante naturale , care la mine si la multe prietene a avut efect miraculos ! Eu l-am luat la recomandarea doctorului din ungaria...care spunea ca echilibreaza organismul din multe puncte de vedere......regleaza menstruatia , energizeaza organismul feminin, etc....ceea ce la virsta mea a fost fantastic !!!!! o sticluta costa 100 lei !! daca va intereseaza mai multe , va rog sa ma intrebati....va raspund cu mare drag....sper sa am timp :)))))
Si mai ales sa credeti ca Minunea se va intimpla ! si se Intimpla ! eu sunt dovada ca si la 42 ani ,dupa 20 ani de casnicie ...am devenit MAMA !!!
emilia.m spune:
angelica, as incerca si eu gynex daca nu raman luna asta dar as vrea sa stiu ce plante contine si ce probleme aveai tu cand l-ai luat ca am mai incercat o groaza de naturiste si homeopate dar fara nici un efect.
emilia.m spune:
"Dintre cei 46 de cromozomi care poarta mostenirea de la parinti, sexul este determinat de 2 cromozomi numiti x si y. Spermatozoidul contine fie un cromozom x (femiin), fie unul y (masculin), pe cand ovulul femeii contine intodeauna un singur cromozom x. Daca un ovul este fertilizat de un spermatozoid cu cromozom x, copilul rezultat va fi o fata xx; daca spermatozoidul are un cromozom y va rezulta un baiat xy.
Sexul copilului este determinat astfel din momentul fertilizarii. Spermatozoizii x si y au proprietati diferite: cei de tip y se misca mai repede, sunt mai mici si traiesc mai putin decat cei de tip x.
Unele cupluri incearca - fara a reusi intodeauna - sa foloseasca aceste caracteristici diferite ale spermatozoizilor x si y pentru a influenta sexul viitorului lor copil. Pentru a avea o fetita fac dragoste cu doua trei zile inaintea ovulatiei si mai frecvent, fiindca spermatozoizii de tip x supravietuiesc timp mai indelungat, iar ejacularea repetata scade proportia spermatozoizilor de tip y.
Pentru a avea un baiat fac dragoste in ziua ovulatiei sau imediat dupa aceea, findca spermatozoidul de tip y are sanse sa ajunga la ovul mai repede si in proportii crescute.
Oul fertilizat se imparte in jumatate dupa 12 ore. Acest proces de diviziune a celulelor se repeta de mai multe ori, la intervale de 12-15 ore. In a treia zi devine un ciorchine cu 16-32 celule, numit morula, ce se misca in trompa sa se deosebeasca unele de altele.
Intreaga mostenire ereditara trece de la o celula la alta, dar fiecare celula urmeaza doar o portiune a acestui cod; de exemplu, toate celulele poarta gene pentru culoarea ochilor si a parului, dar numai cele ale irisului si ale foliculului de par raspund la aceasta informatie.
La a patra-a cincea zi dupa fertilizare, ciorchinele cu pana la 500 de celule devine gol inauntru, ca o minge, si se numeste blastocist. Cam in a saptea zi, blastocistul se implanteaza in mucoasa uterina, de obicei in partea superioara a uterului. Blatocistul dizolva mucoasa uterului si este inconjurat de sangele mamei, din care se hraneste, devenind un embrion."
Pe 31 adica in ziua 29 imi fac test. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu o sa fie sa astept pana atunci. Daca nu raman nici luna asta nici urmatoarea cred ca o sa fac inseminare in septembrie tot la CF2. Sper sa nu fie nevoie.
diarnyina_s spune:
ce fac fetele,
Eu am facut azi de dimineata un test.....e cat se poate de negativ , astept sa-mi vina si repet tratamentul... asta e viata, luptam in continuare.
Emilia iti tin pumnii in continuare poate reusesti luna asta
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diarnyina_s ce fac fetele, Eu am facut azi de dimineata un test.....e cat se poate de negativ , astept sa-mi vina si repet tratamentul... asta e viata, luptam in continuare. Emilia iti tin pumnii in continuare poate reusesti luna asta in asteptarea unei minuni AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani. 3 luni/2011 stimulare cu CSD fara obtinere sarcina. Iulie stimulare Femara, CSD, 1 aspenter, 1 magneB6, 1 acid folic/zi => fara obtinere sarcina Prezent repet tratam femara |
Diarnyina, imi pare rau...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
miky82 spune:
Porumbita felicitari!
Dia imi pare rau dar nu iti pierde speranta !
Miha poate e cu noroc aceste stari!
Emi multumesc mult, daca gasesti pregnyl o sa iti dau banii cand ajungi in tara.
Va pup !