Aspirante optimiste (799).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 11
emilia.m spune:
Incerc cum sa nu. Ca incercarea moarte n-are
Tocmai am venit de la doctor. Ma prezint deci la raport cu un corp galben pe ovarul stang (ceea ce e wow ca pana acum numai cu dreptul am ovulat). Trompa stanga este mai lunga si mai intortocheata dar recent desfundata si aderentele din zona stanga au fost recent indepartate. Deci am ceva sanse. Endometrul nu mi-a zis cat e dar a zis ca e secretor si foarte bun si m-a sfatuit sa prestez si diseara ca pare ca am ovulat recent (ieri). Trebuia sa merg la o prietena dupa servici dar nu ma mai duc, merg glontz acasa si abia dupa merg pe la ea daca nu se face prea tarziu.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
Pentru vene sparte si fragilitate capilara in general exista un medicament care se numeste Tarosin si care contine vitamina C si aspirina. Dusurile reci sau alternate cald-rece sunt foarte bune si Lioton gel deasemenea.
Foarte fain visul bunicii. Hai, vino cu vestea buna!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Pentru vene sparte si fragilitate capilara in general exista un medicament care se numeste Tarosin si care contine vitamina C si aspirina. Dusurile reci sau alternate cald-rece sunt foarte bune si Lioton gel deasemenea. Foarte fain visul bunicii. Hai, vino cu vestea buna! Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
Merci Emi de raspuns
Doamne ajuta sa se adevereasca viSul bunicii, draga de ea
diarnyina_s spune:
Felicitari Emilia , presteaza si in seara asta, sper sa fie cu noroc luna asta, ma bucur ca ai endometru bun, corp galben ok, sper ca ai prestat si pana acum da?
Te pup si-ti tin pumnii luna asta.
in asteptarea unei minuni
AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani.
3 luni/2011 stimulare cu CSD fara obtinere sarcina.
Prezent stimulare Femara, CSD, 1 aspenter, 1 magneB6, 1 acid folic/zi
emilia.m spune:
Dia, sper sa fie bine!
Programul de prestat a fost asa: Sambata seara 14 spre 15 (eram in Budapesta), Duminica seara (15 spre 16 cand eram in Sibiu), luni seara (16 spre 17 cand eram la Bucuresti si facusem Ovitrelle) si pe Miercuri seara (18 spre 19). Urmeaza si in dupa-amiaza asta si speram sa iasa cu ochisori.
S-a intamplat o faza amuzanta la Sibiu. Sotul s-a dus la culcare pe la 12 noaptea ca desi el nu conduce si a tot motait in masina timp in care eu am fost singurul sofer toti cei 3000 km, tot el era mai obosit. Eu am mai ramas cu prietenii nostri la un joc (board-game Treasure Island). Ramasese sa-l trezesc cand vin si eu in pat sa prestam si sa ne culcam la loc. Pe la 2 ma bag si eu in pat si nici chip sa-l trezesc ca dormea neintors si m-a marait cand am dat sa-l trezesc. L-am lasat in pace, m-am bosumflat si m-am culcat dupa ce am pus ceasul sa sune la 7 dimineata sa avem timp inainte de plecarea spre Bucuresti. Numai ca pe la 4 se trezeste el si incepe sa cotrobaie prin bagaje. Crap si eu un ochi sa vad ce naiba face si remarc cu uimire ca tinea victorios trofeul numit lubrifiant Preseed.
Moment in care m-am trantit inapoi in pat si i-am zis: "esti mic si ingrozitor, nu-mi vine sa cred ce vrei tu la ora asta". Am prestat dupa care l-a bufnit un mare ras din cauza ca-i zisesem eu ca e mic si ingrozitor si ne-am hilizit pana la 5 dimineata.
Acum cand vine vorba de prestat ne-a ramas vorba asta si-i zic sa fie mic si ingrozitor
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Pentru vene sparte si fragilitate capilara in general exista un medicament care se numeste Tarosin si care contine vitamina C si aspirina. Dusurile reci sau alternate cald-rece sunt foarte bune si Lioton gel deasemenea. Foarte fain visul bunicii. Hai, vino cu vestea buna! Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
daca gasiti Tarosin sa imi spuneti si mie unde ca am nevoie pentru Maria
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
diarnyina_s spune:
Hazlie faza, , sa fie prestatul cu noroc si sa auzim numai vesti bune luna asta. Eu in seara asta reiau progesteronul, am sarit doar o doza,cea de dimineata, pana la urma daca e sa vin CM va vini si cu [progesteron, iar daca nu vine pana duminica dimineata fac un test de pipi. Azi sunt ziua 28 a CM, respectiv ziua 15 DPO, m-a mai lasat urerea de burtica....
in asteptarea unei minuni
AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani.
3 luni/2011 stimulare cu CSD fara obtinere sarcina.
Prezent stimulare Femara, CSD, 1 aspenter, 1 magneB6, 1 acid folic/zi
emilia.m spune:
Tarosin se gaseste la farmaciile Dona Viilor, Iancului, Nitu Vasile, Giurgiului, Sincai, Victoriei, Obregia, Mosilor, Vitan, Revolutiei, Rebreanu, Ressu, Dacia, Unirii, Balan, Pantelimon si asa mai departe. Uite aici lista completa:
www.farmaciiledona.ro/produse/tarosin-cpr-x-20-tva-19-sicomed-I32805#farmacii" target="_blank">http://www.farmaciiledona.ro/produse/tarosin-cpr-x-20-tva-19-sicomed-I32805#farmacii
Costa 11,53 ron.
ancadragoman spune:
Uite ca la Dona nu am fost ,mersi
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ramayanaa spune:
buna fetelor
in sfarsit weekend!!!! sunt asa de sfarsita, as zace numai pe canapea...astazi e mai bine cu durerea de cap, e mult mai usoara decat a fost zilele trecute, dar posibil sa se traga si de la coloana cervicala, ca si aia ma cam supara zilele astea...in rest nu prea simt nici o activitate pe la ovare...luni ma duc sa vad la eco ce o fi si sa vad cand tre sa fac injectia...
spuneati zilele trecute ceva de vitex...si eu am luat o luna jumate...cheful s-a redus spre zero...dar nu am mai avut spotting 2 luni la rand dupa ce am luat vitex...sunt curioasa la urmatorul...
maine vreau doar sa dorm pana tarziu...si ma bucur ca la mine perioada ce asteptare va fi chiar in concediu...
v-am pupat fetelor